Kirli Çıkılar )))

loveli sen nerelerdesin kaçak
aklıma gelmiştin

'evine dön çağrısı' yapacaktım sana mahkemelerde olur ya
eva bilir ama buralarda yok o da
'herkes bilsin ki eva'nın da anlatacakları var' bıdı bıdı.... niye yoksun o zaman

ben de siğara bırakanlardanım, 2 yılı geçti bırakalı, ben günde 1-1,5 paket içiyordum, bun aiçmek denmez, arkadaşlarım yediğimi söylüyorlardı,
bir koeunmayı bıraktık 3-4 ay bebk olmayınca dr gittik dr herşey normal dei ve konuşma sırasındasiğara içiyormusunuz dedi bizden evet yanıtını alınca siğarayı bırakın sonra yanıma gelin dedi
ben bundan sonra bir kaç kez denedim hatta ilaç kullanmayı düşündüm ama o ilaçlar siğaranın kendisinden daha çok zararlıymış, sonra bir akşam dedim ben yarın siğarayı bırakıyorum, ve o günden sonra içmedim, çok ama çok zor oldu ilk günler sonra giderek azalıyor istek, rüyalarıma girerdi, kalkardım aman sakın ha derdim o kadar gün dayandın, böyle böyle günleri devirdim, suyu elimden bırakmadım, her sinirlendiğimde yürüyüşe çıktımm, bir ay sonra hamile kaldımm

ama kendime çok kızdım ben , özğürlüğe bu kadar düşkün biri nasıl, olmuştuda böyle bişeye bu kadar bağımlı olmuştum,

delibocuk sen de al bu nevresimlerden çeyizine canım

abla benim çeyizle filan hiç işim yok eve eşya bile almayacağız önce ev lacağız evlenince inşallah eşyaları sonra
hem gelen giden de olmaz bize bekar evi gibi
evliliğe bile 1.5 sene var annem hergün birlikte yanyana olmak istemiyor musunuz siz evlensenize yaza diyor
biz pek rahatız ama hiç acelemiz yok

zaten annen hazırlıyordur ufak ufak bişeyler ne kadar eşya almicaz desen de bazı şeyler ihtiyaç canım hiç almadan da olmayacak şeyler var

seyyah sen de mi bırakmak istiyorsun

benim eşim de o ilaçla bıraktı senfat

çok istiyorum hem de
son zamlarla sigara masrafım 350 lira oldu
ve benim kiram 250 lira
bir fakir ailenin daha kirasını karşılayabilirim ama ben havaya üflüyorum
ayrıca ciğerlerimi de mahfediyorum
okuldaki ev arkadaşım lösemi oldu
ben de 3 aydır giribim geçmiyor
sıla çok üzülüyor
sürekli camları açıp evi havalandırıyorum doğaza da bir sürü yük gereksiz yere
yani hangi zararını yazayım

burda yok doktor bi ara vardı sıra almak mümkün değildi artık yok
ilaçlar da artık sigortadan verilmiyormuş senfat

zaten annen hazırlıyordur ufak ufak bişeyler ne kadar eşya almicaz desen de bazı şeyler ihtiyaç canım hiç almadan da olmayacak şeyler var

annem almak istiyor da ben onu frenliyorum alacağımız tek şey bulaşık makinesi onun dışında bize yetecek herşey var :)
zaten bulaşıkları makine olmasa da nişanlım yıkıyor bana kalmıyor
evişlerini beraber yapıyoruz yemeği de beraber yapıyoruz yanına gidince kahvaltıyı nişanlım hazırlar hep
geçen gün ojelerimi bile sürdürdüm bi de verdim gazı süpersin mükemmelsin diye :)

bu yeni nesil işi biliyor yahu

seyyah ilaca para versen bile senin bir aylık sigara parandan daha azdır be canım
hem bir paketten fazla mı içiyorsun sen

Son düzenleme:
ilaç dopamin seviyesini azaltıyo o da serotonin yani bize haz veren bi madde ile ilişkili
yani sigaradan zevk almamaya başlıyosun

sigara içenlerde mutluluk hormonu kendi salgılanmıyormuş sadece sigara içince salgılanıyormuş galiba

havar ben de yiyorum sigarayı

nişanlımın annesi nişan bohçası yapmak istedi o kadar
hiç gerek yok dedim ben sevmem zaten öle hep beraber alışveriş filan
söz nişan için tüm şeyleri nişanlımla beraber ayarladık o zaman bile kimseleri karıştırmadık
gittik beraber mahmutpaşalara dükkan dükkan gezdik :)

benim kızm da aynı senin gibiydi yok onu istemem yok bunu almana gerek yok ben zaten çeyiz diye dantel patik tülbent değil evinin ihtiyaçlarını aldım ona şimdi herşeyini kullanıyor bayıla bayıla

seyyah ilaca para versen bile senin bir aylık sigara parandan daha azdır be canım
hem bir paketten fazla mı içiyorsun sen

evet maalesef
benim her anlamda çalışmam lazım maalesef
iradem sıfır
oturdukça yapacak bişey bulamayıp elim sigaraya gidiyor

havuzlu dediğin nasıl oluyor canım??
Mehtap 2li Kek Yapma Dünyası(İspanyol-Dilimli kalıp set) - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

canım ben haşladığım etlerin sularını da değerlendiririm
ama bulyonlar bizim evin 40 senelik mutfak geçmişinde baya bi yer edinmiş durumda

Son düzenleme:
evet maalesef
benim her anlamda çalışmam lazım maalesef
iradem sıfır
oturdukça yapacak bişey bulamayıp elim sigaraya gidiyor

sen araştır bakalım sigara bırakma polikliniği var mı çevrende. varsa gidersin devlet ödüyorsa zaten sorun yok. ödemiyorsa kendin alırsın. zaten dediğim gibi fiyatı senin sigaraya verdiğinden daha azdır kesin. ya da ilaçsız dene belki öyle de bırakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…