Kirli Çıkılar )))

bence bu biraz da mizaç meselesi bi de evde gerçekten çok önemli eksiklerimiz yok
herşeyi almış nişanlım benimki gelin evi gibi olursa ben o evden soğurum çünkü evliliğe bile sıcak bakmıyordum
nişanlım gibi biri olmasaydı evlenmezdim daha da hatta ilk tanıştığımızda ben evlilik düşünmüyorum diyordum
şimdi dalga geçiyor benle=) ama daha ilk gün onunla evleneceğimi anlamıştım aslında

bi de mecburi hizmetimiz ayrı ayrı zamanlarda olacak askerlik var filan şehir değişiklikleri yapacağız sık sık
ben evin şuanki halini çok seviyorum çünkü ilk bu haliyle gördüm bu evde bu eşyalarla güzel vakitler geçirdik
küçücük yemek masamızı bi de sallanan koltuğumuzu görünce bile gözlerimin içi parlıyor zaten sahiplendiğim eşyalarda değişiklik yapamam ben
çöpünü bile atamayanlardanım radikal değişiklikler istemem hiç hayatımda

farmasicim iyiki açtın bu topiği iyiki varsınız:))
temmuzdan bu yana biriktirdiğim paralarla bugün gittim istediğim bileziği aldım:)))
çok tatlısınız çok iyisiniz bu topik olmasydı akkılıbıdığın yazın yazdıkları olmasaydı farmsinin önerileri olmasaydı bu kadarı olamazdı belki daha uzun bi zmanda olurdu
teşekkür ederim:))))

o zman o eve girersin tatlım mutlu olcam seviorum diosan mis gibide yaşarsın:)))
sonna canın mı sıkıldı Allaha şükür kazanıosunuz istediğin gibi n güzelini alırsın:)))
zaten bi süre sonra kendin isticeksin kendin gidip kendi isteğinle alcaksın hem o zman ne istediğini ne istmediğini yaşayarak öğrenirsin
önemli olan eşya diil huzur zaten:))
yapıylada ilgili bişe zaten ben istiodum ama benim içimde yaşayan ev kadını vardı uyyodu evlenememize 6 ay kala uyandı:)))
belki sneinki daha derin uyyodur o uyandığında zaten durduramazsın:)))
mutlu ol:))

kızlar avea tarifemi değiştirmek için müşteri hizmetlerini aradım..
müşteri temsilcisine bağlanabilmek için yanlışlıkla bi tuşa bastım..
tarifem değişmiş meğer..saçma bi tarifeye almışlar beni..
ne saçmalık bu böyle benim sesli onayım olmadan değiştirdiler..
bu ay boşu boşuna 40 lira vericem..
bir güzellikte netten yedik..
ordada taahhüt bitmiş otomatik başka pakete geçmiş .
1 yıldır her ay fazladan 5 lira alınmışş
bakıcaklarmış eğer yanlışlık olduysa geri iade ediceklermiş.
kafalarına göre iş yapıyolar illa takip etmek lazım

Son düzenleme:
selincim ne güzel anlatmışsın....
bende çok şey öğrendim bu topikten.keşke daha öce keşfetseymişim...
20 dakikayı izliyorum şu anda...
ben eskiden de böyle duygusalmıydım yoksa anne olunca mı duygusal oldum....
dizilerde filmlerde anneler çocuklarından ayrıysa ben açıyorum hemen muslukları...ağla ağla içim şişiyor....
1 ay sonra çok uzaklara gitmem gerek. eşim de gelecek benimle...
bugün dedim ki oğluma kongreye gideceğim, sen teyzenle kal
annecim ne olur beni bırakma, ben akşama kadar otelde ıpad'de oyun oynarım, ama akşam seni görmezsem ben uyuyamam dedi....
hay ben çalışmanın, akademisyenliğin....

oğlun küçükse mümkünse biriniz kalsın
çocukların küçük yaşta ailesinden uzak kalması güvensizlik yaratır
işler güçler başlamış ben kaçtım sabah katılmam gereken bi toplantı tutulması gereken bi nöbet var bi de

oğlum 7,5 yaşında...2. sınıfa gidiyor...bana aşırı derecede düşkün...zaten düşkündü de daha da beter oldu son zamanlarda...

alttaki mi üstteki mi havuz anlayamadım :44:

ben de bulyon kullanırdım eskiden ama artık bıraktım..
evet lezzet veriyor mu veriyor ama vazgeçilmez mi hayır dedim ve bıraktım
çok pis damardan girmişin..
ilk evlendiğimiz senelerde bigün tv de ayna izliyordum.. adam bi onun tadına bakıyo bi bunun mangoyu filan canım nasıl çekti.
ya dedim acaba şu tropikal meyvelerden gün gelir ben de yermiyim nasıl canım çekti ama..
ogün kayınpederim yurt dşından gelmişti afrikadan.
mango getirmiş.

oğlum 7,5 yaşında...2. sınıfa gidiyor...bana aşırı derecede düşkün...zaten düşkündü de daha da beter oldu son zamanlarda...

benim kardeşim de anneme aşırı düşkündür 22 yaşına geldi şimdi sıkıntısını çekiyor
annem de ona daha düşkün tabi evlenince geline acırım valla

eşim iki saattir uyuyoru benim de bacaklarım ağrıyor belim ağrıyor bi huzursuzluk var yattım yanına bi o yana dön bi bu yana sıkıntıdan patladım yaaaa..

güya kek yapcaktım..

bu arada doğalgaz da gelmiş 15 tl bakalım apartmana yakıt ne geldi

lafagelince herkes geçmişi okuyorum diyor ama kimsenin de okuduğu yok
seliiiiiiiiiiiiiiiiiin o çiğ börekte maya kabartma tozu kullandın mı diye sormuştum 5645645745 sayfa önce

bade o müşteri temsilcilerine bile ulaşmak bir beceri zeka işi yüz bin milyoncuk tuşa basmadan ulaşamıyorsun
avea zaten sevmiyorum da hepsi birbirinden beter

mangomu:)))
seninki dahada ilginçmiş:)))) işte dua vaktine mi denk gelio çokmu içten isteniyo nedir bilemiorum:))) hem çok manidar hem çok enteresan:))) gerçi tesadüf diyede bişey yoktur ama:)))

selincim bıldırcını kendim ava çıkıp vurmadıkça bi daha da yapmam bildiğin tavuk

yine bana depar attırdınız

merak ettim çabuk gel

benim sigaraya alerjim var nişanlıyken bir gün arkadaşlarla buluştuk açık havadayız herkes sigara içiyor eşim ve ben hariç çok rahatszı olmuştum gece yarısı bir uyandım gözlerime sanki çöpler batıyor açamıyorum yerimde duramıyorum nasıl şişimiş göz kapaklarım acile gittik alerjim varmış gözümdeki ter bezlerim iltihaplanmış o gün bugündür sigara içilen ortamda bulunayım gözümden yaşlar akıyor ben de o yüzden yanımda içtirmiyorum. Ev de benim doğal yaşam alanım olduğu için yasak isteyen kabanının giyiyor bahçeye inip orda içiyor

amanın biz ne alışverişler yaptık eşimle biz gerek yok dedikçe k validem coştu da coştu en son sana kozmetik alalımlar başlayınca baktım asabım bozuluyor tamam ben size tekin acardan bir liste yapıp veririm siz onları alırsınız dedim. Zamanında 1000 liraya yakın ödetmiştim napayım kendi kaşındı
benim kızm da aynı senin gibiydi yok onu istemem yok bunu almana gerek yok ben zaten çeyiz diye dantel patik tülbent değil evinin ihtiyaçlarını aldım ona şimdi herşeyini kullanıyor bayıla bayıla
ben istemem dedikçe coştular ama bizim hevesimiz... le başlayan cümleler kurdular
burdan duyuruyorum evimde hamam işletecek kadar lifim, patiklerim yemenilerim dantelli iğne oyalı havlularım var isteyene çeyiz verebilirim veremezsem de zaten bu yaz götürüp yeni yapılan eve atmayı düşünüyorum yetti canıma; kitaplarımızı sığdıramıyoruz ben yatağımı sırf bazalı aldım ki rahat rahat kalabalıklarımı tıkıştırabileyim diye nerden bileyim oraya 5 kıza yetecek çeyiz tıkılacağını

seyyahcım çok afedersin(((
çiğ böreğe ne maya ne kabartma tozu hiçbişe konmuyo canım hamurunda sadece
un su tuz var yumurta bilem yok:))) bunlar yoğuruluo yumuuşak mantı hamuru kıvamında bi hamur içinede çiğ kıyma adı burda gelio yarım soğan minnak minnak doğrancak ama maydonoz baharat konuyo ve içine yarım çay bardağı su konuluo sulu bi harç oluyo
hamur iki saat dinlenio
sonna tabak büyüklüğünde çok kalın olmıcak incecikte olmıcak kızartılıo bu kadar
püf nokta hamur çok sıkı kapancak içindeki su dışarı çıkmıcak
hamur çok kalın olmıcak

mayasız hamur oldugu için pofuduk pofuduk olmuyo ki biz mayalı hamur kızartmasına pişi deriz gece gece hatırlatma bana lütfen yoksa hamur mayalamak zorunda kalcam bak:))))

ahahhaha
pardon canım ya
yarın yaparsın artık
biliyorum içine düştü bi kere

bol yağda kızaracak değil mi

sirkeci çok geçmiş olsun yahu
keşke benim de olaydı öle bişey

selam millet;

arada göz ucuyla bakıyom yazdıklarınıza.

seyyahalemi; 15 sene boyunca günde en az 1 paket (genellikle 1,5-2 arası) içmiş ve son 7-8 aydır tek bir tane içmemiş biri olarak sana tavsiyem champix isimli ilacı, doktoruna danışarak kullanman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…