Kirli Çıkılar )))

artık markalı ürünler uygun pazarlar daha pahalı ama hala insanlar farkında değil
pazardan alacağıma sezon sonunda adam gibi bi yerden alırım
zaten beğenirsem gözüm görmez de
ucuz mal alacak kadar zengin değilim

öyle çok şey yazmışsınız ki okuyayım dedim baktım yetişemiyorum. akjlımda kalan bir iki şeyi yazayım cevap olarak bari:
Farmasi canım sanırım kararını vermişsin. hayırlı olsun....
sunny abla da sanırım birşey alıyor. ama çözemedim. ona da hayırlı olsun...
derfat kv den dertli....takma be güzelim....ben de anlatsam roman olur roman...
biz de nerdeyse çok nadir görüşüyoruz....görüşmelerimizde de ben çok mesafeli davranıyorum...neden derseniz...çok anlatılacak şey var...
seyyahın dı sanırım üstün zekalı bir kızı var. benim de oğlum üstün zekalı ama bazen şüpheye düşüyorum gerizekalı olabilir mi diye...
şu anda hatırlayamadığım bir arkadaş ta kardeşlere verilecek doğum hediyesinden bahsetmiş. ben tam altın ve kardeşime şık bir bileklik alacağım...

kızlarr...
hani havuçlu kek yaparız ya havuç yerine bal kabağı koysak nasıl olur??
fikirler??

farmasicim ne dert ediyosun

bal kabagından corba yapabilirsin
sen gerçi b.kabağının her türlüsünü yaptım demiştin gecenlerde
ıspanaklı yap
nette bi araştır bakalım b.kabaklı kek var mı
ben patatesli kek deneyeceğim börek niyetine

sen yemeklerde bulyonu çok kullanıyorsun, seviyorsunuz sanırım
ben daha çok pilavda tercih ediyorum
çorbaları kemik suyu(çocuktan dolayı), tavuk suyu kullanıyorum

et suyu çorbada kullananlar her daim nasıl evde oluyor. tavuk suyu bile bütün piliç olunca çoğunluk çıkıyor. kanatta falan direk fırınlıyorum. yöntemlerinizi anlatır mısınız.

evde giymeye lcw den defactodan alabilirsin. hem genç işi. biz eşime evde giysin diye 3-4 yıl önce oralardan 2 tane almıştık. önü fermuarlı, hırka- kazak karışımı bişeydi. fiyatlarda çok makul. 30-40 a bulunur. demek ki yanlışlıkla yolu oraya düşen ve alanlar var ki adam o kadar para istiyor. şu an fabrika, hatemoğlu, kiğili de bile çok çok ucuzu bulunur. şaşırmış bunlar

karanfilce kekini yaparsan burda paylaşır mısın tadı, fotosu (rengi için), ne kadar kattın

zira bir balkabagı koca birşey yap yap bitmez

bıldırcın da yapmadık demicez
ama hiç bir numara yokmuş bildiğin tavuk
ancak büyük kalabalık sofralarda belki bir görüntü atraksiyonu olarak kullanılabilir
yoksa temizlenmişini yarım saat temizlediğim kadar bişey değil

iki tane tarif beğendim varmış yani öyle bişey
1. tarifi yapana çok güveniyorum. robotta hazır çiğ köfteyi de ondan almıştım ama başkalarınınki öyle güzel olmuyor.
BALKABAKLI KEK « Cahide Sultan

Ama ikincisi de daha kolay
Bal Kabaklı Kek | Lezzet Yolu | Denenmiş Resimli Yemek Tarifleri

kemikli et bütün tavuk olunca haşlıyorum
poşetleyip dolaba atıyorum
sırf ondan koyamadığım su da eklediğim için hemen bitmiyor
ben hazır kullanmıyorum

senfat sigara içiyor musun

topicde sigara içen var mı

bu cümle çok komik hocam
senden gizli bir şeyler çeviriyor sunyy66
hepimiz biliyoruz ama sana söylemeyiz
sigarasızlık nasıl gidiyor (soralım değil mi motive amaçlı)
ben de ilk oruca niyetleceğim zaman sabah bana sorun tutuyor musun diye demiştim arkadaslara. kendimce üzerimde baskı hissedeceğim. şu an 60 gunluk orucumun 40 gunu bitti, Allah kabul eder inşaallah

burası hepimiz üzerinde ne kadar etkili oldu değil mi? kimi namaza başladı, kimi borçlarını ödedi, kimi tasarruf yaptı, kimi yemek yapmayı öğrendi, kimi erken uyanmaya başladı, kimi evinin temizliğine dikkat etmeye başladı. kimi sorunlarının çözüme yol buldu, kimi hastalığına çözüm buldu vs.. tüm kk buraya sıkıştırılmış. kirli çıkılar ziplenmiş kk denebilir.

karanfilce kekini yaparsan burda paylaşır mısın tadı, fotosu (rengi için), ne kadar kattın

zira bir balkabagı koca birşey yap yap bitmez

evet ben de değerlensin istiyorum değilse çürüyecek güzelim kabak.
hani havuç topları yaparız ya biküvi ve cevizli ben onun yerine bal kabaklı da yapıyorum ama şimdi şöyle çırpıvereceğim bi kek kadar kolay olsun istiyorum yapacağım şeyi..

ya biraz önce o konuyu sordum
papatyaya nerden böyle bişey aklına geldi ikizimmm
ben de sana şunu soracaktım. buzdolbından bu mevsimde su içer misin. ben her zaman dolaptan içerim. eşim de öyle

spora gitmeden sizden de geri kalmayayım dedim
ben sigara içmiyorum evimde de asla içirmiyorum o kadar net sebebini gelince anlatırım

hayırlı akşamlar kızlar
ben okuldan geldikten sonra yatma alışkanlığım var
ama salı ve cuma günleri vakıfa gittiğim için yatamıyorum
saat 6 gibi çekyatta kendimden geçmişim artık
az önce kalktım
şimdi biraz geçmişe göz atayım

menümü de yazayım bari
makarna
bol domatesli kıyma

sen içenleri sormuşsun ama ben ukalaca ben içmiyorummmm diyeyim

seyyahcım bıldırcınların harika görünüyor.
demek onlar da tavuk gibi bişey...
belki biz tavuğun tadını unuttuk hepsine basıyolar hormonu hepsi aynı lezzet gidiyor iştee

benim pc eskidi mi ne arkamı dönüyorum bi dünya tuş basmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…