Kirli Çıkılar )))

sen bana gel şeker ben o yaptığın sporu,verdiğin kiloları unutturayım .Ne tiki şeker anlamadım ben :26::26:koyarız fotoları sen bi gelde.
tez izleme komitem var doktora yapıyorum aslında şu an oturup tez çalışmam lazım ama sizinle çene yapıyorum ve nedense çook mutluyum

karanfilce nasılsın canım
ne zaman test tarihi.. bu gün sonuç bekleyen arkadaşlara dua ettim senin ismini bilmediğim için karanfilce diye ettim kabul olur inş.

Toplam 27 kullanıcı konuyu okuyor. (16 üye ve 11 ziyaretçi)
senfat, alsen, nazende_87, eva+, badezuzum, delibocuk, sirkencubin+, darkseaa, sevimsiz_25, seyyahalemi+, elifcino, loveli, kalinkaselin+, ozlem_su, karanfilce+, lifeandi+

topik topik olalı böylesini görmedi

hayat sana güzel seyyah hiç ağlama bana:)

oralardan göründüğü gibi olsa öle o iş keşke
bunun içinde sağlık harcamaları var kiiii
çoğu özel pedagog falan mecburi yani
bi de bereketsiz bizim para demiştim önceden de
zaten yüksek rakamları anca fındıktan fındığa görüyoruz
şimdi sor mesela cebinde kaç kuruş var

tez izleme komitem var doktora yapıyorum aslında şu an oturup tez çalışmam lazım ama sizinle çene yapıyorum ve nedense çook mutluyum

ohh maşallah sana sirkencim neysem sen müsait olunca görüşürüz ben herdaim müsaitim çünküsana börekler,çörekler,dolmalar,kekler yapıcam
Bende burda olmaktan çok mutluyummm hepinizi çok seviyorum birazdan eşim gelicek az çene yapın haa okuması çok uzun sürüyo

deliböcük sana danışabilirim sanırım
bende mantar var (hani şu genital olanlarından) ek dozluk flukan işimi görür diye düşünüp eşimi nöbetçi eczanelere saldım evde de bir travacort kremim var ama önce kapsülü içsem daha iyi olur dimi
doğru mu yapmışım?

ama ben eşim bizi geçindircek kadar da olsa maaş alsın sen gibi izne ayrılmayı çok istiyorum
kardeşin kzı mı erkek mi karanfil
erkekse diş hekimi olsun bence
eczacılık erkeklerde olmuyor gibi geliyor bana o yüzden midir bilmem sınıftan kimseyle çıkmadım mesela

erkek canım

Bende akşamki menümü yazayım bari yemek yapmadım akşamları çorba,salata yiyoruz ama kaçgündür canım kokoreç istiyodu eşim gelirken alıcakk

geçimş olsun canım oğlum da fena öksürüyor yemek de yemiyor üzülüyorum dr antibiyortşk verdi balgamlı öksürüyor ateşi çıkıp iniyor burnu akıyor

geçmiyor canım o hastayken boğazında bir yumruk oluyor gözünde akmaya hazır gözyaşları o öksürdükçe senin kalbinden bişeyler kopuyor o gülünce yüreğinde kelebekler açar ama hayatın en güzel aşkı

derfat canım çok geçmiş olsun ama eşim bana öle kızsa dahada kötü olurdum ben normalde baya soğuk kanlıyımdır ama kendi kanımı görünce içim bi hoş oluyo:)) emininm çocugumdada öle olurum dayanamam ki Allah sana sabır vermiş o anda inş bidaha öle bişe gelmez başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…