Kirli Çıkılar )))

size doyum olmaz.
hepiniz ayrı bir tad olduğunuzdan,gitmek zor gelse de işler beni çağırıyor.
haydi ben yokken döktürün bakalım,ama cıvıtmayın muhabbeti fazla.
öpüldünüz..

öncü can 'dır

kızlar brokoliyi salata olarak nasıl yapıyorsunuz
ben yemek olarak değil de, haşlayıp süzüyorum
sonra üzerine yoğurt döküp, zeytinyağı gezdiriyorum
tadı çok hoşuma gidiyor
ama kalsiyum demir emilimini önlüyor ya, yoğurtsuz yapayım dedim
yarın yaparım belki
bu arada annemler dedemlere gitmişlerdi, birazdan gelip alıcaklar beni, onları bekliyorum

canım valla blog labilir dün arkadaşım söyledi bir arkadaşı çocuğunun doğum günü için şeker hamurlu bir pasta ve 15 cupcake yaptırmış 250 Tl vermiş maliyet nedir bilmem ama piyasası iyi anladığım kadarıyla

öncü veya olca kullanıyorum ben de ama öncü kesinlikle diğerlerinden daha iyi gerçekten bişiolmuyor gerçi bişi olmaması katkısından mı onu da bilmiyorum diğerleri çabuk küfleniyor çünkü pek ev salçasına rastlamışlığım olmadığı için bilemiyorum ama fikri olan varsa yazarsa sevinirim

ben olca kullanıyorum öncü yü de kullandım ama olca bana göre bir adım önde. Benim de kayınvalidem (farmasi ninki kadar olmasa da) ev yapımı salça alıp vermişti bana çook tuzlu geldi kullanamadım ananeye verdim.
borkolileri ve havuçları (julyen küp arası karışık birboyda olacak şekilde anlarsın) haşla; üzerine zeytinyağı limon ve narekşisini çırp dök; annem hatta haşlanmış makarna ve dereotu da ekler

ben sadece tuz yağ döküp yiyorum
çok severim ben de brokoli
ben zaten otları severim

cevrende hangisi gider hangisinin potansiyeli var ona göre karar verebilirsin

akıllıbıdıkcım tat alırım
ama hangi markayı severek kullanıyorsan onu al ve ağzı kapalı saklama kabına koy buzluğa at oradan çıkarıp kullan hiç israf olmaz

sevimliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ( ben sana sevimsiz diyemiyorum ya ) brokoliyi tuzlu suda haşlayıp zeytinyağı ve limonlayıp yiyiyorum

canım bursa gibi domatesin göbeği olan bi ildesin, ve üstelik bi ilçesindesin..
eee helva yapsana demiycem de sen iyice bi araştır orda ev salçası bulursun muhakkak

ege tarafında salçayı güneşte yaparlar.
bizim iç anadoluya doğru kaynama salça yaparlar tabi kaynamış salçanın tadını hiç bişey tutumaz ama zahmetli biliyorsundur.

ben uşaktan arkadaşımın halasından alıyorum güneş salçası ekşi oluyor biraz onunla bimden aldığım küçük salçaları yarı yarıya karıştırıyorum ekşisi tuzu tadı kıvamında bi salça elde ediyorum
evlendim evleneli böyle yapıyorum.
size doyum olmaz.
hepiniz ayrı bir tad olduğunuzdan,gitmek zor gelse de işler beni çağırıyor.
haydi ben yokken döktürün bakalım,ama cıvıtmayın muhabbeti fazla.
öpüldünüz..

sen bitanesinn

bu arada bim den küçük şekilde aldığım için üstü de hiç porlanmıyor.

güneş salçası desen 2 seneye yakın duruyor dem de benim mutfak çok sıcak hiiiç bişey olmadı üstelik içinde katkı maddesi de yok o güneşin sırrı sanırım biraz.
kg 6 liradan alıyorum biraz pahalı ama 5 kg 2 yıl gidiyor nerdeyse diğeriyle karıştırınca.

inş karahfilcecim inşş.
Bizde ikinciyi düşünüyoruz ben 85 liyim eşim 82 li kardeşsiz kalmasın diyorum ki normalde ben hiç istemiyordum ikinciyi hep ALLAH olmayanlara versin diyordum ama ilerde hem yaşım geçmiş olacak hemde rahatlığa alışmış olucam hiç düşünmüycem ee çağanda yanına arkadas arıyo napayım ikincide olsun istedik bakalım kısmet.

farmasi ellerine sağlık mükemmel görünüyor bu kurabilyeler neli?
aşka geldim yaptığım yemeğin fotografını çekmiştim şimdi de keki çekeyim ben de ekleyim

ben öncünün salçasını kullanıyorum ..
annem domates salçamı yapıyo sağolsun ama memlekette salçalık biberleri fabrikalara verdiklerinden onu hazır alıyoruz..
benim yakınımda toptancı var oraya öncünün 10 kiloluk salçasından getiriyo açık kiloyla satıyo..
gayet temiz ve güzel bi salça artık katkı maddesini bilemiyorum..
bu gün ki ekmek olayından sonra herşeyden tiksinir olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…