işte bu son durumum ,bu duruma gelene kadar ne evrimlerden geçtim ben:)))
evliliği biraz daha geciktirsen ev, ufak çaplı çırağan sarayına dönecekmiş..
sağlıkla yaşayın içinde gayet güzel evin
aslında bak nişanlınla evde vakit geçirmeyi sevdiğini,keyif aldıgını söylüyorsun. güzel, modern ve kullanışlı eşyalarla ev daha yaşanılır ve daha kolay hale geliyor. misal yemek yaparken küçük ev aletlerin olacak. uyumak için şöyle temiz nevresim takımını sereceksin daha keyifli ve sıcak oldugunu göreceksin. evlileri bekar evinden ayıran da budur. annen ya da sen o zaman yaklaşınca bence almalısın bişeyler. ev yuva haline gelir.
asistan dr. lar evi yatmadan yatmaya kullanınca pek özen göstermeyebiliyor ama eşyalı, cicili bicili bir evde vakit geçirirken keyif almanı sağlar. evi alırsınız yine, yani sen tabağa çanağa çaputa 5000 lira versen o evi alamayacak mısın. alırsınız yine. inşaallah güzel paralar kazanırsınız. ama o eşyaları almazsan ev soguk gelir.
ben daha çok kadın dogum asistanları ve dr.ları tanıdım. onlar da asistanlıklarında evde vakit geçirmeyeceğiz falan diyerek bazı şeylerini almamışlardı, uzman olunca hepsi ev kadınılığa verdiler kendilerini, pasta, börek yapıp, örgü örüyorlar evde.
ben de evlenirken gençtim, entel danteldik. geleneksel şeylerden hoşlanmazdım. istemeye gelinmesi bile bana tuhaf gelidir, ben mal mıyım isteniyorum diye düşünüyordum ama şimdi her şey daha geleneksel olsaydı, keşke biz de alış verişe çıksaydık diye düşünmeye başladım. bana hiç bir şey almadıkları gibi, aileme alınacakları da siz kafanıza göre alın diyerek (güya iyilik yapıyorlar) bize yıktılar. siz de tabiki böyle değildir durum ama geleneksel olması daha iyi.
arkadaslarınızın evine gittiğinizde ev gibi oldugunu gördüğünde üzülürsün, şimdiden olsun her şeyin ilerde beğenmediğini yenile, pişman olursun. ha pişman oldugun an alma imkanın var, maaşınız güzel ama gelin evi gibi bir eve gir ilk evlendiğinde. nişanlın sana güzel fincanlarda kahve yapsın dimi
bence bu biraz da mizaç meselesi bi de evde gerçekten çok önemli eksiklerimiz yok
herşeyi almış nişanlım benimki gelin evi gibi olursa ben o evden soğurum çünkü evliliğe bile sıcak bakmıyordum
nişanlım gibi biri olmasaydı evlenmezdim daha da hatta ilk tanıştığımızda ben evlilik düşünmüyorum diyordum
şimdi dalga geçiyor benle=) ama daha ilk gün onunla evleneceğimi anlamıştım aslında
bi de mecburi hizmetimiz ayrı ayrı zamanlarda olacak askerlik var filan şehir değişiklikleri yapacağız sık sık
ben evin şuanki halini çok seviyorum çünkü ilk bu haliyle gördüm bu evde bu eşyalarla güzel vakitler geçirdik
küçücük yemek masamızı bi de sallanan koltuğumuzu görünce bile gözlerimin içi parlıyor zaten sahiplendiğim eşyalarda değişiklik yapamam ben
çöpünü bile atamayanlardanım radikal değişiklikler istemem hiç hayatımda
selincim ne güzel anlatmışsın....
bende çok şey öğrendim bu topikten.keşke daha öce keşfetseymişim...
20 dakikayı izliyorum şu anda...
ben eskiden de böyle duygusalmıydım yoksa anne olunca mı duygusal oldum....
dizilerde filmlerde anneler çocuklarından ayrıysa ben açıyorum hemen muslukları...ağla ağla içim şişiyor....
1 ay sonra çok uzaklara gitmem gerek. eşim de gelecek benimle...
bugün dedim ki oğluma kongreye gideceğim, sen teyzenle kal
annecim ne olur beni bırakma, ben akşama kadar otelde ıpad'de oyun oynarım, ama akşam seni görmezsem ben uyuyamam dedi....
hay ben çalışmanın, akademisyenliğin....
oğlun küçükse mümkünse biriniz kalsın
çocukların küçük yaşta ailesinden uzak kalması güvensizlik yaratır
işler güçler başlamış ben kaçtım sabah katılmam gereken bi toplantı tutulması gereken bi nöbet var bi de
alttaki mi üstteki mi havuz anlayamadım :44:Mehtap 2li Kek Yapma Dünyası(İspanyol-Dilimli kalıp set) - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
canım ben haşladığım etlerin sularını da değerlendiririm
ama bulyonlar bizim evin 40 senelik mutfak geçmişinde baya bi yer edinmiş durumda
çok pis damardan girmişin..aslında bak nişanlınla evde vakit geçirmeyi sevdiğini,keyif aldıgını söylüyorsun. güzel, modern ve kullanışlı eşyalarla ev daha yaşanılır ve daha kolay hale geliyor. misal yemek yaparken küçük ev aletlerin olacak. uyumak için şöyle temiz nevresim takımını sereceksin daha keyifli ve sıcak oldugunu göreceksin. evlileri bekar evinden ayıran da budur. annen ya da sen o zaman yaklaşınca bence almalısın bişeyler. ev yuva haline gelir.
asistan dr. lar evi yatmadan yatmaya kullanınca pek özen göstermeyebiliyor ama eşyalı, cicili bicili bir evde vakit geçirirken keyif almanı sağlar. evi alırsınız yine, yani sen tabağa çanağa çaputa 5000 lira versen o evi alamayacak mısın. alırsınız yine. inşaallah güzel paralar kazanırsınız. ama o eşyaları almazsan ev soguk gelir.
ben daha çok kadın dogum asistanları ve dr.ları tanıdım. onlar da asistanlıklarında evde vakit geçirmeyeceğiz falan diyerek bazı şeylerini almamışlardı, uzman olunca hepsi ev kadınılığa verdiler kendilerini, pasta, börek yapıp, örgü örüyorlar evde.
ben de evlenirken gençtim, entel danteldik. geleneksel şeylerden hoşlanmazdım. istemeye gelinmesi bile bana tuhaf gelidir, ben mal mıyım isteniyorum diye düşünüyordum ama şimdi her şey daha geleneksel olsaydı, keşke biz de alış verişe çıksaydık diye düşünmeye başladım. bana hiç bir şey almadıkları gibi, aileme alınacakları da siz kafanıza göre alın diyerek (güya iyilik yapıyorlar) bize yıktılar. siz de tabiki böyle değildir durum ama geleneksel olması daha iyi.
arkadaslarınızın evine gittiğinizde ev gibi oldugunu gördüğünde üzülürsün, şimdiden olsun her şeyin ilerde beğenmediğini yenile, pişman olursun. ha pişman oldugun an alma imkanın var, maaşınız güzel ama gelin evi gibi bir eve gir ilk evlendiğinde. nişanlın sana güzel fincanlarda kahve yapsın dimi
ilk evlendiğimiz senelerde bigün tv de ayna izliyordum.. adam bi onun tadına bakıyo bi bunun mangoyu filan canım nasıl çekti.buarad bitirdim bütün sayfaları:)))
farmasicim kek kalıpların hayırlı uğurlu olsun:)))) güle güle kullan ailenle birlikte mis gibi kekler ye:)))
seyyah bıldırcının çok lezzetli görünüo ama tadı nası bişey bu bıldırcının:)) hani hep derlerya böle etli butlu kadınlara bıldırcın gibi hatun gibi die hakkaten tadı diğerlerinden dahamı güzel mesela portakallı ördekten:))
bu topiğin kanatlı hayvan diyince aklına ben gelirdim amasyamın geleneksel portakallı ördeğiyle
artık sen gelceksin sakaryanın fırında bıldırcınıyla:)))
bu arada bugün ayın 15 i
iş çıkışı kocişi tuttum kolundan dooooooru kuyumcuya hobaaaaa kendime birikmiş olan paramı ve 2 küçük altın 1 yarımıda katıp 20 gramlık bilezik aldım ay çok mutluyum:))) benimde bilenziğim var artık:))))
sonna kardeşime haqrçlık gönderdim mutlu oldu ben daha çok mutlu oldum
sonna aylık alışverişimi yaptım
bide canım nasıl kavun çekiodu nasıl kaavun çekio
tam eve dönüoduk adam köşede kamyonu durdurmuş kışın ortasında kavun satıyo işe bak yahu aldık hemen iki tane olamaz böle bişe ocağın 15 inde canım kavun istedi adam kamyonla getirmiş evimin önünde satıyo:))
bu ay birikim yapamıcaz belki 50-100 bişeler olur ama bu ay çok çok çok zor sağlık olsun:))) şkürler olsun halimize binlerce kere:)))
kızlar avea tarifemi değiştirmek için müşteri hizmetlerini aradım..
müşteri temsilcisine bağlanabilmek için yanlışlıkla bi tuşa bastım..
tarifem değişmiş meğer..saçma bi tarifeye almışlar beni..
ne saçmalık bu böyle benim sesli onayım olmadan değiştirdiler..
bu ay boşu boşuna 40 lira vericem..
bir güzellikte netten yedik..
ordada taahhüt bitmiş otomatik başka pakete geçmiş .
1 yıldır her ay fazladan 5 lira alınmışş
bakıcaklarmış eğer yanlışlık olduysa geri iade ediceklermiş.
kafalarına göre iş yapıyolar illa takip etmek lazım
oğlum 7,5 yaşında...2. sınıfa gidiyor...bana aşırı derecede düşkün...zaten düşkündü de daha da beter oldu son zamanlarda...
alttaki mi üstteki mi havuz anlayamadım :44:
ben de bulyon kullanırdım eskiden ama artık bıraktım..
evet lezzet veriyor mu veriyor ama vazgeçilmez mi hayır dedim ve bıraktım
çok pis damardan girmişin..
ilk evlendiğimiz senelerde bigün tv de ayna izliyordum.. adam bi onun tadına bakıyo bi bunun mangoyu filan canım nasıl çekti.
ya dedim acaba şu tropikal meyvelerden gün gelir ben de yermiyim nasıl canım çekti ama..
ogün kayınpederim yurt dşından gelmişti afrikadan.
mango getirmiş.
merak ettim çabuk gel
amanın biz ne alışverişler yaptık eşimle biz gerek yok dedikçe k validem coştu da coştu en son sana kozmetik alalımlar başlayınca baktım asabım bozuluyor tamam ben size tekin acardan bir liste yapıp veririm siz onları alırsınız dedim. Zamanında 1000 liraya yakın ödetmiştimnişanlımın annesi nişan bohçası yapmak istedi o kadar
hiç gerek yok dedim ben sevmem zaten öle hep beraber alışveriş filan
söz nişan için tüm şeyleri nişanlımla beraber ayarladık o zaman bile kimseleri karıştırmadık
gittik beraber mahmutpaşalara dükkan dükkan gezdik :)
ben istemem dedikçe coştular ama bizim hevesimiz... le başlayan cümleler kurdularbenim kızm da aynı senin gibiydiyok onu istemem yok bunu almana gerek yok ben zaten çeyiz diye dantel patik tülbent değil evinin ihtiyaçlarını aldım ona şimdi herşeyini kullanıyor bayıla bayıla
lafagelince herkes geçmişi okuyorum diyor ama kimsenin de okuduğu yok
seliiiiiiiiiiiiiiiiiin o çiğ börekte maya kabartma tozu kullandın mı diye sormuştum 5645645745 sayfa önce
bade o müşteri temsilcilerine bile ulaşmak bir beceri zeka işi yüz bin milyoncuk tuşa basmadan ulaşamıyorsun
avea zaten sevmiyorum da hepsi birbirinden beter
seyyahcım çok afedersin(((
çiğ böreğe ne maya ne kabartma tozu hiçbişe konmuyo canım hamurunda sadece
un su tuz var yumurta bilem yok:))) bunlar yoğuruluo yumuuşak mantı hamuru kıvamında bi hamur içinede çiğ kıyma adı burda gelio yarım soğan minnak minnak doğrancak ama maydonoz baharat konuyo ve içine yarım çay bardağı su konuluo sulu bi harç oluyo
hamur iki saat dinlenio
sonna tabak büyüklüğünde çok kalın olmıcak incecikte olmıcak kızartılıo bu kadar
püf nokta hamur çok sıkı kapancak içindeki su dışarı çıkmıcak
hamur çok kalın olmıcak
mayasız hamur oldugu için pofuduk pofuduk olmuyo ki biz mayalı hamur kızartmasına pişi deriz gece gece hatırlatma bana lütfen yoksa hamur mayalamak zorunda kalcam bak:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?