- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
hanımlar salçam bitti nasıl bitti anlamadım ben hala bir kavanoz var sanıyordum şimdi kaldım mı salçasız
önceden ev yapımına benziyor diye öncünün domates ve biber salçasını kullanıyordum memnunumda büyük boy alıp kavanozlara koyarım üstüde hiçkötü olmaz
ama yinede sormak istedim siz hangi marka salçayı kullanıyorsunuz salça alırken belirli markaların fiyatına mı bakıp alırsınız yoksa her daim aynısını mı kullanırsınız
arakadaşlar para biriktirmenin bir yolu yokmuu evde bişeyler yapıp nasıl para kazanabilirim. dikiş biliyorum acaba siparişle kıyafetmi diksem yada şeker kurabiyeleri yapıyorum bi blog açıp siparişmi alsam yaadaa nne bilim boncuk işimi yapmalıyım bilemedim ama para kazanmam gerekiyor tüm fikirlere açığım
hanımlar salçam bitti nasıl bitti anlamadım ben hala bir kavanoz var sanıyordum şimdi kaldım mı salçasız
önceden ev yapımına benziyor diye öncünün domates ve biber salçasını kullanıyordum memnunumda büyük boy alıp kavanozlara koyarım üstüde hiçkötü olmaz
ama yinede sormak istedim siz hangi marka salçayı kullanıyorsunuz salça alırken belirli markaların fiyatına mı bakıp alırsınız yoksa her daim aynısını mı kullanırsınız
ben olca kullanıyorum öncü yü de kullandım ama olca bana göre bir adım önde. Benim de kayınvalidem (farmasi ninki kadar olmasa da) ev yapımı salça alıp vermişti bana çook tuzlu geldi kullanamadım ananeye verdim.hanımlar salçam bitti nasıl bitti anlamadım ben hala bir kavanoz var sanıyordum şimdi kaldım mı salçasız
borkolileri ve havuçları (julyen küp arası karışık birboyda olacak şekilde anlarsın) haşla; üzerine zeytinyağı limon ve narekşisini çırp dök; annem hatta haşlanmış makarna ve dereotu da eklerkızlar brokoliyi salata olarak nasıl yapıyorsunuz
ben yemek olarak değil de, haşlayıp süzüyorum
sonra üzerine yoğurt döküp, zeytinyağı gezdiriyorum
tadı çok hoşuma gidiyor
ama kalsiyum demir emilimini önlüyor ya, yoğurtsuz yapayım dedim
yarın yaparım belki
bu arada annemler dedemlere gitmişlerdi, birazdan gelip alıcaklar beni, onları bekliyorum
kızlar brokoliyi salata olarak nasıl yapıyorsunuz
ben yemek olarak değil de, haşlayıp süzüyorum
sonra üzerine yoğurt döküp, zeytinyağı gezdiriyorum
tadı çok hoşuma gidiyor
ama kalsiyum demir emilimini önlüyor ya, yoğurtsuz yapayım dedim
yarın yaparım belki
bu arada annemler dedemlere gitmişlerdi, birazdan gelip alıcaklar beni, onları bekliyorum
arakadaşlar para biriktirmenin bir yolu yokmuu evde bişeyler yapıp nasıl para kazanabilirim. dikiş biliyorum acaba siparişle kıyafetmi diksem yada şeker kurabiyeleri yapıyorum bi blog açıp siparişmi alsam yaadaa nne bilim boncuk işimi yapmalıyım bilemedim ama para kazanmam gerekiyor tüm fikirlere açığım
kpds için geç kaldın canım yaakızlar ing iyi olan var mı?
kpds girmeyi düşünüyorum da
canım bursa gibi domatesin göbeği olan bi ildesin, ve üstelik bi ilçesindesin..hanımlar salçam bitti nasıl bitti anlamadım ben hala bir kavanoz var sanıyordum şimdi kaldım mı salçasız
size doyum olmaz.
hepiniz ayrı bir tad olduğunuzdan,gitmek zor gelse de işler beni çağırıyor.
haydi ben yokken döktürün bakalım,ama cıvıtmayın muhabbeti fazla.
öpüldünüz..
offf offf herkes kendinde olmayana özenir işte..
emin ol arkadaşların da senin face de boy boy çocuk fotolarına özeniyordur.
biz de gezdik gezeceğimiz kadar ama evlat kadar hiç biri zevk verir mi onun bir gülüşü dünyalara bedel olur.
çocuk sahibi olmadan yaptığım en mutluluk verici şey umreydi.
inşallah çocuklarım olur ve onlarla da giderim ilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?