ben de bir zamanlar içmiştim sigara. ama çok şükür 4, 5 senedir bıraktım. ama asıl eşimin bırakması mucize oldu
allahım ben de bir gün tiksinecek miyim
sen yemeklerde bulyonu çok kullanıyorsun, seviyorsunuz sanırım
ben daha çok pilavda tercih ediyorum
çorbaları kemik suyu(çocuktan dolayı), tavuk suyu kullanıyorum
et suyu çorbada kullananlar her daim nasıl evde oluyor. tavuk suyu bile bütün piliç olunca çoğunluk çıkıyor. kanatta falan direk fırınlıyorum. yöntemlerinizi anlatır mısınız.
börtücük sen nasıl bıraktın
sunnycim bence de ilki güzel
güzel günlerde kullanılsın inşallah
yok canım sen artık içmemiş oluyorsunşimdi ben hiç içmemiş mi oluyorum içmiş mi oluyorum
ben tavuk suyu pek kullanmıyorum, tavukta nadir alıyoru, bende kemik suyu bulunduruyorum, çorbalarada onu koyuyorum pişrdikten sonra buzluk poşetlerine koyuyorum dondurucuıya, çorbalara pilavlara hep onu kullanıyorum
benim kayınvalide, tavuğun derisini ve kanat uçlarını falan atmıyor, dondurucuya koyuyor, biraz birikince kaynatıp suyunu kullanıyor
nasıl nasıl nasıl bıraktınız
ben 6-7 deneme sonrası denemekten yorulup galiba bırakamayacağım dedim
sonra içmedim bi süre özellikle yasak koymadım asla içmeyeceğim demedim
sonra bi bakmışım unutmuş gitmişim aklıma bile gelmiyor arada bi nargile içerim o kadar
ben normalde çok içmiyordum. garip bir tiryakiydim. üç gün yalnız kalsam bir tane içmezdim. ama bir arkadaşım gelsin akşama kadar bir pakete yakın içerdim. ben kendim bıraktım. ilk zamanlar arkadaş toplantılarında ya da misafirim geldiğinde çok zorlandım. ama zamanla çok rahatladım. her gün daha kolaylaştı benim için. zaten bir ay falan geçtikten sonra artık çok daha kolay oluyor.
evet karanfilce karşılık beklemeden yapıyorum desen bile karşı taraftan bir şey görmeyince üzülüyor insanşimdi tv yani başka bişey olsa neyse ne ihtiyaç bişey değil mi...
biz eltim doğum yaptığında 2 puset aldık 2 de takım.
ikizler zaten.
ben çeyrek düşünüyordum, baktım eşim hiç haberim yokken adese de %50 indirim var diye puset almış.
ben de sen misin dedim çeyrekten vazgeçtim.
zaten kayınvalidem bile çeyrek taktı.
kendi düğünümde anladım ki hiç bişeyi abartmıycaksın her ne kadar karşılık için yapmıyorum desen de bazı komedi durumlar oluyor ve üzülüyorsun.
evet ben de burayı bu yüzden çok seviyorumburası hepimiz üzerinde ne kadar etkili oldu değil mi? kimi namaza başladı, kimi borçlarını ödedi, kimi tasarruf yaptı, kimi yemek yapmayı öğrendi, kimi erken uyanmaya başladı, kimi evinin temizliğine dikkat etmeye başladı. kimi sorunlarının çözüme yol buldu, kimi hastalığına çözüm buldu vs.. tüm kk buraya sıkıştırılmış. kirli çıkılar ziplenmiş kk denebilir.
ben de yaz kış oda sıcaklığında su içerim soğuk suyun tadını alamıyorum
arabistanda bile öyle yaptım. direk dolap suyunu içemedim
ben de soğuk su içemem yazın bileben de yaz kış oda sıcaklığında su içerim soğuk suyun tadını alamıyorum
arabistanda bile öyle yaptım. direk dolap suyunu içemedim
ama şimdi senfatcım niye öyle diyosun...şimdi farmasi yazmış "sunny abla pudra rengi daha iyi gibi "diye...sunny abla yazmış " kızlara mı sorsam diye"......ama sayfaları çevirdim çevirdim bulamadım...ya sunny abla ne alıyor...çatlarım meraktan...
sigaradan yana sıkıntım yok çok şükür...bir yılı devirdim. ah bir de eşim bıraksaydı....
bende buraya takılmaya başladığımdan beri namaza başaldım çok şükür....
ha bir de kahve, gri, ekru ve camel kabanlarıma ek olarak siyah kaban almak istiyordum...(allahım açgözlülüğe bakınız) vazgeçtim....
ben içerdim bir bir bir zamanlar....
çok şükür kurtuldum bir yıl önce....
allahım ben de bir gün tiksinecek miyim
çok uğraştım ama sonunda başardım...peki sadece içmiyecem diyerek mi içmedin
neler yaptın nasıl kurtuldun
ay ne güzel şeyler varmış burada...hepsi birbirnden güzel...papatya'cım seni meraktan kurtarayım ben şimdi
Madame Coco | ift Kiilik | Yatak Odanzda Paris Esintisi
bunlardan birincisi ve sonuncusu arasında kaldım. kızların fikrini de alayım dedim.
galiba ilkini alıyorum birazdan
ayyy inşallah almıcam...almıcam...alırsamben de buz mavisi bile kaban vardı, yeşil, mürdüm ama siyah yoktu
1 ay önce aldım
bir elbise giyeceğim, siyah kaban olmasın lazım yok
aslında ilk alınması gerekeni almamışım. siyah ayakkabı gibi illa olması lazım onun
ama gri falan da olur onun yerine
sen alma
benim eşim de o ilaçla bıraktı senfat
evet karanfilce karşılık beklemeden yapıyorum desen bile karşı taraftan bir şey görmeyince üzülüyor insan
hele de yakın birileriyse
mesela abim evlenirken ben bekardım
abime salon eşyası aldık, koltuk, gümüşlük falan
eşine de bi sürü altın yaptık mihir olarak
bunları babamla birlikte yaptık hep
ben atandıktan 1 buçuk yıl falan sonra evlendim
o arada babama verdim maaaşımı
babam da abimin borçlarını ödedi, sonra bana bir şeyler aldık çeyizlik falan
abim de evlendiği zaman sadece iki tane halı aldı kendi evine, onların borcunu ödedi
yani nerdeyse sıfır borçla evlendirdik adamı
öyle olunca da hemen araba aldılar
alsınlar gözüm yok
ama bari benim bunca yaptığım şeye karşılık bana bi düğün hediyesi alsaydı
onların düğün olduğunda ben nişanlıydım, nişanlım abime tam altın taktı düğünde
biz evlenirken de onlar eşime tam altın taktı o kadar
şimdi zavallı babam, benden aldıklarını yazmış hep, bana ödiyecekmiş
ben hiçç istemiyorum, çünkü o maaşlarım her ne kadar abime de harcanmış olsa, ben babama verdim diye düşünüyorum
o da yok, ben sevimsize araba alıcam para biriktirip diyor
evet ben de burayı bu yüzden çok seviyorum
ben de dolaptan su içemem, yaz kış oda sıcaklığında olcak içtiğim su
bu arada Allahım eşime de sigarayı bırakmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?