toplam birikimi hiç bilmiyorum.
eniştemee verdim 8cumhuriyet. annem tutuyor hesabı bakmadım ben hiç
çeyiz alıodum onu almaya bıraktım. sıkı birikim yapcam
1sene sonra atanırsam ya araba yada konut işine girmye düşünüyorum. peşinat biriktirmem lazım
Kpss den 90dan aldım yazınca ,atandın ve çalışıyorsun sanmıştım .
Aaaa çok iyi 8 cumhuriyet altınıallah daha çok versin hepimize.
Farmasicim bende okurken çok kötü oldum mekanı cennet olsun canım benim.evet maalesef öyle
Allah bizlerin ve çocuklarımızın başına vermesin
annemin babası yani dedeciğim çok küçük yaşta hem annesiz hem babasız kalmış
babası çanakkaleden gelmemiş
köy meydanında işte yatağı yorganı o gün için ne olacaksa şu isimde çocuk var yanına alıp bakmak isteyenlere duyrulur derken amcası duymuş almış getirmiş evine köle gibi hizmetçi gibi çalıştırmış
dedemin ağzı var dili yok
offfffffffffffffff offfffffff anlatmak ne mümkün ben anlatmaya dayanamıyorum onlar yaşamışlar
inşaallah mekanı cennettir canımmmmmm dedeciğimin
akşam akşam hüzünlendim ben gene
siz hiç ayıcık gördünüz mü acaba
ahanda ayıcık
Eki Görüntüle 598503 Eki Görüntüle 598505 Eki Görüntüle 598506 Eki Görüntüle 598508 Eki Görüntüle 598524
Günaydın kızlar
Bir saat önce kalktım namazımı kıldım( bu tamamen sayenizde, hepimizden Allah razı olsun), saçlarımı yıkadım. Kahvaltıyı hazırladım. Şimdi oğlumu kaldıracağım. Ve günün koşturmacası başlayacak. Herkese hayırlı, bereketli bol kahkahalı bir gün diliyorum....
toplam birikimi hiç bilmiyorum.
eniştemee verdim 8cumhuriyet. annem tutuyor hesabı bakmadım ben hiç
çeyiz alıodum onu almaya bıraktım. sıkı birikim yapcam
1sene sonra atanırsam ya araba yada konut işine girmye düşünüyorum. peşinat biriktirmem lazım
seyyahcım kpss tam bir fedakarlık işi bence:))))
okuldan mezun oldum dedimki ulan kpss ben seni yenicem önce buna karar verdim haziranın ağutosun sıcağında düşün....
kendimi 6 ay eve kapattım yeminle dışarı sadece 3 defa çıktım tüm arkadaşlarımı aradım beni aramayın eve gelcenizdede haberli gelin diye
ilk çıkışım evden markete gidip ekmek almak için ikincisi hastaneye gitmek için üçüncüsüde fotograf çektirmek için:)
okuldan döndüğüm için ne odam vardı ne bişey küçük kardeşimin odasına el koydum sen yaz tatilindesin bu oda artık benim diye
tv nin sesi 3 dişten fazla açılmıcak, akşam yemeği 6 da yencek diyede ev halkına sınırlamalar koydum sonna lazım olan kitapları aldım:))))
ve ders çalışmak ilk masaya oturdugumda dedimki bu masadan kalktıgımda atanmış olcam karşımada bi harita astım ben dedim bu hastanelerden birine gidicem hemde ilk atamada ama sadece yerini bilmiorum....:)))
odam karanlıktı güneş asla almıodu
ben bir başladım çalışmaya bildiğin kamp hayatı yaşadım
kendime 6 ayı zehir ettim o kadar kasmamam lazımdı ama yaptım:))) o zmanlar eşim sevgilimdi kendime eger testi ful çıkarırısam arıycam diye sınır koydum eğer istediğim sonucu alamadıysam yeniden yeniden yeniden çözdüm ve ulaştıgımda aradım:)))) bazen bir gün boyunca hiç konuşmadıgımız oluyodu çünkü onun beni araması yasaktı:)) eve misafir gelmesi yasaktı:))) gezmeye gidilcekse bana ısrar edilmesi yasaktı
ben sinirli olursam bana bulaşılmıycaktı idare edilcekti:))))
deli gibi 6 ay çalıştım masaya oturdugumda 64 kiloydum sınavdan sonra geldim tartıldım tam tamına 76 kiloyum hep oturmaktan 12 kilo almışım dedim olsun ben bu sınavı geçerim
1 ay sonra sınav açıklandı 1 ay sonrada ilk atamalarda ilk sırada yerleştim 91 almıştım:)))
sonna herşey serbestti artık para kazanıodum ooooooohhhh alışveriş kilo verme eşimle nişanlandım:))))
iyiki diorum 6 ayım zehir olmuş sonraki bütün ayatım kurtulmuş:)))
nasıl çalıştıgıma gelince öncelikle sen bi başaksın bunu unutma:))) birşeyi aklına koyunca bütün dikkatini ona verirsin ve o elinden asla asla kurtulamaz....
sen detaycısın arkadaşım tarih marih onları zaten yalayıp yutmuşsundur derdin matematikmi senin
önce orta bir orta iki ve ortaüçün kitaplarını edinceksin eğer hiç temelin yoksa önce ilk bunlardan başlıcaksın çalışmayaki temel olsun:)))
ben tarihe coğrafyaya böle çalıştım ortaokul kitaplarından başladım lise kitaplarına geçtim bunları bitirmem yaklaşık 1 ayımı aldı:))) sonna test kitaplarına geçiceksin sorular zaten tip tiptir
her tipten soru çözmeye çalışcaksınki fikrin olsun matematikte belli başlı soru tipleri var bunları bildikten sonra diğerleri zaten olur.....
ve önce karar verceksin:)))) sonrada inancaksın evet deli gibi istiosun ama inancında isteğin kadar kuvvetli olursa elinden hiçbişe kaçamaz
işte bu akıllı hatunun hali başka oluyor
verilen tavsiyeleri anında hayata geçiriyor maşallah..
burda bi kız vardı kimse alınmasın artık gelmiyor. danışmadığı şey kalmadı ve bizim verdiğimiz tavsiyelerin hiç birini yapmadı sadece sormuş olmak için sormuş gibi..
şimdi borçtan çıktıkları yok ve benim tahminim uçurama doğru da gidecekler. zaten arada gelir haberdar eder..
hani bdv lerde vardır ya eşiyle sorununu anlatır eşi aldatıyodur mesela gelir kk dan yardım ister. 1 ay sonra bebek istiyom diye topik açar o misal
neyse çeyizin modası geçsin geçmesin birikime katkısı olmayacağını paran olunca en alasından alacağını anlamış oldun
ama nişanlanınca da almaya başla.
benim gibi 2 ay tanışma 1 ay sözlü 3 ay da nişanlılık dönemi geçirirsen biraz zorlanabilirsin
inşallah tabi, ben de isterimaramızda bi fark buldum
ben de eti severim ama daha çok et halinde..
cağ kebabı kavurma şiş bıçak arası etliekmek Allah ne verdiyse artkk
eğer konyaya geldiğinizde Allah ömür verirse senle tanışmak görüşmek isterim canım.
kızlar bugün öğlen işe giderken kombiyi kapatığta gittim eve geldiğimde ev aynıydı soğumamış bile:))
sonna mutfağın peteğini kapattım yine bi değişiklik yok eşim gene atletle oturuo gene atletle oturuo:)))
ki öle pek soğuğada gelemez yane bu gündüz kapatma işi evi pekde soğutmuo şu an için yarın sabah sekizde kapatıp akşam geldiğimde açcam bakalım nolcak:)))
ya bulcam bi ortasını şu an denemelerdeyim:))))
ayrıca ,
dün iki makina çamaşır yıkamıştım donlarımızı ütülemedim evde giydiğimiz kıyafetleride ürülemedim
amaaaaa nevresime sıra gelince dayanamdım koydum ütü masasına:))) oh bi bastım ütüyü içim eridi valla böle kaymak gibi oldu:))))
normalde ütüm 2-2.5 saat sürerdi bugün 50 dakika sürdü:)))
artık don ütülemeye son!!!! :)))
çaycımıda kaldırdım minnak bi demliğim var onda demlicem çayımı kahvemi falan:))))
şimdilik tasarruf benden bu kadar kızçeler:)))
faturalarla başım dertte yahu:)))
ben geldiiiiim
heey giydiği donu ütüleyenler,
gidin başka bir meşgale bulun kendinize yaww içim darlandı
evde giydiğim serdiğim hiçbişeyi ütülemem masa örtüsü hariç..
zaten ütüyü de ben yapmıyorum o sebep sorun yok zaten
kpss'ye hiç girmedim haa giirdim ama salon başkanıydım
siz anlatırken çok üzüldüm öss günleri gibi..bu yaşta çekilecek dert değil. Allah çalışma gücü versin hepinize seyyahcım sana özellikle..
kızın okula gidiyor sabahtan sen de uygunsun paçana yapışan da yok.. bence kızların tavsiyelerini dinle ve başla.. bugün..biraz hırs yapmalısın
farmasiye bir soru: meyve suyu yazıyorsun ya canım hazır meyve suyu mu? ben eve almıyorum. kola, salam sucuk sosis ketçap mayonez eve hiç girmez. bir tek afyona gidersek alıyorum pastırma felan o kadar da olur.. 2 ayda ancak 2 litrelik yağ bitiriyorum.. kızartarak hiç bir yemek yapmıyorum..yıllardır bu böyle..ben mi çok titizleniyorum bu sağlıklı beslenme işine??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?