Kirli Çıkılar )))

karanfil teşekkürler

makinemi çok seviyorum ama yeterince şefkat gösteremiyorum

bu keki yersem fil olurum çıkayım birazını dağıtayım

karanfilcecim biraz fazla olcam ama senden bişe isteyebilirmiyim((

ben senin poğaçanın tafini kaybettim şimdii geçmişte hangi sayfada oldugunuda bulamamki((

bana tarifi yeniden voeririmisin rica etsem(( yarın yapcamda...

sirke nickini tutamıyorum aklımda:) ellerine sağlık dün elossayad sordum senin ke de süper olmuş
ben kalıpta yapınca sönüyo ya böyle pufur pufur olmuyo..
kalıbım mı kötü ben mi ayarlayamıyorum varmı püf noktası

Son düzenleme:
kızlar elektrik faturamız geldi 77 tl:))) nazar değmesin:)))) bakalım bu ay ne kadar gelcek yan komşum 4 kişiler ev hanımı 53 tl gelmiş karşı komşum her allahın günü süpürge açar 4 kişiler oda ev hanımı onada 73 gelmiş ben anlamıorum ya ben bütün gün evde yokum bana neden böle gelio:)))
ayrıca kredi kartımız artık huzura kavuştu bu ay ödememiz 400 tl

sonraki aylar
şubat :173
mart :180
nisan :180
mayıs:180
haziran:167
temmuz:167

sonnada bitiyo oh bea:)))

bugün gitiim kendime hamile pantolonu aldım düğmelerim kapanmıo çünkü:) 52 tl ye
bide pijama takımı aldım kendime çoook tatlı : 35 tl harcadım geldim:)))

Merhabalar,brokoli çorbasını tavsiye ederim lezzetli oluyor.Yapımıda çok kolay.

Birer patates, soğan, havuç gelişi güzel doğra suyunu koy ver ateşe.Haşlanmaya yakın 200-250 gr kadar brokoloyi at içine.Başamel sos yap onuda tencereye koy hepsini bir taşım kaynat ve mikserle.İstersen biraz tereyağ ekleyebilirsin.Kremada konuyor isteğe göre.Ben krema kullanmıyorum.Umarım ağız tadına uyar.

geçenlerde patates çorbası yapmıştım beğenmemiştim onu bide bunu denicem bakalım:))

güle güle giy cicilerini selincim.

o güzel mamalarınızı şurda yapmaya ne derdiniz

ekmekteki katkı maddesi domuz ve insan saçından yapılıyomuş..
bu gün stv de doğrumu değilmi diye konuşuldu ama benim midem dayanamadığı için izleyemedim

allahım yaaaaaa
ekmek makinası alıcam ama ne fark eder
sanki un sağlıklı
offfff of

bu akşamki yemeğim

bu da üzümlü cevizli kekim

çok güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
afiyet olsun
ellerine sağlık

tuzlusu da güzel ve çıtır olur mu ki farmasiii

canım ben evde margarin bulundurmadığım için sıvı yağ kullanıyorum
ve sıvıyağ illaki kurabiyeleri çıtır yapmıyor

çıtır kurabiye isteniyorsa sıvı yağ kullanılmasın :44::44::44::44:

karanfilcecim biraz fazla olcam ama senden bişe isteyebilirmiyim((

ben senin poğaçanın tafini kaybettim şimdii geçmişte hangi sayfada oldugunuda bulamamki((

bana tarifi yeniden voeririmisin rica etsem(( yarın yapcamda...

canım sana bi link veriyorum sonra hiç sormana gerek kalmıycak
akıllı kızsın hemen çözceksin işi

Google

vaaaowww karnıbahar problemine bi çözüm daha
ben de yemeğini çok sevmem.
1. en sevdiğim yumurtalı una batırıp yağda kızartmak zahmetli, sağlıksız, her yer yağ kokuyor ama en lezzetlisi.
2. en çok yaptığım beşamel soslu fırında tavuklu havuçlu kaşarlı. zahmetsiz sağlıklı, hiç bi yer batmıyor lezzetli.
3. senin yaptığın da güzelmiş şimdi teflonda yapıyorsun ya krep gibi mi oluyor? yoksa sote gibi mi??

annemlerin ilçesinden dışarda yayılmış hayvanların tereyağından alıyorum baharda. ve o margarinden bile harika yapıyor
ama çok pahalı

sote gibi canım karnıbaharı mnik minik bölüp içine atıosun ya sote gibi oluyo bide yogurt koydn için dışı nefis kızarıo bazıları sütlü yapıo ama ben yogurt tadını seviorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…