Kirli Çıkılar )))

canım bana da fazla gibi geldi. gerçi ilişkinize de bağlı yani çok fazla mı görüşürsünüz, ya da çok nadir mi görüşürsünüz bilemem ama baştan çıtayı yüksek koyarsan, ilerde sünnet ikinci çocuk vs. hep aynı gitmen gerekir gibi duruyor. çeyrek altın da az olur tabiki. belki bir yarım altın, bi de güzel bir bebek kıyafeti yeterli gibi sanki

sunny ablaya katılıyorum canım :))

canım ben 10 yıllık öğretmenim, sen benden 32tl fazla alıyorsun, zaten zamlar belli bu seneki ocakta %4, temmuzda %3 olacak, geçen seneki de yanlış hatırlamıyorsam 3+3 tü

yani maaşı fazla olan zamdan daha fazla etkileniyorrr

sirkencubin ve de diğer canlar acaba bu kek kalıbı nasıl ki ?

Metaltex Superior Kelepçeli Çift Tabanlı Pasta Kek Kalıbı (Ø 26 cm) - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

benim baton ve tart kalıbım var kaiser takımı alırsam 2 şer tane olmuş olacak işin açığı benim adam akıllı sızdırmaz bir kelepçeli kek kalıbına ihtiyacım var

bir de cemin dilimli kek kalıbını ve küvet kalıbını alırsam tamamdır

ya da son anda şunu da gördüm

http://www.hepsiburada.com/liste/me...37_22500_232420%7d&fh_refview=lister#Yorumlar

Son düzenleme:

eşim ilk yeğen diye coşuyor sanırım ben de onu anlamaya çalışıyorum
fazla görüşemiyoruz onlar şehir dışındalar zaten buraya geldiklerinde de öyle aman aman görüşmemiz yok çoğu k validemin emrivaki niteliğinde girişimleriyle oluyor.
Açıkçası ben de ondan çekiniyorum ilkinde böyle olursa ileride diğer yeğenlere de bunu yapmak zorunda oluruz gibi geliyor.
daha şimdiden bebek kıyafetleri gönderdik bile ki ödediğimiz para nerdeyse bir küçük altın parası
kodaman takıları bırakalım anane babanneler taksın bize ne dimi

canım ben olsam sadece çeyrek takardım.
daha bunun doğum günleri gelcek bayramda harçlıkları olcak..
bizde de var biliyorum yani.

evet eşler bazen saçmalayıveriyor

benim eşimin yazın dayısının erkek torunu evlendi
oğlanın babası küçükken öldü

eşim yazın yarım altın taktı

kredi kartı ekstresinde 1350 tl gördüm aylar sonra bu ne dedim benimkisi bir tv alıvermiş iyi mi ??????

ben bu adama acır mıyım kızlar deyin bakalım ?????????

farmasi ikisinden biri diyorsan bence metaltex diğer dilimli olandan kekin bütün çıkmama riski her zaman var ama kelepçelilerde kesin bütün halde çıkıyor

benimki daha fena...
bir gereken yere iki,iki geerken yere on...
o derece yani...
ben de acımayayım di mi farmasi? :))
bi taraftan da bu kadar cömert,eli açık bir eşim olduğu için,mutlu da olmuyor değilim hani.... :))

owww tv olayı çok feci
biz görümcem evlenirken kvalidemin yine "ehh artık siz de bir 20-25 gram bilezik takarsınız.." mesajı sonucu 20 gramlık bilezik taktık bu sefer kesin yine bir mesaj verir ama tınmayacağım

şimdi tv yani başka bişey olsa neyse ne ihtiyaç bişey değil mi...

biz eltim doğum yaptığında 2 puset aldık 2 de takım.
ikizler zaten.
ben çeyrek düşünüyordum, baktım eşim hiç haberim yokken adese de %50 indirim var diye puset almış.
ben de sen misin dedim çeyrekten vazgeçtim.
zaten kayınvalidem bile çeyrek taktı.

kendi düğünümde anladım ki hiç bişeyi abartmıycaksın her ne kadar karşılık için yapmıyorum desen de bazı komedi durumlar oluyor ve üzülüyorsun.

sağolasın ablacım inceleyeceğim nasipse detaylı bir şekilde
sızdırmaz kelepçeliyi buldum mu yapacak yaş pastaları yapacam kekleri

yaaa ama olmaz ki farmasiciğim şimdi sen güzel güzel yapcan ekliycen bizim de canımız çekcek sonra gelsin kilolar bak 6 aydır kilo alıyorum haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…