Merhaba kirli çıktılar.
Sizebir sorum olacak?
Benim biraz altınım var bankada kiralık kasada dürüyor.altın hesabı açtırmak istiyorum
Sorum şu
Eğer eşimden ayrılırsam altın hesabıma ne olur hesabıma dokunabilirmi?
evet sen titizleniyorsun
böyle de hayat geçer mi
colasız
ben geldiiiiim
heey giydiği donu ütüleyenler,
gidin başka bir meşgale bulun kendinize yaww içim darlandı
evde giydiğim serdiğim hiçbişeyi ütülemem masa örtüsü hariç..
zaten ütüyü de ben yapmıyorum o sebep sorun yok zaten
kpss'ye hiç girmedim haa giirdim ama salon başkanıydım
siz anlatırken çok üzüldüm öss günleri gibi..bu yaşta çekilecek dert değil. Allah çalışma gücü versin hepinize seyyahcım sana özellikle..
kızın okula gidiyor sabahtan sen de uygunsun paçana yapışan da yok.. bence kızların tavsiyelerini dinle ve başla.. bugün..biraz hırs yapmalısın
farmasiye bir soru: meyve suyu yazıyorsun ya canım hazır meyve suyu mu? ben eve almıyorum. kola, salam sucuk sosis ketçap mayonez eve hiç girmez. bir tek afyona gidersek alıyorum pastırma felan o kadar da olur.. 2 ayda ancak 2 litrelik yağ bitiriyorum.. kızartarak hiç bir yemek yapmıyorum..yıllardır bu böyle..ben mi çok titizleniyorum bu sağlıklı beslenme işine??
çok canımız çekerse soda açıyoruz balkon soda deposu oldu mübarek:)))
belki misafir gelince alırız.. biraz da çocuk özenmesin diye..
ama ben colaya verilen paraya acıyorum sigara gibi bişey benim gözümde
çok canımız çekerse soda açıyoruz balkon soda deposu oldu mübarek:)))
belki misafir gelince alırız.. biraz da çocuk özenmesin diye..
ama ben colaya verilen paraya acıyorum sigara gibi bişey benim gözümde
asla hazır meyve suyu alınmaz. katı meyve sıkacağıyla taze tze sıkar içeriz..bizim eve de 1,5 yıldır tavuk girmedi.
şu protein iğnelerini duyduktan sonra yemiyoruz...
köy yoğurdu, köy yumurtası alıyoruz.....
kurban bayramında kendim sucuk yaptım. 3- 4 kilo kadar. sadece oğluma yediriyorum.asla hazır meyve suyu alınmaz. katı meyve sıkacağıyla taze tze sıkar içeriz..
köyden olca erişte getirdim. pek hazır makarna yemiyoruz...
uht süt kullanmam. günlük şişe süt alırım...
hani bugun hareket olacaktı
nereye el atsam kuruyor yawww
Merhaba kirli çıktılar.
Sizebir sorum olacak?
Benim biraz altınım var bankada kiralık kasada dürüyor.altın hesabı açtırmak istiyorum
Sorum şu
Merhaba kirli çıktılar.
Sizebir sorum olacak?
Sorum şu
kardeşim sen o altınları güvendiğin birine ver eğer gerçekten boşanma ihtimaliniz varsa.Merhaba kirli çıktılar.
Sizebir sorum olacak?
Sorum şu
yok çok aşırı değilsin ama ben yapmıyorum mesela.ben geldiiiiim
heey giydiği donu ütüleyenler,
gidin başka bir meşgale bulun kendinize yaww içim darlandı
evde giydiğim serdiğim hiçbişeyi ütülemem masa örtüsü hariç..
zaten ütüyü de ben yapmıyorum o sebep sorun yok zaten
kpss'ye hiç girmedim haa giirdim ama salon başkanıydım
siz anlatırken çok üzüldüm öss günleri gibi..bu yaşta çekilecek dert değil. Allah çalışma gücü versin hepinize seyyahcım sana özellikle..
kızın okula gidiyor sabahtan sen de uygunsun paçana yapışan da yok.. bence kızların tavsiyelerini dinle ve başla.. bugün..biraz hırs yapmalısın
farmasiye bir soru: meyve suyu yazıyorsun ya canım hazır meyve suyu mu? ben eve almıyorum. kola, salam sucuk sosis ketçap mayonez eve hiç girmez. bir tek afyona gidersek alıyorum pastırma felan o kadar da olur.. 2 ayda ancak 2 litrelik yağ bitiriyorum.. kızartarak hiç bir yemek yapmıyorum..yıllardır bu böyle..ben mi çok titizleniyorum bu sağlıklı beslenme işine??
ben evlendikten sonra edinilen mallar ortaktır diye biliyorum misal ev aldınız ama eşinin adına Allah muhafaza boşanmaya kalktınız mal paylaşımı yarıyarıya oluyor. Hatta bdv konular vardı kızlar nişanlıyken erkek tarafı ev alıp oğlunun üstüne yapıyorlarmış evi (tabi kızın takılar gidiyor) borcunu da çiçeği burnunda çift ödemeye başlıyor bitiriyor sonra anlaşmazlık oluyor ve ayrılığa karar veriyorlar ama kadının ev üstünde hakkı yok niyeeeee çünkü o evi erkek bekarken aldı onundur diyorlarmış
Tabi mutnojmet (namı diğer multijet) daha iyi aydınlatır seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?