ikisi de aynı değil mi :44:
ton farkı mı var sadece.
eğer öyleyse ilk.
evet canım desen aynıama ilki mürdüm rengi ikincisi pudra rengi. daha önce aldım dediğim takım da pudra rengiydi. onun için mürdümünü mü alsam dedim ama renk tonu nasıl çıkar bilemedim
ablacım bence hepsi de çok şıkfiyat konusunda ne diyorsunuz kızlarucuz mu pahalı mı? çarşaf dahil değil bunlarda. çarşafı da 30 tl. ama pamuk saten
sağolasın ablacım inceleyeceğim nasipse detaylı bir şekilde
sızdırmaz kelepçeliyi buldum mu yapacak yaş pastaları yapacam kekleri
ablacım bence hepsi de çok şıkçarşaf da dahil fiyatı olsaydı çok uygun diyecektim ama çarşaflı hali bile bence hesaplı
ben bi ara kime gitsem english home dan nevresim seti oluşturur giderdim orda da ortalama 75-80 lira civarına geliyor
pamuk satenler çok kullanışlıdır
aklıma takılan bir soru var sizlere de danışayım dedimkesin bana mantıklı şeyler söyleyip güzel yönlendirme yaparsınız
2-3 aya kadar eşimin kız kardeşinin bebeği olacak malum bizim de hayırlama hediyesi almamız gerekiyor; geçenlerde papatya da diyince aklıma düştü. altını düşük yakaladığım anda alıp kasaya kaldırmayı düşünüyorum. Sizce dayı-yenge ikilisi olarak ne almamız uygun olur? Ben en başta tam altın düşünmüştüm ama annemle bu düşüncemi paylaştığımda çok olacağını söyledi (bu arada ilk bebekleri ve erkek ileride sünneti de olacak kesin ve görümcem 2. hatta 3.yü de düşünüyor)
aklıma takılan bir soru var sizlere de danışayım dedimkesin bana mantıklı şeyler söyleyip güzel yönlendirme yaparsınız
2-3 aya kadar eşimin kız kardeşinin bebeği olacak malum bizim de hayırlama hediyesi almamız gerekiyor; geçenlerde papatya da diyince aklıma düştü. altını düşük yakaladığım anda alıp kasaya kaldırmayı düşünüyorum. Sizce dayı-yenge ikilisi olarak ne almamız uygun olur? Ben en başta tam altın düşünmüştüm ama annemle bu düşüncemi paylaştığımda çok olacağını söyledi (bu arada ilk bebekleri ve erkek ileride sünneti de olacak kesin ve görümcem 2. hatta 3.yü de düşünüyor)
sirkencubin ve de diğer canlar acaba bu kek kalıbı nasıl ki ?
Metaltex Superior Kelepçeli Çift Tabanlı Pasta Kek Kalıbı (Ø 26 cm) - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
benim baton ve tart kalıbım var kaiser takımı alırsam 2 şer tane olmuş olacak işin açığı benim adam akıllı sızdırmaz bir kelepçeli kek kalıbına ihtiyacım var
bir de cemin dilimli kek kalıbını ve küvet kalıbını alırsam tamamdır
ya da son anda şunu da gördüm
Mehtap 2li Kek Yapma Dünyası(İspanyol-Dilimli kalıp set) - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
canım bence tam takmanız daha uygun. sonuçta sizin çocugunuza da onlar getirecek. eğer durumları kötüyse de çocuk için biraz maddi desteğiniz olur.
Canım bencede çok çeyrek altın yeterli diye düşünüyorum yada maşallah yazıları var onlardan alabilirsin.
hadi siz de bana bi fikir verin bakalımhangisini alayım kızıma. en baştakiyle en sondakinin arasında kaldım.
stok yetersiz dediği takımı almıştım daha önce
https://www.madamecoco.com/?kategori-544-Cift-Kisilik.html
birisi pudra rengi diğeri de mürdüm
zaten bunlar da english home 'a çok benziyor tarz olarak
Madame Coco | ift Kiilik | CERISE 200x220 cm
bunu almıştım daha önce. kalitesine bayıldım. dışarda böyle takımlar 200 den aşağı satılmıyor. kızım aslında alma artık diyor. ama oğluma da lazım olabilir diye düşünüyorum. offfffffffffff karar veremiyorummm:26:
Canım bencede çok çeyrek altın yeterli diye düşünüyorum yada maşallah yazıları var onlardan alabilirsin.
hani birimiz çalışmasak yada borcumuz olsa neyse de hiç bir masrafımız olmadığını düşünüp de yarım takarsak az olur gibi geldi birden. Bir de eşim çeyrek altını arkadaşlarımızın çocuklarına da götürüyoruz bu kardeşimiz bir farkı olmalı özel olmalı dediğinde ben de ona hak verdim. Ama işte görümcemin çok çocuk düşünmesi benim gelecekten "çocuklarım..." diye bile bir cümle kuramamam geride bekar iki kardeşin daha olması.... karardaki parametreler bunlar işte.canım bence tam takmanız daha uygun. sonuçta sizin çocugunuza da onlar getirecek. eğer durumları kötüyse de çocuk için biraz maddi desteğiniz olur.
ahh ahhh
şöyle bi kaynanamız olmadı...
derfat, senfat hadi bana da fikir verin bakiiimm
hani birimiz çalışmasak yada borcumuz olsa neyse de hiç bir masrafımız olmadığını düşünüp de yarım takarsak az olur gibi geldi birden. Bir de eşim çeyrek altını arkadaşlarımızın çocuklarına da götürüyoruz bu kardeşimiz bir farkı olmalı özel olmalı dediğinde ben de ona hak verdim. Ama işte görümcemin çok çocuk düşünmesi benim gelecekten "çocuklarım..." diye bile bir cümle kuramamam geride bekar iki kardeşin daha olması.... karardaki parametreler bunlar işte.
bunlar pamuk saten sanırım sadece saten değilAblacım bişey itiraf etmek gerekirse çok güzeller ama ben sateen hiç kullanamıyorum bi keresinde aldım 1 kere serdim sabahına geri çıkardım ama fiyatı normal geldi bana çarşaf dahil değilmi dikkat etmemişim pudra rengi daha çok kullanılır diye düşünüyorum ben.
valla oğlum henüz evlenmedi. nasıl bir kaynana olacağım meçhulama gelin yandı kesin bir kaynana iki cadı görümce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?