badeeeeeeeeeeeeee
bişi sorduk
ay noldu ya
eskiden bi 6 ay ekmek yememiştim
yine pis bişey kesin
hemen anlat
güle güle giy cicilerini selincim.kızlar elektrik faturamız geldi 77 tl:))) nazar değmesin:)))) bakalım bu ay ne kadar gelcek yan komşum 4 kişiler ev hanımı 53 tl gelmiş karşı komşum her allahın günü süpürge açar 4 kişiler oda ev hanımı onada 73 gelmiş ben anlamıorum ya ben bütün gün evde yokum bana neden böle gelio:)))
ayrıca kredi kartımız artık huzura kavuştu bu ay ödememiz 400 tl
sonraki aylar
şubat :173
mart :180
nisan :180
mayıs:180
haziran:167
temmuz:167
sonnada bitiyo oh bea:)))
bugün gitiim kendime hamile pantolonu aldım düğmelerim kapanmıo çünkü:) 52 tl ye
bide pijama takımı aldım kendime çoook tatlı : 35 tl harcadım geldim:)))
geçenlerde patates çorbası yapmıştım beğenmemiştim onu bide bunu denicem bakalım:))
ekmekteki katkı maddesi domuz ve insan saçından yapılıyomuş..
bu gün stv de doğrumu değilmi diye konuşuldu ama benim midem dayanamadığı için izleyemedim
allahım yaaaaaa
ekmek makinası alıcam ama ne fark eder
sanki un sağlıklı
offfff of
tuzlusu da güzel ve çıtır olur mu ki farmasiii
karanfilcecim biraz fazla olcam ama senden bişe isteyebilirmiyim((
ben senin poğaçanın tafini kaybettim şimdii geçmişte hangi sayfada oldugunuda bulamamki((
bana tarifi yeniden voeririmisin rica etsem(( yarın yapcamda...
annem karnıbahar yemeğini nasıl yapıosa brokoliyide öle yapıo ama kıymalısı güzel oluyo:))) fikir mesela fakaaaaaat ben ne karnıbaharın nede brokolinin sulusunu seviorum eger karnıbahar yemeğini sevmiosan brokolininde sulusunu sevmemzsin o yüzden ben hiç sulusunu yapmıorum soteliorum
önce karnıbahar ve brokoliyi haşlıorum ama suda haşlamıorum buharda haşlıorum vitamini gitmesin diye
sonna 3 kaşık yogurt bir kaşık un bir yumurtayı güzelce çırpıorum un tepeleme olcak ama içine baharatd katıorum tuzunuda katıorum çırpıorum sonna haşlanmış brokoli yada karnıbakarı minik minik parçalara bölüp bu karışıma atıorum güzelce karıştırıp bulamaç yapıp az yağlı teflonda tavada soteliorum harlı ateşte yoğurt yanıo kısık ateşte her yeri kızarana kadar soteliorum oh mis gibi:))) eşim yanında yogurt yemeyide sevio ama ben yogurtsuz daha çok seviorum:)))
diğer bi tarifde senin dediğin gibi haşlayıp üstüne yogurt dökmek
bide brokolinin çorbasını yapıolar ama ben daha hiç denemdim o kadar yeniliğe açık diilim sanırım aslında bi yerde içsem fikrim değişebilir ama brokoli çorbasına karşı ön yargılarım var:)))
çok güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
afiyet olsun
ellerine sağlık
canım ben evde margarin bulundurmadığım için sıvı yağ kullanıyorum
ve sıvıyağ illaki kurabiyeleri çıtır yapmıyor
çıtır kurabiye isteniyorsa sıvı yağ kullanılmasın:44::44::44::44:
canım sana bi link veriyorum sonra hiç sormana gerek kalmıycak
akıllı kızsın hemen çözceksin işi
vaaaowww karnıbahar problemine bi çözüm daha
ben de yemeğini çok sevmem.
1. en sevdiğim yumurtalı una batırıp yağda kızartmakzahmetli, sağlıksız, her yer yağ kokuyor ama en lezzetlisi.
2. en çok yaptığım beşamel soslu fırında tavuklu havuçlu kaşarlı. zahmetsiz sağlıklı, hiç bi yer batmıyor lezzetli.
3. senin yaptığın da güzelmiş şimdi teflonda yapıyorsun ya krep gibi mi oluyor? yoksa sote gibi mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?