tez izleme komitem var doktora yapıyorum aslında şu an oturup tez çalışmam lazım ama sizinle çene yapıyorum ve nedense çook mutluyumsen bana gel şeker ben o yaptığın sporu,verdiğin kiloları unutturayım .Ne tiki şeker anlamadım ben :26::26:koyarız fotoları sen bi gelde.
hayat sana güzel seyyah hiç ağlama bana:)
karanfilce nasılsın canım
ne zaman test tarihi.. bu gün sonuç bekleyen arkadaşlara dua ettim senin ismini bilmediğim için karanfilce diye ettim kabul olur inş.
size küstüğüm için sessiz sessiz takılcaktım sonra da basıp gitcektim ama neyse
yuhhh 17 üye 7 ziyaretçi
tez izleme komitem var doktora yapıyorum aslında şu an oturup tez çalışmam lazım ama sizinle çene yapıyorum ve nedense çook mutluyum
2800 2900 civarı idi dönerim ama 3400 oldu 2 aydır ne hikmetse
ama benim gbi gezentiye ucu ucuna yetti uzun süre
ama ben eşim bizi geçindircek kadar da olsa maaş alsın sen gibi izne ayrılmayı çok istiyorumama benim iş yerindeki emeğimin karşılığını eşim vermiyor,
kimse de seb bu işi yapma dr. eşisin demiyor (deseler saçma olurdu)
başka biriyle de evli olabilirdim, ben emeğimin karşılığını istiyorum sadece
üstelik yıpranmışlık ve tükenmişlik çok oluyor
kardeşin kzı mı erkek mi karanfil
erkekse diş hekimi olsun bence
eczacılık erkeklerde olmuyor gibi geliyor bana o yüzden midir bilmem sınıftan kimseyle çıkmadım mesela
Selincim ben kendi adıma konusacağım geçmiyo canım içim cız ediyo uyku tutmuyo eşime gece kaçkere dedim hatırlamıyorum çocuk yatamıyo kalk bi götürelim diye ama adamın bana verdiği cvp sen bak ateşi düşmezse çağır dedi yattı uyudu nasıl olsa anası bakıyo diye.O hasta olmasında ben olayım dayanamıyorum ya onunla bende ağlıyorum annelik duygusu sanırım bu canım.
geçimş olsun canım oğlum da fena öksürüyor yemek de yemiyor üzülüyorum dr antibiyortşk verdi balgamlı öksürüyor ateşi çıkıp iniyor burnu akıyorİnatçı bi ateşi var çağanın canım dolvenle düşürdüm çok şükür.Öksürüğü kuru öksürük bugün daha az sanki.Aynen canım bol bol sıvı tüketmesini sağlıyorum hatta sürekli altına kaçırıyo bugün zorla meyve veriyorum ağlıyo ama iyileşmen lazım diyorum ''e tamam anne'' diyor ve yiyor.Su koymamıştım ama bugün koyayım peteğin yanında yatıyor çünkü.Dr antibiyotiklik durumu yok demiş vermemiş zaten.Öksürüğüne kreval,aferin şurup bide burun spreyi vermiş onları kullanıyorum.teşekkürler canım benim .
ya benim çocugum hasta olursa ben nasıl dayancam ki şu an hormonlarımdanmıdır nedir bilemicim ama o burnu akan gözleri renksiz bakan öksüren halini hayal ettikçe gözlerim doluyo(( ah hormonlar ah ... derfat sonradan geçiomu bu durum:?
ohh maşallah sana sirkencim neysem sen müsait olunca görüşürüz ben herdaim müsaitim çünküsana börekler,çörekler,dolmalar,kekler yapıcam
Bende burda olmaktan çok mutluyummm hepinizi çok seviyorum birazdan eşim gelicek az çene yapın haa okuması çok uzun sürüyo
tek gizemli sen değilsinsirkeciii sana bişey sordum
ama ben eşim bizi geçindircek kadar da olsa maaş alsın sen gibi izne ayrılmayı çok istiyorum
erkek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?