benim kızm da aynı senin gibiydiyok onu istemem yok bunu almana gerek yok ben zaten çeyiz diye dantel patik tülbent değil evinin ihtiyaçlarını aldım ona şimdi herşeyini kullanıyor bayıla bayıla
ee canım ben de 70 yaşındayım
loveli sen nerelerdesin kaçak
aklıma gelmiştin
'evine dön çağrısı' yapacaktım sana mahkemelerde olur ya
eva bilir ama buralarda yok o da
'herkes bilsin ki eva'nın da anlatacakları var' bıdı bıdı.... niye yoksun o zaman
ben de evimde temizlik yapayım mis gibi çamaşır suyu koksun
nevresimlerim çarşaflarım tiril tiril renk renk olsun ev eşyalarım en üst sınıf olsun
hergün yemekler yapayım modu hiç yok ne yazık ki :26: alınırsa illa kullanırım ama alınmasın gerek yok diye de herşeyi yaparım
yemeği de temizliği de beraber vakit geçirdiğimiz bayağı da eğlendiğimiz için yapıyoruz galiba tencere vs. ile de pek işim yok ama sofraya konulacak tabak çatal kaşık tuzluk biberlik eğer
değişik şeylerse hemen alırım sofranın görselliğini seviyoruz ikimiz de
yoksa evde elimi sürmem pek çok şeye anasının şımarık kızıyım hala =)
yok ki doktor gitmiş şu anda kapalı polikliniksen araştır bakalım sigara bırakma polikliniği var mı çevrende. varsa gidersin devlet ödüyorsa zaten sorun yok. ödemiyorsa kendin alırsın. zaten dediğim gibi fiyatı senin sigaraya verdiğinden daha azdır kesin. ya da ilaçsız dene belki öyle de bırakabilirsin.
ben de bayılrırım sofra düzenineben de evimde temizlik yapayım mis gibi çamaşır suyu koksun
nevresimlerim çarşaflarım tiril tiril renk renk olsun ev eşyalarım en üst sınıf olsun
hergün yemekler yapayım modu hiç yok ne yazık ki :26: alınırsa illa kullanırım ama alınmasın gerek yok diye de herşeyi yaparım
yemeği de temizliği de beraber vakit geçirdiğimiz bayağı da eğlendiğimiz için yapıyoruz galiba tencere vs. ile de pek işim yok ama sofraya konulacak tabak çatal kaşık tuzluk biberlik eğer
yanlış penceredir oooooaa konuşunca'' çıtır çıtır'' ses geliyo ama
iyi misiniz şimdihehe her gün geldimm askında ama kryfim yoktu oğlan hastaydı
aaa ben onu heo söylüyorumseyyah birazdan ahavlarda ısındı romatizmalarım hafifler atrık diye sohbet açacaksın hee
dur 18in üstündesin ne içini geçirdin hemen
seyyah acaba ilacı dr'a gitmeden kullansan zararı olur mu ki:44:
aaa ben onu heo söylüyorum
kemiklerim kaplıca istiyor
hele de kışın
yine de bir doktora görünmek lazım
sabahtan beri içmedim dayanbilecek miyim diye
ama biraz nce gittim aldım geldim
çoktan pişman oldum ama hala içiyorum yanımda olunca
aaa ben onu heo söylüyorum
kemiklerim kaplıca istiyor
hele de kışın
ben de evimde temizlik yapayım mis gibi çamaşır suyu koksun
aslında bak nişanlınla evde vakit geçirmeyi sevdiğini,keyif aldıgını söylüyorsun. güzel, modern ve kullanışlı eşyalarla ev daha yaşanılır ve daha kolay hale geliyor. misal yemek yaparken küçük ev aletlerin olacak. uyumak için şöyle temiz nevresim takımını sereceksin daha keyifli ve sıcak oldugunu göreceksin. evlileri bekar evinden ayıran da budur. annen ya da sen o zaman yaklaşınca bence almalısın bişeyler. ev yuva haline gelir.
asistan dr. lar evi yatmadan yatmaya kullanınca pek özen göstermeyebiliyor ama eşyalı, cicili bicili bir evde vakit geçirirken keyif almanı sağlar. evi alırsınız yine, yani sen tabağa çanağa çaputa 5000 lira versen o evi alamayacak mısın. alırsınız yine. inşaallah güzel paralar kazanırsınız. ama o eşyaları almazsan ev soguk gelir.
ben daha çok kadın dogum asistanları ve dr.ları tanıdım. onlar da asistanlıklarında evde vakit geçirmeyeceğiz falan diyerek bazı şeylerini almamışlardı, uzman olunca hepsi ev kadınılığa verdiler kendilerini, pasta, börek yapıp, örgü örüyorlar evde.
ben de evlenirken gençtim, entel danteldik. geleneksel şeylerden hoşlanmazdım. istemeye gelinmesi bile bana tuhaf gelidir, ben mal mıyım isteniyorum diye düşünüyordum ama şimdi her şey daha geleneksel olsaydı, keşke biz de alış verişe çıksaydık diye düşünmeye başladım. bana hiç bir şey almadıkları gibi, aileme alınacakları da siz kafanıza göre alın diyerek (güya iyilik yapıyorlar) bize yıktılar. siz de tabiki böyle değildir durum ama geleneksel olması daha iyi.
arkadaslarınızın evine gittiğinizde ev gibi oldugunu gördüğünde üzülürsün, şimdiden olsun her şeyin ilerde beğenmediğini yenile, pişman olursun. ha pişman oldugun an alma imkanın var, maaşınız güzel ama gelin evi gibi bir eve gir ilk evlendiğinde. nişanlın sana güzel fincanlarda kahve yapsın dimi
aslında bak nişanlınla evde vakit geçirmeyi sevdiğini,keyif aldıgını söylüyorsun. güzel, modern ve kullanışlı eşyalarla ev daha yaşanılır ve daha kolay hale geliyor. misal yemek yaparken küçük ev aletlerin olacak. uyumak için şöyle temiz nevresim takımını sereceksin daha keyifli ve sıcak oldugunu göreceksin. evlileri bekar evinden ayıran da budur. annen ya da sen o zaman yaklaşınca bence almalısın bişeyler. ev yuva haline gelir.
asistan dr. lar evi yatmadan yatmaya kullanınca pek özen göstermeyebiliyor ama eşyalı, cicili bicili bir evde vakit geçirirken keyif almanı sağlar. evi alırsınız yine, yani sen tabağa çanağa çaputa 5000 lira versen o evi alamayacak mısın. alırsınız yine. inşaallah güzel paralar kazanırsınız. ama o eşyaları almazsan ev soguk gelir.
ben daha çok kadın dogum asistanları ve dr.ları tanıdım. onlar da asistanlıklarında evde vakit geçirmeyeceğiz falan diyerek bazı şeylerini almamışlardı, uzman olunca hepsi ev kadınılığa verdiler kendilerini, pasta, börek yapıp, örgü örüyorlar evde.
ben de evlenirken gençtim, entel danteldik. geleneksel şeylerden hoşlanmazdım. istemeye gelinmesi bile bana tuhaf gelidir, ben mal mıyım isteniyorum diye düşünüyordum ama şimdi her şey daha geleneksel olsaydı, keşke biz de alış verişe çıksaydık diye düşünmeye başladım. bana hiç bir şey almadıkları gibi, aileme alınacakları da siz kafanıza göre alın diyerek (güya iyilik yapıyorlar) bize yıktılar. siz de tabiki böyle değildir durum ama geleneksel olması daha iyi.
arkadaslarınızın evine gittiğinizde ev gibi oldugunu gördüğünde üzülürsün, şimdiden olsun her şeyin ilerde beğenmediğini yenile, pişman olursun. ha pişman oldugun an alma imkanın var, maaşınız güzel ama gelin evi gibi bir eve gir ilk evlendiğinde. nişanlın sana güzel fincanlarda kahve yapsın dimi
ne güzel yaşmışsın senfatcım yahu:)))
bende evlencemde evet olsun ama iki tane nevresim yeter of hiç uğraşamam falan diodum hatta yatak odası almayı düşünmüodum kocaman bi odada bi yatak olsun istiodum bohem tarzı bi ev sonna 1.5 sene niaşnlı kaldım böle yeni gelin evlerini gördükçe içimdeki anaç ruh,dişi kaplan artık ne diyim ben sana içimdeki anne uyyuyan nişanlı kız çıktı
bende evimi yeni gelin evi gibi yaptım çokda mutluyum şu anda iyik
yapmışım yoksa bohemlik relaxlık falan derken içimde kalcaktı sonradan dank etcekti benim için:))
selin senin evi görmüştüm nasıl öyle düşündün hayret..
gayet şık şıkırdım bi evin var.. üstelik beyaz en ''annelik'' kadınlık gerektiren renk:)
şimdi komşu topik kuruş kuruş para biriktirme topiğime baktım, daha önce de bakmışlığım vardı.
bizimki gibi güzel paylaşımlar orada olmamış
belki yeni tanıştıkları için
burada biriktirmenin yolları anlatılıyor
orada sadece şunu attım kumbaraya, bunu attım yazıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?