delibocuk sen de al bu nevresimlerden çeyizine canım
seyyah cevap ilaçta
abla benim çeyizle filan hiç işim yok eve eşya bile almayacağızönce ev lacağız evlenince inşallah eşyaları sonra
hem gelen giden de olmaz bize bekar evi gibi
evliliğe bile 1.5 sene var annem hergün birlikte yanyana olmak istemiyor musunuz siz evlensenize yaza diyor
biz pek rahatız ama hiç acelemiz yok
belki ileriki sayfalarda yazan olmuştur. champix ile bir ilaç var. babam 40 yıldır içiyordu, bu yıl artık bırakmak istiyorum ama yapamam dedi. o ilaçtan aldı, bitti. ama içmek istememek çok önemli. keyif alıyor ve zarar görmediğini düşünüyorsan zor.
ilaç tiksindiriyor ve içmiyorsun, tedaviyi yarım bırakırsan başlayabilirsin
ya da büyük stresli olaylarda direncini bilmiyoruz
seyyah sen de mi bırakmak istiyorsun
benim eşim de o ilaçla bıraktı senfat
2 ilaç var zaten. champixi sadece sigara bırakma polikliniklerinde ücretsiz veriliyor. fiyatı 190 tl olmuş galiba. gögüs uzmanı falan reçete edemiyor. ücretsiz almak isteyenler o polikliniğe gidecek. ya da paralarıyla alacak. 3 kutu kullanılıyor.
bir de zyban var galiba. reçete ediliyor. antidepresan gibi bişey sanırım ama o da bıraktırıyor ve aşırı tiryakilere geçmiyor
zaten annen hazırlıyordur ufak ufak bişeylerne kadar eşya almicaz desen de bazı şeyler ihtiyaç canım hiç almadan da olmayacak şeyler var
annem almak istiyor da ben onu frenliyorum alacağımız tek şey bulaşık makinesi onun dışında bize yetecek herşey var :)
zaten bulaşıkları makine olmasa da nişanlım yıkıyor bana kalmıyor
evişlerini beraber yapıyoruz yemeği de beraber yapıyoruz yanına gidince kahvaltıyı nişanlım hazırlar hep
geçen gün ojelerimi bile sürdürdümbi de verdim gazı süpersin mükemmelsin diye :)
ilaç dopamin seviyesini azaltıyo o da serotonin yani bize haz veren bi madde ile ilişkili
yani sigaradan zevk almamaya başlıyosun
annem almak istiyor da ben onu frenliyorum alacağımız tek şey bulaşık makinesi onun dışında bize yetecek herşey var :)
zaten bulaşıkları makine olmasa da nişanlım yıkıyor bana kalmıyor
evişlerini beraber yapıyoruz yemeği de beraber yapıyoruz yanına gidince kahvaltıyı nişanlım hazırlar hep
geçen gün ojelerimi bile sürdürdümbi de verdim gazı süpersin mükemmelsin diye :)
bu yeni nesil işi biliyor yahu
nişanlımın annesi nişan bohçası yapmak istedi o kadar
hiç gerek yok dedim ben sevmem zaten öle hep beraber alışveriş filan
söz nişan için tüm şeyleri nişanlımla beraber ayarladık o zaman bile kimseleri karıştırmadık
gittik beraber mahmutpaşalara dükkan dükkan gezdik :)
seyyah ilaca para versen bile senin bir aylık sigara parandan daha azdır be canım
hem bir paketten fazla mı içiyorsun sen
duyanda seni 1000 yaşında zannedecek
Mehtap 2li Kek Yapma Dünyası(İspanyol-Dilimli kalıp set) - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.comhavuzlu dediğin nasıl oluyor canım??
sen yemeklerde bulyonu çok kullanıyorsun, seviyorsunuz sanırım
ben daha çok pilavda tercih ediyorum
çorbaları kemik suyu(çocuktan dolayı), tavuk suyu kullanıyorum
et suyu çorbada kullananlar her daim nasıl evde oluyor. tavuk suyu bile bütün piliç olunca çoğunluk çıkıyor. kanatta falan direk fırınlıyorum. yöntemlerinizi anlatır mısınız.
Eki Görüntüle 605917 Eki Görüntüle 605918
bıldırcın da yapmadık demicez
ama hiç bir numara yokmuş bildiğin tavuk
ancak büyük kalabalık sofralarda belki bir görüntü atraksiyonu olarak kullanılabilir
yoksa temizlenmişini yarım saat temizlediğim kadar bişey değil
evet maalesef
benim her anlamda çalışmam lazım maalesef
iradem sıfır
oturdukça yapacak bişey bulamayıp elim sigaraya gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?