- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
kızlar ilk faturam geldi nur topu gibi 190 lira:)) bi çoğuna göre iyi olabilir ama bana fazla geldi
bu ayda gündüz işteyken kapatıp eve geldiğimde yakmayı denicem bakalım nasıl olcak?
denemden emin olamıorum malesef:)))
kmi öle daha çok yakar falan dio ama ben denicem:))) yakarsa yakarsa ne yakcak sanki 190 ı geçceni sanmıorum
yada kombinin daha tasarruflu çalışması için bi yöntem bilen varsa söleyebilirmi mesela hiç kullanmadığım bi yemek odam var oranın peteğini kapatsam işe yararmı?
hadi elektiriği anlarım da su çok az ne pissin karanfilkızlar benim su faturam 16, 5 gelmiş.
ve 3 aydırn hep aynı geliyor.
elektrik de 34,4 geldi
yaşam faailiyetlerini evde sıfıra yaklaştırıyorum herhalde.
maşallah bana ya misafirlerim de eksik olmuyo aslında..
kızlar benim su faturam 16, 5 gelmiş.
ve 3 aydırn hep aynı geliyor.
elektrik de 34,4 geldi
yaşam faailiyetlerini evde sıfıra yaklaştırıyorum herhalde.
maşallah bana ya misafirlerim de eksik olmuyo aslında..
kızlar ilk faturam geldi nur topu gibi 190 lira:)) bi çoğuna göre iyi olabilir ama bana fazla geldi
bu ayda gündüz işteyken kapatıp eve geldiğimde yakmayı denicem bakalım nasıl olcak?
denemden emin olamıorum malesef:)))
kmi öle daha çok yakar falan dio ama ben denicem:))) yakarsa yakarsa ne yakcak sanki 190 ı geçceni sanmıorum
yada kombinin daha tasarruflu çalışması için bi yöntem bilen varsa söleyebilirmi mesela hiç kullanmadığım bi yemek odam var oranın peteğini kapatsam işe yararmı?
Bana da bu ay elektirik fazla geldi Bade
Zam filan diye düşündüm ama 2 kişiyiz evde bile değiliz akşamdan akşama işte..
ya ben adam akıllı bişey yapmadım bu ay elektirk 65 gelmiş
bundan sonra gün boyu makine açıcam fırın çalıştırırcam zaten geliyo
doğalgazda evlere şenlik geir heralde
hadi elektiriği anlarım da su çok az ne pissin karanfil
şaka bir yanadarısı bana
bizim geçen ay 225 geldi bakalım bu ay nolcakya ben adam akıllı bişey yapmadım bu ay elektirk 65 gelmiş
bundan sonra gün boyu makine açıcam fırın çalıştırırcam zaten geliyo
doğalgazda evlere şenlik geir heralde
hani zam yoktu
gizliden mi yapıyolar :44:
benim bulaşık makinem bozuldu 70 de yıkıyorum mecburen ondanmı böyle oldu bilmem
geçen ay elektriğin 70 geldi suyumda 38 tl geldi ben anlamıorum ya
ben 38 liralık nasıl su harcadım?
elde hiç bulaşık yıkamam tamam duş alıorum eşim traş oluo hergün bulaşık mak.çalışıo ama 38 tl iki kişi için çok yahu bana gelceği 25 falan
hele elektrik coştu gıcık oluorum ben napıorum o kadar die((( tamam istanbulda oturuorum buranın metreküpü suyunda elektriğinde diğer illere göre daha fazla ama bu kadar olmaz bence karanfilce ne yapıosun arkadaşım sen:))))
mesela ketıl kullanıomusun itiyi haftada kaç saat yaparsın:))))
sifon kullanıomusun benim normal tuvaletim yok sifon her basışında 6 lt su veriomuş gizli termostat bişede yapamıorum ayarıda yok:))
karşı komşum kuzey cephede oturuo doğal gazı 65 lira gelmiş sorcam nasıl yakıosun die merak ediorum :)))
koca bir kavanoz elimden düşüp kırıldı
nazar mı çıktı acep
bir de cam kırıklarını süpürüp temizleyeceğine gelmiş burda bize laf yetiştiriyorsakarım demiyo da nazar çıktı diyo
dr bana erkek bebk görüorum dediğinde ultrasonda , aklıma ilk gelen kaynana olcam dı sonra başka şeyler düşünmeye başladım:)))
koca bir kavanoz elimden düşüp kırıldı
nazar mı çıktı acep
bir de cam kırıklarını süpürüp temizleyeceğine gelmiş burda bize laf yetiştiriyor
sıla bugün ayaklarından terliği eksik etme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?