Kirli Çıkılar )))

sunny abla pudra rengin varmış
bence kesinlikle mürdüm o zaman değişiklik farkedilsin

ben de öyle düşündüm farmasi. ama yine de kızımı bekliyim de o karar versin diyorum
sen karar verebildin mi kalıba?

Son düzenleme:
kızlar sizleri çok özledim ama çok yazmışsınız yaaa dün elektrik kesildi okuyamadım çok şey kaçırdım dalcam muhabbete akşam diyim
her ay kendime bir parça kıyafet alıyorum kızlar gardrobumu yenilemem lazım gömlek aldım kendime 30 lira gelecek ay vercem heheheheheh

Omuyo canım işte canım eşimin hatrı için susuyorum bana hadi annemlere gidelim diyo bayağıdır gitmiyoruz diyo bende kusura bakma onlar bana kaçkere geliyo dedim oda benim hatrım bak bu son diyo ama o sonlar hiç bitmiyo .

ben de öyle düşündüm farmasi. ama yine de kızımı bekliyim de o karar versin diyorum
sen karar verebildin mi kalıba?

abla ben bir kelepçeli , havuz kalıp ve de dilimli kalıp almayı düşünüyorum

tek tereddütüm kelepçeli sızdırır mı
bir de kelepçelilerde çift taban diyor onlar mı sızdırma konusunda garantili acaba ?

bizimkiler ne alıcı ne verici tiplerdir aslında.
oğlan tıpta okuyor cemaat yurdunda kalıyor ve oğluna burs aldırtmamış çünkü zamanında dükkanına gelen cemaate kalan öğrenciler için burs toplayanlara da kızmışlığı vardır kesin.

amma velakin görümcem aklı başında kızdır neden her görüştüğümüzde nerden burs alırım burs çıkar mı diye soruyor:44:
annesinin de mi öyle bi fikri var bilmiyorum.
ya da abinler zekat veriyordur sana versinler diye mi düşünüyorlar bilemiyorum...

ama o kadar zengin birinin çocuğuna yardım etmeyi düşünmem onca fakir varken..
evet kız okutmam diye karar vermiş kayınpederim ve zerre de vermeyecek babası o zaman anne zevklerinden kısacak o okutacak

madem eşin istiyor

o zaman bence git ama resmi dur tavrını koy herkes ayağını denk alsın
sessiz ve pasif direniş
üzerine gelirlerse güle oynaya alırsın havalarını fısssssssssssssssssss diye çıkar gazları

Ablacım bu daha neki o kadar çok şeyelr yaşadımki burda canınızı sıkmak istemem ben iyi dayanıyorum öyle söyleyeyim çünkü eşimle birbirimizi seviyoruz ne ben onsuz,nede o bensiz yapamayız.oğlum 3,5 yaşına girecek daha hiçbişeylerini görmedi onların hiç içlerinden gelmezler amaaa bu sadece bana öyle görümcemin kızı oldu ona öyle değiller çağan bana benziyo onlara benzemiyo benide sevmedikleri için çocuğumada ısınamadılar sanırım.

derfat hangi 2. si güzel
mehtap olanınkiler mi ?

farmasicim evet mehtabınki güzel ama şöyle bi durum var sen yaşpasta filan demişsin hangi tür keki daha çok yapıyosan onu al derim ama ben düz değilde daha çok kalıpta kek yapıyorum onun için,hemde arkadasım mehtabınkini kullanmış memnun kaldığını söyledi.

valla ben kv gelmiş gelmemiş bakmam sorunum yoksa eşim için giderim ama sorunum varsa mesafemi korurum konuşmam fazla burnu kaf dağında davranırım hehehehehe
daldım ama muhabbete kvler falan konuşulunca en sonki yazılanlardan yazdım

güle güle giy lovelicim benimde almam lazım ama 1,5 sene daha dişimi sıkmalıyım

sağol bitanem yorum için
alınacak kalıplar

1 kelepçeli
1 dilimli
1 havuz
karar verilmiştir

Son düzenleme:

Gidiyorum ama çoksık değil nadir giderim veee gittiğim zaman kalkıpta hiçbişeye karışmam .Kasım ayında çağanın doğumgününü kutladım ve kayınvalidemleride davet ettim neyse çağanın doğumgünü normalde 6 kasım salı günü eşim o gün erken geliyor ertesi günde izinli ben salı günü yapmaya karar verdim çarşamba gününü eşimle ve çocuğumla geçirmek için .Neyse bunları davet etmek için aradım dediler ablam salı çalışıyo izin alamamış çarşamba yapsan olurmu iyi tamam dedim kırmak istemedim neyse çarşamba günü oldu eşim ve çağan oyalanırken bende akşama hazırlık yapıyorum harıl harıl öğlen yoruldum ve acıktım bişeyelr hazırladık yiyoruz tlf çaldı kayınvalidem eee fatih müsaitmisiniz biz size oturmaya gelicez bu ne demek dedim eşime ben akşama davet ettim onları ben şimdi hazırlığı bırakıpta onlarla oturup sohbetmi edeyim eşim söyledi anne akşama hazırlık yapıyoruz kaç gibi başlayacak dedi kayınvalidem ki ben onları akşam yapacağımı söylemiştim 8 gibi dedi bunlar durdu durdu 8 de geldiler çok acayip insanlar 10 yıldır içlerindeyim çözemedim huylarınıHemde o kadar kişiye tek başıma hizmet ettim 3 görümcemde oturdu yediler ben hiç k.... üzerine oturamadım akşamada yorgunluktan uyuyamamıştım.

Son düzenleme:

ay yok karanfilim beaaa benım bılgısayarcı arkadsımn bır cocugu var... öyle olmaz dıye dusunme hurafee canımm insalh senınde en kısa zamnda olucak haberlerını duyucaz ...

bende farmasıcım mehtab guzel gule gule kullan karar vermıısn

derfatcım benımde kayınvalıdem bır sey almadı kızıma üzülme... kocanla ıyıysen gerısını bosverrr

bu arada pazara gııtım cıpura ve bol yesılık aldım pişiyo bırazdan yıyecegızz

ben kalıblarımı a101 den almıstım 4 luydu ve sanıırm 20 25 tl bısıydı belkıde daha ucuz 19 tl cok sukur sızdırmadı hiç

bende bi tane kelepçeli var. senelerdir kullanıyorum. markalı falan da değil. sızdırma olmadı hiç. çift taban dedikleri de ikinci parça var ya ortası delikli, o heralde di mi

farmasıcım sana yazmıstımm biraysel emeklılıkle ilgigli gördünmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…