Kirli Çıkılar )))

bu senfatı susturmak lazım ortalığı karıştırcak
:104:

ne oldi, rengin soldu

onu bulacagım,

kızlar karanfile mesaj attım, o ismi bana ver diye (tanımıyormuşum ama dedikodu ismen olunca güzel oluyor)
yok sen tanımıyorsun da yok ben dedikodu yapmam da... bıdı bıdı
ben ki meyradan bile o ismi öğrenmiş kişiyim
bıdı bıdı yapma

bu arada seyyah ilk dikkatimi çektiğinde (kasım ayı falandı)
birbirimize çok benzediğimizi yazmıştım
ki gecen gun bir konu hakkında yorumu vardı
sanki benim ağzımdan çıkmış gibiydi, aynı ben gibi yazmıştı

neyse baktım selin bazı yerlerde seyyah yazacak senfat falan yazmış, başkaları da benzetiyor galiba bizi

ama halen ben eva diyorum, seyyah bizi börtü böceğe sattı

Son düzenleme:

ne ne ne yane sen o negatif enerjili kişiyi biliomusun:)))))) sen varya senfattttt çok fenasın ne die sölüon burda kız şimdi ben seni özel mesaj yağmuruna tutmazmıyım
meyraya özel mesaj üstüne özel mesaj atmazmıyım ona söledin banada söle lütfen die:)))

o hangi konuda hangi yorummuş hemen öğreneyim
ki ben de o kızın ismini biliyorum
sen sanıyo musun ki karanfilce dedikodu yapmaz da meyra yapar
o sadece ağzına bir parmak bal çalmış
istersen sen bana bi özel mesaj at

deliböcüğü de severim evayı da herkeşleri de seni de
gönlüm zengin geniş benim
ama ilk göz ağrım sensin
çaktırma aramızda kalsın

hem deliböcük bana bir sürü rüşvet verdi
sen ne verdin ha ne verdin

kpss hakkında uzuuuuun bi bilgilendirme yazısı yazıcam birazdan
şu anda pc işgal altında
öpüldünüz canlarım

tamam itiraf ediorum benbazen isimleri karıştırıorum akıllıbıdık diceme karanfilce diorum
senfat yazcama derfat yazıorum farkedip düzeltiorum:)))
siz bakmayın bana:)) isimleri yanlış yazıo olabilrim okurken başımı dönderiosunuz:)))

gece hepiniz burda olun yarın iş miş yok
yoklama alıcam sağ baştan
olmayanı farmasi örtmenime şikayet ecicem

senfat geçmişi azcık tırtıklarsan bulmak zor diil annem yazılanlar beklio bak sayfalarda:)))

merhaba arkadslar hepinize guzel bı hafta sonu dılıyorummmm

gecmıse söle bı baktımm bakmaya devammm

İyi akşamlar hanımlar 2 gündür geçmişe bakmaya çalışıyorum ama daha 1682 de yim nasıl yetişirim bilmiyorum:26::26:Oğlum çok hasta o yüzden giremiyorum soğuk alığınlığı,öksürük,burun akıntısı en son olarakta gece ateşlendi sabaha kadar başındaydım sesi hiç yok gitmiş çok kötü yakalanmış.Sohbete dahil olayım artık fırsat buldukçada geçmişi okumaya devam ederim.
Sizler nasılsınız?

geçmiş olsun derfatçım.bak boza çok iyi geliyormuş öksürüğe,severse içir kuzuya.
ben de merak etmiştim seni,iyi olduğuna sevindim.hoş bir anne çocuğu hastayken ne kadar iyi olabilirse.
merhabalar nasılzınız hanımlar hepinize iyi akşamlar
iyiyiz canım,sen nasılsın.
yazılarını okudum,faydalı bilgiler var içinde de ben zaten deneme yanılmayla o süreçlerden geçeli çok oldu.yeni evlenenler ve evlenecekler için altın öğütler ama.
delibocuk 26 yaşında hayata geç kalmış mı hissediyorsun ben anlamadım.tıp okuyan biri için normal değil mi,benim büyük kız da istiyor tıbbı,senden tüyo alayım.

Sağol banucum pek vakit bulamadım girmeye gece tam ben okumaya başladım geçmişi bizimki ağladı gel anne diye gittimki ateşler içinde yanıyo yavrum yanında yattım düşmesini bekledim sabaha karşı uyumuşum bu defada o geldi uyutmadı derken sabah oldu.Bozayı eşime söyleyeyim alsın bakalım severmi bilmiyorum deneyeyim bi sağol canım söylediğin için.Demi canım onlar hasta olmasın iyi olsunlar diye tüm çabalarımız inş çabucacık atlatırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…