Kirli Çıkılar )))

Selin kocaman bi maşallah daha sana
Evet küçük yaşta onları yapmak zorunda kalmışsın ama bak şimdi ne güzel,her şeyi biliyorsun,çekirip çeviriyorsun,kimseye minnet etmek zorunda değilsin en azından
Eşin de şanslı tabi,senin gibi dört dörtlük bi hatunla evlenmiş

bence çok duygulu bir yaşam hikayesi
çıkarılması gereken o kadar ince dersler var ki
selin ben senin her bakımdan çok mükemmel olacağına inanıyorum canım benim

estafirullah canım benim o senin güzel görüşlülüğün:)))
seyyahcım bugün dedin ya hani 35-40 yaşındasın dimi diye evet ruhum bedenim beynim diil ama hayat tecrübem öğrendiklerim 35-40 yaşındaki biri kadar olmasada bi 30 var:))))

şu an küçük oğlana bulaşık makinasının kaşık çatal sepetini

büyük oğlana da bulaşık makinasının diğer gereçlerini yerlerine boşaltmalarını söyledim

bence çok duygulu bir yaşam hikayesi
çıkarılması gereken o kadar ince dersler var ki
selin ben senin her bakımdan çok mükemmel olacağına inanıyorum canım benim

çok saol farmasicim:)))
bunuda ölesine anlatmadım yani evvet çok şey bilio olabilirim yaşıma rağmen ama hepsini yaşayarak öğrendim ben
test ederek:)))))) böyle olmasaydı diomuyum?asla demiorum belki çocuklugumu çok çok hızlı yaşadım ergenlik bölümüm çok silik çabuk büyümek zorunda kaldım ama
mantıklı kararlar vermeyi öğrendim belki bunları yaşmamaış olsaydım çok yanlış kararlar vermiş olabilirdim belki inanmıcaksınız alkolik bile olabilirdim:))))
çok çok çok yanlış bi insanla evlenmiş olabilirdim
memleketimden binlerce kilometre uzakta olan ve daha önce hiçbilmediğim bi yere kaçabilirdim....
bunlar bana çok uzak şeyler diildi ama şükürler olsun yapmadım teğet geçti bana.....:))))

selincim hayat hikayeni bir çırpıda okudum. soluksuz nefes almadan....
çocukluk insanın beyninde çok yer kaplıyor, insan ne yaparsa yapsın çocukken hissettiklerini atamıyor....
ama ben senin şanslı olduğunu düşünüyorum. yaşadığın zorlukları kendi lehine çevirmeyi başarmışsın. hayata dair çok şey öğrenmişsin...
böylesine zorlu bir hayattan sapasağlam çıktığın için seni tebrik ediyorum....

Selincim çok zorlu günler atlatmışsın ama şimdi maşallah daha bu yaşında çok hamaratsın seni hem tebrik ediyor hemde örnek alıyorum.

Selincim çok zorlu günler atlatmışsın ama şimdi maşallah daha bu yaşında çok hamaratsın seni hem tebrik ediyor hemde örnek alıyorum.

canım ya :)))
aslında hepimiz çok zor şeyler atlatıoruz geçmişimizde hepimizde bunun etkileri farklı oluyo hayat çok kolay diilki zorluklarından etkilenioruz elbette:)
bana artısı bu oldu işte:))) eksilerinden çok artılarını görmeye çalışıorum eksileri görmenin bana hiçbi faydası yok sürekli düşüne düşüne kendimi mutsuz ederim...
ben artılarını görüorum:)))
hep evimizin çamaşır suyu kokmasını isterdim şimdi kokuyo
akşamları mutfağımız kızarmış soğan koksun böööööyle tüm apartmana yayılsın isterdim şükürler olsun ki çıkıyo:)))
annem beni hep kapıda karşılasın isterdim bende kocamı karşılıorum kapıda:))) terliklerini uzatırım hemen hoşuma gidio:))
olumlu yanlarını görmek lazım o zman mutlu oluorum ben:))
ve hepimizin hayatında örnek alınması gereken şeyler var sadece benim diil :)))

ama benim pizzam yine pofidik oldu.
hamurum hemen pofidik kabardı..

Amaaaaa tadı harikaaaa
Hem soğuyunca pofidikliği de indi

Çok sağol derfat artık hep bundan yapcam…

seni tebrik ediyorum ve alkışlıyorum

canım ya harika gözüküyor ellerine sağlık hamuru neden çok kabardıki anlamadım benim her zaman yaptığım tarif neyse ama soğuyunca inmiş vee tadınıda beğenemiş resimleri koyduğun için sağol bitanem

ilk defa bütün tepsiyi yedik.
her zaman tepside kalırdı ben 2 eşim 3-4 dilim yerdi.

eşim de teşekkür ediyor..
benim daha yarım saatte kabardı ben de şöyle düşündüm bi dahakine mayayı yarım paket yapcam.
hem benim burnum hassastır mayanın tadını alabiliyorum yaş maya kullanırken de yarısını yapıyordum bunda da öyle yapıyım

selincim,
5 yıllık öğretmenim ve öğrencilerim hep kız anne baba boşanma durumlarında en çok kız çocukları etkileniyor duygusal olarak.

ve ailevi problem yaşayan öğrencilerim bir çok şeyde hem duygusal hem de maddi manevi zorlanıyorlar.

ama senin bunu atlatman hatta ve hatta olumsuz şeyleri olumlu şeylere dönüştürmen harika bişey..
Allah bundan sonra da yolunu açık etsin

afiyet bal,şeker olsun canım.
o zaman sen yarım kullan canım mayayı ben 1 saat bekletiyorum böyle oluyor anlamadım neden neyse öyle dene bakalım bidahakine.

kızlar ben size dememişmiydim bu kız sanki büyümüş, sonra küçülmüş, sonra tekrar büyümüş diye bilmişim valla selincim ben de senin yaşadıklarına çok yakın şeyler yaşadım zamanında yaşadığın boşlukları, olumsuzlukları, imrendiğin, özendiğin şeyleri çooook iyi anlıyorum o yüzden yaşadığın olumsuzlukları kendin için artıya çevirebildiğin için de seni tebrik ediyorum canım maşşşallahhh sana

kızlar yeni sisteme göre bireysel emeklilik sistemi hakkında bilgisi olan var mı ?

acil cevappppppppppppp

derfat ellerine sağlık harika görünüyor pizzan ben de deneyeyim diyorum ama bu aralar eşim diyette olduğundan yapmasam daha iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…