aklıma takılan bir soru var sizlere de danışayım dedimkesin bana mantıklı şeyler söyleyip güzel yönlendirme yaparsınız
2-3 aya kadar eşimin kız kardeşinin bebeği olacak malum bizim de hayırlama hediyesi almamız gerekiyor; geçenlerde papatya da diyince aklıma düştü. altını düşük yakaladığım anda alıp kasaya kaldırmayı düşünüyorum. Sizce dayı-yenge ikilisi olarak ne almamız uygun olur? Ben en başta tam altın düşünmüştüm ama annemle bu düşüncemi paylaştığımda çok olacağını söyledi (bu arada ilk bebekleri ve erkek ileride sünneti de olacak kesin ve görümcem 2. hatta 3.yü de düşünüyor)
aklıma takılan bir soru var sizlere de danışayım dedimkesin bana mantıklı şeyler söyleyip güzel yönlendirme yaparsınız
2-3 aya kadar eşimin kız kardeşinin bebeği olacak malum bizim de hayırlama hediyesi almamız gerekiyor; geçenlerde papatya da diyince aklıma düştü. altını düşük yakaladığım anda alıp kasaya kaldırmayı düşünüyorum. Sizce dayı-yenge ikilisi olarak ne almamız uygun olur? Ben en başta tam altın düşünmüştüm ama annemle bu düşüncemi paylaştığımda çok olacağını söyledi (bu arada ilk bebekleri ve erkek ileride sünneti de olacak kesin ve görümcem 2. hatta 3.yü de düşünüyor)
yok yaa bana 105 geldi...
farmasi güle güle kullan canım
benim de delibocuk hesap ikiye bir vergi dilimine giriyorum ek dersten bi de maaş beni diğer öğretmenlerden biraz yüksek o da ne kadar bilmiyorum.
benim 1964 olmuş. 5 yıllık öğretmen olan var mıydı aramızda ve maaşı kaç :44:
canım bana da fazla gibi geldi. gerçi ilişkinize de bağlı yani çok fazla mı görüşürsünüz, ya da çok nadir mi görüşürsünüz bilemem ama baştan çıtayı yüksek koyarsan, ilerde sünnet ikinci çocuk vs. hep aynı gitmen gerekir gibi duruyor. çeyrek altın da az olur tabiki. belki bir yarım altın, bi de güzel bir bebek kıyafeti yeterli gibi sanki
eşim ilk yeğen diye coşuyor sanırım ben de onu anlamaya çalışıyorum
fazla görüşemiyoruz onlar şehir dışındalar zaten buraya geldiklerinde de öyle aman aman görüşmemiz yok çoğu k validemin emrivaki niteliğinde girişimleriyle oluyor.
Açıkçası ben de ondan çekiniyorum ilkinde böyle olursa ileride diğer yeğenlere de bunu yapmak zorunda oluruz gibi geliyor.
daha şimdiden bebek kıyafetleri gönderdik bile ki ödediğimiz para nerdeyse bir küçük altın parası
kodaman takıları bırakalım anane babanneler taksın bize ne dimi
evet eşler bazen saçmalayıveriyor
benim eşimin yazın dayısının erkek torunu evlendi
oğlanın babası küçükken öldü
eşim yazın yarım altın taktı
kredi kartı ekstresinde 1350 tl gördüm aylar sonra bu ne dedim benimkisi bir tv alıvermiş iyi mi ??????
ben bu adama acır mıyım kızlar deyin bakalım ?????????
http://www.markafoni.com/product/fackelmann-6/kalplar/
bi de bunlara bak farmasisirkeci nin kullandığı markanın hemen hemen aynısı. hatta benim bildiğim kadarıyla daha iyisi
owww tv olayı çok fecievet eşler bazen saçmalayıveriyor
kredi kartı ekstresinde 1350 tl gördüm aylar sonra bu ne dedim benimkisi bir tv alıvermiş iyi mi ??????
buraya üye değilsen özelden davetiye yollarım
evet eşler bazen saçmalayıveriyor
sağolasın ablacım inceleyeceğim nasipse detaylı bir şekilde
sızdırmaz kelepçeliyi buldum mu yapacak yaş pastaları yapacam kekleri
hadi siz de bana bi fikir verin bakalımhangisini alayım kızıma. en baştakiyle en sondakinin arasında kaldım.
stok yetersiz dediği takımı almıştım daha önce
https://www.madamecoco.com/?kategori-544-Cift-Kisilik.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?