farmasicim bence 2ncisi daha güzel
geleceğim dedikleri an evden çıkar giderim
koca falan da tanımam
otursun oğluşuyla
bu nedir ya
o iftar sofrasını da çöpe yollardım ben eskiden olsa da
nimet işte yazık ama burunlarından getirirdim o yemeği
ben hiç öle hatır falan dinleyeyemem böyle durumlarda
ben de öyle düşündüm farmasi. ama yine de kızımı bekliyim de o karar versin diyorum
sen karar verebildin mi kalıba?
böyle insanlara çok kızıyorum, sinirleniyorum ben de
sen bir ver iki ver, vermeyi ne zaman bırak o zaman senden kötüsü olmaz
kendi ihtiyaçlarını kısmadan başkasından gelsin isterler.
bizim yardım ettiğimiz kişiler 5. sınıftaki oğluna adidas ayakkabı almış, 130 lira. diğer kasımda kaban, pantalon bakıyor kendine. çıplak kalmış da değil
ben eşime diyorum ki ben indirimi bekleyim, onlar bişeyden geri kalmasınlar.
senin ne amaçla verdiğin önemli, onlar ne yaparsa yapsın falan diyor
ama kendimi enayi gibi hissediyorum görüncede
bir de alışıyorlar nasıl olsa birisi cıkarıp yardım niyetine verir diye, kendilerine çözüm yolu aramıyorlar, ya da kısmaya gitmiyorlar
Omuyo canım işte canım eşimin hatrı için susuyorum bana hadi annemlere gidelim diyo bayağıdır gitmiyoruz diyo bende kusura bakma onlar bana kaçkere geliyo dedim oda benim hatrım bak bu son diyo ama o sonlar hiç bitmiyo .
işte ben de tam bunun için dedim sirkeciye, görüşmenize bağlı diye. bazı insanlar için karşılığı gelmeyeceğini bilsek bile en fazlasını yapmaya çalışırız. verirken çok mutlu oluruz. ama bazıları için de insan az da olsa bişey yapmak içinden gelmez. hepimiz fikirlerimizi söyledik. sirkeci de artık aralarındaki ilişkiye göre karar verirama seninkiler de gerçekten de çok fenaymışlar canım ya. ben bile sinir oldum şimdi.
derfat hangi 2. si güzel
mehtap olanınkiler mi ?
kızlar sizleri çok özledim ama çok yazmışsınız yaaa dün elektrik kesildi okuyamadımçok şey kaçırdım dalcam muhabbete akşam diyim
her ay kendime bir parça kıyafet alıyorum kızlar gardrobumu yenilemem lazım gömlek aldım kendime 30 lira gelecek ay vercem heheheheheh
farmasicim evet mehtabınki güzel ama şöyle bi durum var sen yaşpasta filan demişsin hangi tür keki daha çok yapıyosan onu al derim ama ben düz değilde daha çok kalıpta kek yapıyorum onun için,hemde arkadasım mehtabınkini kullanmış memnun kaldığını söyledi.
madem eşin istiyor
o zaman bence git ama resmi dur tavrını koy herkes ayağını denk alsın
sessiz ve pasif direniş
üzerine gelirlerse güle oynaya alırsın havalarını fısssssssssssssssssss diye çıkar gazları
sağol bitanem yorum için
alınacak kalıplar
1 kelepçeli
1 dilimli
1 havuz
karar verilmiştir
sağol bitanem yorum için
alınacak kalıplar
1 kelepçeli
1 dilimli
1 havuz
karar verilmiştir
ben hazırlık okudum onu saydırdım canım ama sadece bir kademe etki ediyor. pek bi şey değil yani.
pepeti şu an 7/3 üm ama teknik eğitim mezunu olduğumdan bizi 8 den başlatıyorlar 1 tane de hazılıktan geldi. maaş da da 100 civarı fark özel hizmet tazminatından kaynaklanıyor.
bilgisayarların başında duruyorum 20 pc dolu labaratuarda bu erkenden gidici diyip bi kaç kıyak yapıyolar galiba
bizim çcukları düşünüyorlar galiba..
İşin garibi çocuğumuz da olmuyor 4 bilgisayarcıyız 3 ümüzün çocuğu olmuyo biri de evlenemiyo
gıdacılar yemek kokusu içinde fazla yemek yiyip onlar da erken gidici oluyorlar saırım, kuaförlükçüler elektrik çarpma durumu yazık bi de kuaför öğretmenleri deney olarak kendini kullandırtıyor, ama çocuk gelişimciler için bişey bulamadım(sallıyorum bunları haa )
abla ben bir kelepçeli , havuz kalıp ve de dilimli kalıp almayı düşünüyorum
tek tereddütüm kelepçeli sızdırır mı
bir de kelepçelilerde çift taban diyor onlar mı sızdırma konusunda garantili acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?