canım biraz yabancı olduğum bir konu ama altınların nereden olduğuna göre iki farklı cevabı var eğer düğünde takılanları çevireceksen düğünde takılanları gelinin kabul ediyorlar düğünde takılan miktar da zaten düğün video fotoyla falan ispatlanır
ama tasarruf amacıyla sonradan alınansa eşinin de payı olur şimdi ama eskisi gibi yarı yarıya değil de katkı payına göre hesaplanıyor yani eşinin de o altınların alımına katkısı olduğunu ispatı lazım yine de öyleyse katkı payı oranında hak kazanır bu katkı payı hikayesi ev araba vs için de geçerli evlendikten sonra alınan
umarım yoktur ama bir sıkıntı hissediyorsan güvendiğin birinin hesabına da koyabilirsin annenin falan
böcük pastanız çok şirinmiş nişan pastanız sanırım dimi? hatta sen de bordo giymişsin
2 rekat namazfarmasicim bişey sormak istiyorum
hacet namazını anlatmıştın bi kerezahmet olmazsa tekrar anlatır mısın
git kitaptan bak diyeceksiniz ama burdan okuyunca daha çok kalıyor aklımda
ben geldiiiiim
heey giydiği donu ütüleyenler,
gidin başka bir meşgale bulun kendinize yaww içim darlandı
evde giydiğim serdiğim hiçbişeyi ütülemem masa örtüsü hariç..
zaten ütüyü de ben yapmıyorum o sebep sorun yok zaten
kpss'ye hiç girmedim haa giirdim ama salon başkanıydım
siz anlatırken çok üzüldüm öss günleri gibi..bu yaşta çekilecek dert değil. Allah çalışma gücü versin hepinize seyyahcım sana özellikle..
kızın okula gidiyor sabahtan sen de uygunsun paçana yapışan da yok.. bence kızların tavsiyelerini dinle ve başla.. bugün..biraz hırs yapmalısın
farmasiye bir soru: meyve suyu yazıyorsun ya canım hazır meyve suyu mu? ben eve almıyorum. kola, salam sucuk sosis ketçap mayonez eve hiç girmez. bir tek afyona gidersek alıyorum pastırma felan o kadar da olur.. 2 ayda ancak 2 litrelik yağ bitiriyorum.. kızartarak hiç bir yemek yapmıyorum..yıllardır bu böyle..ben mi çok titizleniyorum bu sağlıklı beslenme işine??
Saol canım ama kafam karıştı biraz. Çoğu düğün altınlarım ama sonradan maaşımda aldığım altınlarda var. Sanırım en iyisi kasada durması bir sıkıntı hissettiğimde altınlarıalırım kasadan.
burda en eski kimler
ben eylül gibi geldim
kızlar hamile kaldıgımdan beri salam sosis sucuk kola fanta hayatımdan tamamen çıktı ve mayonez ve hayatımda da çok büyük bi değişiklik olmadı:))
bu şekilde mutluyum bundan sonrada olmıcak die düşünüorum hayatımda :)))
meyve suyumu ben kendim yapmıştım yazdan vişneleri alıdım çekirdeklerini ayıkladım yıkadım düdüklüye koydum az suda kaynattım:)) sonna kavanozlarda konserve yaptım şimdi açıorum bi kavanoz içine 1 çay bardağı şeker atıorum bide sürehide blendıra veriorum kopkoyu bi püre oluo :))) sonna onu sulandırarak 3 tl meyve suyu elde ediorum:))) aynısı şeftali ve kayısındanda yapılabilir:))
allahım yarabbimbu kız sanki büyümüş, sonra da tekrar küçülüp tekrar büyümüş maşşallahh nazar değmesin selin'cim:))
ben o zamanlar sohbete çok katılmasam da, farmasi topiği açtığından beri burdayım
hatta ondan önce her ay bir çeyrek diye bir topik vardı onu takip ediyordum
delibocuk kaç yaşındasın?
bi anda merak şeettim
senden tahmin alayım önce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?