Kirli Çıkılar )))

Afiyet olsun canım acıktım benimde canım çekti eşime desemde bizdemi balık yapsak acep?
Benim akşamki menüm;
Dünden tavuk suyuna çorba hiç içilmedi
salçalı spagetti
turşu,yoğurt,salata ve içecek

derfat'cım boşver takılma bence. senin eşinle ilişkin önemli olan. yaptıklarına üzüldüğünü de sakın hissettirme. senin takmadığını gördükçe onlar sinir olsun

derfat'cım boşver takılma bence. senin eşinle ilişkin önemli olan. yaptıklarına üzüldüğünü de sakın hissettirme. senin takmadığını gördükçe onlar sinir olsun

Sağol ablacım önceden çok fazla takıyordum ve taktığımı çok belli ediyordum kaç kere boşanmanın eşiğinden döndük ama şimdi eşimel çok mutlu olduğumuzu artık onlar yüzünden tartışmadığımızı onların yanında daha mutlu davranarak anlatamaya çalışıyorum .

kelepçelinin çift tabanlısını alırsam
mehtabın dilimlisi de olunca iki tane dilimli olacak o fff ya

Hanımlar ben çıkıyorum eşme 6.30 da çıkıyo 7 gibi gelir kendimi kötü hissetmeye başladım tansiyonum yada kan şekerim düştü bi tansiyonuma bakıp eşim gelene kadar uzanacağım perşembeye kadar gelemem sanırım eşim yarın izinli dışarı çıkarız sanırım.Herkese iyi akşamlar..

geçmiş olsun canımmmmmmmmmmmm

kızlarr...
hani havuçlu kek yaparız ya havuç yerine bal kabağı koysak nasıl olur??
fikirler??

farmasicim ne dert ediyosun

bugün burası kararsız kirli çıkılar topiği oldu hiçbirimiz karar veremedik
bence ikisini de al farmasi çünkü dilim şekilleri farklı. birisi yüksek kalıp.
onda normal keklerini zaten yaparsın. diğerinde hem pandispanya yaparsın
hem de daha yassı şekilli kek pasta yapabilirsin. hatta pilava salataya kalıp olarak
bile kullanabilirsin çift tabanlıyı

tavuk baget
nohutlu bulgur pilavı
dünden kalma köz biber ve köz patlıcan sotesi
süzme yoğurt
meyve suyu - kola
(dün canım köz biber patlıcan istedi uydurdum doğradığim biberleri ve patlıcanları yağda soğanla sarımsakla salça ile soteledim maggi bulyonumu da ekledim işte bu kadar
süzme yoğurtla )

Son düzenleme:
kelepçelinin düz olanıyla ikili olanı arasında kaç para fark var ki canım ya, değmez bu kadar düşündüğüne

aradaki fiyat farkı 11 tl
para sorun değil

sadece evde dilimli kek kalıbı fazla olur mu diye düşündüm

söylediklerin mantıklı abla

ayrıca kalıplar için oğlanlar 50 şer tl verdiler

ben de alışverişteydim anneme kaban alacaktık ama bi türlü karar veremedi
zaten 300-400 lira civarı idi hep bu ince bu kalın bu kısa bu çok uzun diye diye ömrümden 3 sene çaldı
evimize yakın altgeçit var altı mağaza dolu ama pazar tezgahı gibi öyle markalı yerler değil
nişanlıma evde giysin diye ucuz bi hırka alayım dedim
bi sordum ki 90 lira dedi adam bi de fiyatta bişeyler yaparız diyor
cidden bu parayı verip alanlar var mı yarı fiyatı bile etmez dedim işçilik malzeme herşey vasat

kek kalıplarımın siparişin verdim sonunda 1 çift tabanlı kelepçeli , 1 dilimli , 1 havuzlu toplam 70 tl tuttu

nasıl yaptın ben de dün levrek yaptım
bulduğumu fırına atıyorum
farklı tarifin var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…