Kirli Çıkılar )))

benim kızm da aynı senin gibiydi yok onu istemem yok bunu almana gerek yok ben zaten çeyiz diye dantel patik tülbent değil evinin ihtiyaçlarını aldım ona şimdi herşeyini kullanıyor bayıla bayıla

ben de evimde temizlik yapayım mis gibi çamaşır suyu koksun
nevresimlerim çarşaflarım tiril tiril renk renk olsun ev eşyalarım en üst sınıf olsun
hergün yemekler yapayım modu hiç yok ne yazık ki :26: alınırsa illa kullanırım ama alınmasın gerek yok diye de herşeyi yaparım
yemeği de temizliği de beraber vakit geçirdiğimiz bayağı da eğlendiğimiz için yapıyoruz galiba tencere vs. ile de pek işim yok ama sofraya konulacak tabak çatal kaşık tuzluk biberlik eğer
değişik şeylerse hemen alırım sofranın görselliğini seviyoruz ikimiz de
yoksa evde elimi sürmem pek çok şeye anasının şımarık kızıyım hala =)

hehe her gün geldimm askında ama kryfim yoktu oğlan hastaydı

kızım da aynı şeyi söylüyordu. hiç gerek yok onu almana, şunu yapmana, ben zaten kullanmam, ben böyle sevmem bır bır bır...
ben korkuyorum diyordum, siz akşam yemeğinde jelibon, gofret, çikolata yiyeceksiniz diye. yumurta kırabiliyordu ancak evlenmeden önce
ama şimdi yapmaktan zevk alıyor

yok ki doktor gitmiş şu anda kapalı poliklinik
ben de bayılrırım sofra düzenine
aa konuşunca'' çıtır çıtır'' ses geliyo ama
yanlış penceredir ooooo
hehe her gün geldimm askında ama kryfim yoktu oğlan hastaydı
iyi misiniz şimdi

seyyah birazdan havalarda ısındı romatizmalarım hafifler atrık diye sohbet açacaksın hee
dur 18in üstündesin ne içini geçirdin hemen

Son düzenleme:
seyyah birazdan ahavlarda ısındı romatizmalarım hafifler atrık diye sohbet açacaksın hee
dur 18in üstündesin ne içini geçirdin hemen
aaa ben onu heo söylüyorum
kemiklerim kaplıca istiyor
hele de kışın
seyyah acaba ilacı dr'a gitmeden kullansan zararı olur mu ki:44:

yine de bir doktora görünmek lazım
sabahtan beri içmedim dayanbilecek miyim diye
ama biraz nce gittim aldım geldim
çoktan pişman oldum ama hala içiyorum yanımda olunca

o zaman göğüs hastalıkları doktoruna gider bi sorarsın test falan yapmak lazım mı kullanmadan diye:44:

aaa ben onu heo söylüyorum
kemiklerim kaplıca istiyor
hele de kışın

iyi yalnız değilmişim:13:
geçen yıl ayağım iltihaplandı ben eski kafadan olunca ''acaba sülükmü alsam emsin pis kanı dedim''
annem kızım antibiyotik var evde iç demişti.. ben annemden yaşlıyım bu konularda

aslında bak nişanlınla evde vakit geçirmeyi sevdiğini,keyif aldıgını söylüyorsun. güzel, modern ve kullanışlı eşyalarla ev daha yaşanılır ve daha kolay hale geliyor. misal yemek yaparken küçük ev aletlerin olacak. uyumak için şöyle temiz nevresim takımını sereceksin daha keyifli ve sıcak oldugunu göreceksin. evlileri bekar evinden ayıran da budur. annen ya da sen o zaman yaklaşınca bence almalısın bişeyler. ev yuva haline gelir.
asistan dr. lar evi yatmadan yatmaya kullanınca pek özen göstermeyebiliyor ama eşyalı, cicili bicili bir evde vakit geçirirken keyif almanı sağlar. evi alırsınız yine, yani sen tabağa çanağa çaputa 5000 lira versen o evi alamayacak mısın. alırsınız yine. inşaallah güzel paralar kazanırsınız. ama o eşyaları almazsan ev soguk gelir.
ben daha çok kadın dogum asistanları ve dr.ları tanıdım. onlar da asistanlıklarında evde vakit geçirmeyeceğiz falan diyerek bazı şeylerini almamışlardı, uzman olunca hepsi ev kadınılığa verdiler kendilerini, pasta, börek yapıp, örgü örüyorlar evde.
ben de evlenirken gençtim, entel danteldik. geleneksel şeylerden hoşlanmazdım. istemeye gelinmesi bile bana tuhaf gelidir, ben mal mıyım isteniyorum diye düşünüyordum ama şimdi her şey daha geleneksel olsaydı, keşke biz de alış verişe çıksaydık diye düşünmeye başladım. bana hiç bir şey almadıkları gibi, aileme alınacakları da siz kafanıza göre alın diyerek (güya iyilik yapıyorlar) bize yıktılar. siz de tabiki böyle değildir durum ama geleneksel olması daha iyi.
arkadaslarınızın evine gittiğinizde ev gibi oldugunu gördüğünde üzülürsün, şimdiden olsun her şeyin ilerde beğenmediğini yenile, pişman olursun. ha pişman oldugun an alma imkanın var, maaşınız güzel ama gelin evi gibi bir eve gir ilk evlendiğinde. nişanlın sana güzel fincanlarda kahve yapsın dimi

delibocuk dikkate al bence canım

ne güzel yaşmışsın senfatcım yahu:)))
bende evlencemde evet olsun ama iki tane nevresim yeter of hiç uğraşamam falan diodum hatta yatak odası almayı düşünmüodum kocaman bi odada bi yatak olsun istiodum bohem tarzı bi ev sonna 1.5 sene niaşnlı kaldım böle yeni gelin evlerini gördükçe içimdeki anaç ruh,dişi kaplan artık ne diyim ben sana içimdeki anne uyyuyan nişanlı kız çıktı
bende evimi yeni gelin evi gibi yaptım çokda mutluyum şu anda iyik
yapmışım yoksa bohemlik relaxlık falan derken içimde kalcaktı sonradan dank etcekti benim için:))

selin senin evi görmüştüm nasıl öyle düşündün hayret..
gayet şık şıkırdım bi evin var.. üstelik beyaz en ''annelik'' kadınlık gerektiren renk:)

şimdi komşu topik kuruş kuruş para biriktirme topiğime baktım, daha önce de bakmışlığım vardı.
bizimki gibi güzel paylaşımlar orada olmamış
belki yeni tanıştıkları için
burada biriktirmenin yolları anlatılıyor
orada sadece şunu attım kumbaraya, bunu attım yazıyorlar

buarad bitirdim bütün sayfaları:)))
farmasicim kek kalıpların hayırlı uğurlu olsun:)))) güle güle kullan ailenle birlikte mis gibi kekler ye:)))

seyyah bıldırcının çok lezzetli görünüo ama tadı nası bişey bu bıldırcının:)) hani hep derlerya böle etli butlu kadınlara bıldırcın gibi hatun gibi die hakkaten tadı diğerlerinden dahamı güzel mesela portakallı ördekten:))
bu topiğin kanatlı hayvan diyince aklına ben gelirdim amasyamın geleneksel portakallı ördeğiyle
artık sen gelceksin sakaryanın fırında bıldırcınıyla:)))

bu arada bugün ayın 15 i
iş çıkışı kocişi tuttum kolundan dooooooru kuyumcuya hobaaaaa kendime birikmiş olan paramı ve 2 küçük altın 1 yarımıda katıp 20 gramlık bilezik aldım ay çok mutluyum:))) benimde bilenziğim var artık:))))
sonna kardeşime haqrçlık gönderdim mutlu oldu ben daha çok mutlu oldum
sonna aylık alışverişimi yaptım
bide canım nasıl kavun çekiodu nasıl kaavun çekio
tam eve dönüoduk adam köşede kamyonu durdurmuş kışın ortasında kavun satıyo işe bak yahu aldık hemen iki tane olamaz böle bişe ocağın 15 inde canım kavun istedi adam kamyonla getirmiş evimin önünde satıyo:))
bu ay birikim yapamıcaz belki 50-100 bişeler olur ama bu ay çok çok çok zor sağlık olsun:))) şkürler olsun halimize binlerce kere:)))

bende yazıorum oraya senfatcım valla topiği açan hatun akıllı hatun ben çok seviniorum böle birikimler yapıldıkça kendim yapmış gibi seviniorum hem ne attıgımı görim kumbarama die hemde destek olmak amacıyla daha çok yeni bi topicik orası ordada sohbet koyulaşır bi müddet sonna:)))))
hani kumbirişim için iyi oldu orası yarış gibi bişe var orda ay sonunda kim ne kadar biriktirmiş kumbarasında o hesaplancak sanırım birinci falanda seçilcekti:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…