ay yok karanfilim beaaa benım bılgısayarcı arkadsımn bır cocugu var... öyle olmaz dıye dusunme hurafee canımminsalh senınde en kısa zamnda olucak haberlerını duyucaz ...
bende farmasıcım mehtab guzel gule gule kullan karar vermıısn
derfatcım benımde kayınvalıdem bır sey almadı kızıma üzülme... kocanla ıyıysen gerısını bosverrr
bu arada pazara gııtım cıpura ve bol yesılık aldım pişiyo bırazdan yıyecegızz
Ablacım bu daha neki o kadar çok şeyelr yaşadımki burda canınızı sıkmak istemem ben iyi dayanıyorum öyle söyleyeyim çünkü eşimle birbirimizi seviyoruz ne ben onsuz,nede o bensiz yapamayız.oğlum 3,5 yaşına girecek daha hiçbişeylerini görmedi onların hiç içlerinden gelmezler amaaa bu sadece bana öyle görümcemin kızı oldu ona öyle değiller çağan bana benziyo onlara benzemiyo benide sevmedikleri için çocuğumada ısınamadılar sanırım.
farmasıcım sana yazmıstımm biraysel emeklılıkle ilgigli gördünmü
farmasıcım sana yazmıstımm biraysel emeklılıkle ilgigli gördünmü
derfat'cım boşver takılma bence. senin eşinle ilişkin önemli olan. yaptıklarına üzüldüğünü de sakın hissettirme. senin takmadığını gördükçe onlar sinir olsun
Hanımlar ben çıkıyorum eşme 6.30 da çıkıyo 7 gibi gelir kendimi kötü hissetmeye başladım tansiyonum yada kan şekerim düştü bi tansiyonuma bakıp eşim gelene kadar uzanacağım perşembeye kadar gelemem sanırım eşim yarın izinli dışarı çıkarız sanırım.Herkese iyi akşamlar..
kelepçelinin çift tabanlısını alırsam
mehtabın dilimlisi de olunca iki tane dilimli olacak o fff ya
kelepçelinin çift tabanlısını alırsam
mehtabın dilimlisi de olunca iki tane dilimli olacak o fff ya
Metaltex Superior Kelepçeli Pasta Kek Kalıbı (Ø 26 cm ) - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
kelepçeliyi düz
dilimliyi de mehtap almak mantıklı olur değil mi o zaman?
kelepçelinin düz olanıyla ikili olanı arasında kaç para fark var ki canım ya, değmez bu kadar düşündüğüne
ay yok karanfilim beaaa benım bılgısayarcı arkadsımn bır cocugu var... öyle olmaz dıye dusunme hurafee canımminsalh senınde en kısa zamnda olucak haberlerını duyucaz ...
bende farmasıcım mehtab guzel gule gule kullan karar vermıısn
derfatcım benımde kayınvalıdem bır sey almadı kızıma üzülme... kocanla ıyıysen gerısını bosverrr
bu arada pazara gııtım cıpura ve bol yesılık aldım pişiyo bırazdan yıyecegızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?