Kirli Çıkılar )))

Saol canım ama kafam karıştı biraz. Çoğu düğün altınlarım ama sonradan maaşımda aldığım altınlarda var. Sanırım en iyisi kasada durması bir sıkıntı hissettiğimde altınlarıalırım kasadan.

farmasicim bişey sormak istiyorum
hacet namazını anlatmıştın bi kerezahmet olmazsa tekrar anlatır mısın
git kitaptan bak diyeceksiniz ama burdan okuyunca daha çok kalıyor aklımda
2 rekat namaz

1. rekatta subhaneke fatiha kevser
2. rekatta fatiha ihlas suresi

canım ben evde kompostoda yapıyorum
ama bahsettiğim meyve suyu hazır
kolayı sadece arada içersem cola turka alıyorum

sosis salam hemen hemen hiç almıyorum
geçen pizza için % 100 dana olanını aldım onu da
çocuklar da sevmiyor sosis salamı bu da avantaj

akıllıbıdık yazdıklarını okudum harika şeyler

delibocuk pastan ok şekermiş yiyesim geldi

hazır sucuk ben de alamıyorum ama buranın bir ilçesinde tanıdık kasap var gittiğimizde ondan sucuk alıyoruz çok lezzetli oluyor onu yedikten sonra hazır sucuklara bakılmaz

o durumda düğün altının tamamen senindir maaştan aldıklarında eşinin payı vardır o hesap çok karışık oluyor katkı payı hikayesi düz bölsek ikiye daha kolay
bakıyorlar atıyorum eşin 1000 sen 2000 alıyorsun eşin 1000 nin 200 ü ile katkı yapmıştır deniyor gibi ama tabii verdiğim rakamlar hayali doğrudan 5 te bir de değildir farazi tamamen yazdığım
inan ders çalışıyordum bir ara bu hesabı o zaman da anlamadım halen de çözemiyorum tam olarak pek fazla boşanmayla da uğraşmadığım için bence de en doğrusu kasada kalsın sonra da bir şekilde senin üzerine kaydı olmayacak şekilde bir yerde dursun

hımmm sanırım ben de eylül gibi geldim

ama şimdi gidiyorum arkadaşlar
evi alım işi haftaya kaldı adam önce üzerindeki borcu kapatacakmış. zaten kapora da istemedi sadece satışı 15 bin eksik yapacak 3 ay sonra tamamlayın onu da dedi.o da anladı herhalde kanımızın son damlasına kadar hesap yaptık:)))

sabahtan beri hasta arası internet sitemin dökümanları ile uğraşıyorum gözüm şaşı bak şaşır oldu
yoruldum..

etli nohut
yeşil mercimekli bulgur pilavı var akşama
gerçi 3 gündür akşam yemek yemiyorum hedefe kilitlendim
olsun ben menümü yazayım da..
evde olsam tabakların resmini de çekip koyacağım ama iş yerinden yazınca olmuyor..
neyse öpüyorum sizi çok sayfa biriktirmeyin okuyacağım diye dumanım çıkıyor..

kızlar hamile kaldıgımdan beri salam sosis sucuk kola fanta hayatımdan tamamen çıktı ve mayonez ve hayatımda da çok büyük bi değişiklik olmadı:))
bu şekilde mutluyum bundan sonrada olmıcak die düşünüorum hayatımda :)))

meyve suyumu ben kendim yapmıştım yazdan vişneleri alıdım çekirdeklerini ayıkladım yıkadım düdüklüye koydum az suda kaynattım:)) sonna kavanozlarda konserve yaptım şimdi açıorum bi kavanoz içine 1 çay bardağı şeker atıorum bide sürehide blendıra veriorum kopkoyu bi püre oluo :))) sonna onu sulandırarak 3 tl meyve suyu elde ediorum:))) aynısı şeftali ve kayısındanda yapılabilir:))

allahım yarabbim bu kız sanki büyümüş, sonra da tekrar küçülüp tekrar büyümüş maşşallahh nazar değmesin selin'cim:))

Son düzenleme:
ben o zamanlar sohbete çok katılmasam da, farmasi topiği açtığından beri burdayım
hatta ondan önce her ay bir çeyrek diye bir topik vardı onu takip ediyordum

bu senfatı susturmak lazım ortalığı karıştırcak
:104:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…