Kirli Çıkılar )))

dolapta barbunyam var
zeytinyağlı barbunya mı yapsam
biber dolmasını hiç mi çıkarmasam??

kızlarrr ben kaçmak zorundayım vereceğiniz cevapları çok merak ediyorum
artık yarın okurum kısmetse
ona göre de son menümü şekillendiririm
sizi seviyorum öpüldünüzz

birer tane koyarsan bişey olmaz

sen saç dökülmesini emzirirken gör, kel kalacaksın
sonradan cıkıyor

hemen evdeki nohuta yordun bu işi değil mi
ben de buraya takıldıgımdan beri şöyle düşünüyorum. mesela dolapta bir meyve bozuldu diyelim, acaba helal parayla alınmadı mı? neden gitti? kalan her şeyi bütürmeye çalışmaktan son 1-2 aydır kilo aldım. başıma bişey geldiğinde acaba sadaka mı vermedim falan diye düşünüyorum

ii akşamlar kızlar.ben de dün doktora gittim.tonsilit olmuşum.yazdıklarınızı okuyorum.
benim de akşam menüm tavuk çorbası,ıspanak,salata,etimek tatlısı

bendede aynısı var biliomusun başıma bişey gelsin naptım ki acaba diye düşünürüm
dün gece sözde pratik yazdan hazırladığım konserve yapcam 5 dk. da soğan kavurcam hop konserveyi tencereye boşalt su koy:)))
soğanı kavurdum salçasını ekledim buzdolabını temzilim derken soğanı yakktım:)))
döktüm tencereyi yıkadım yeniden soğan doğradım kavurdum salçayı koydum bu sefer çok tedbirliyim ama başından ayrılmadım konserveyi bşalttım hobaaaaaaa bu seferde yemek köpürüo ama nasıl sanarsınki taze fasulye kuduz oldu:))) bi baktım konserve bozukmuş:))
tencereyi döktüm yıkadım
bu arada pilav pişti hala yemek yok:)))) o saattede ne yapabilirimki yanına bida soğan doğradım yanmasın diye başında bekledim konserveyi açtım tadına baktım olcaksın ülen bu sefer dedim:)))) tabi aradan 1 saat geçti
bu seferde yemek çiğ kalmıştı ama çiğ çiğ yedik deli gibi acıkmıştık:))) çok yapmışım bu geceyede kaldı bende içine 1 patates doğradım az bi bezelye attım yeniden pişiriorum bu sefer türlü olcak:))) pilavda kalmıştı zaten:)))) yemek hazır yani
menüm
yeşil fasulye türlü gibi bişeysi
pilav
kavun-yogurt-havuç kıvırcık salatası:)))))))))))

merhaba canım bence pilav pilav olmuş olur

o nedenle dolmayı hiç çıkarmayıp
barbunya yapmak güzel fikir

diğer bir önerim de şu dolma fazla oldu ziyan olmasın diyorsan dolmayı koy pirinç pilavı yapma onun yerine ev makarnası ( erişte yapabilirsin ) gelenlerle aranızdaki samimiyete göre çok samimi değilseniz burun kıvıracak tiplerse ilk önerim geçerli
kolay gelsin canımmmmm

bence çıkar...dolma ve pilavın yeri birbirinden farklı...

allahım tam benim oğlum...
şu anda evde ayakkabı kutusundan uçak yapıyor...yarına ödev yokmuş ta evde gürültü yok şu anda...
kitap okumayı sevmiyor
aklı fikri uzayda, doğa olaylarında...
her ay bilim teknik alıyoruz
evde teleskop var, sürekli gözler gökyüzünde...
kaymaya gidiyor...biraz enerjisini boşaltıyor...
matematikte zehir gibi, yanlışları genelde türkçe de çıkıyor. o da dikkatsiz okuduğu için...
çok konuşuyor, çok soru soruyor, bazen beni bunaltıyor...
evin içinde sürekli deneyler yapıyor...
lego tarzı oyuncakları seviyor,..
uyumak istemiyor...
avm leri sevmiyor, kalabalıktan hoşlanmıyor...
evi çok seviyor, evden günlerce çıkmasa dert etmez...
algılar acayip açık, heryerden herşeyi duyuyor...
sınıfta öğretmen ders anlatırken sınıf içinde dolaşıyor..
dışlanma bizde de vardı. şimdilik aştık biraz...
vs. vs.vs. vs.....
ben sürekli temas halinde oluyorum. öpüyorum okşuyorum seviyorum...
ilacını kullanıyoruz....
inşallah iyi olacak...
inşallah senin kızında benim oğlum da iyi olacak....

öğleyin minik oğlan okuldan gelince karnını doyurup okula bıraktım

büyük oğlan dün ateşlenmişti bugün ilaçlarını aile hekimine yazdırmaya gittik

küçük oğlan eve gelince çocukları eve bırakıp bir başsağlığı ziyaretine bir de kaza yapan annemin komşusuna geçmiş olsun ziyaretine gittim

oralardan geldim tuvalet banyo temizliği yaptım

akşam için komposto yapmıştım ama yemek yapmadımmmmmmm
güya karnıbahar yapacaktım nohutlu bulgur pilavının yanına

bu arada sigara konusu açılmış ben ve eşim sigara kullanmıoruz içenlerde geldiğinde ya mutfak camının önünde yada balkonda içiyo amaaaaaaaaaaaa amaaaaaaaaaaa bebek olduktan sonra mutfakta yasak olcak.... direk balkonda..... hadi ben neysede bebeğime asla yapamam içen annem kayınpederim olsa dahi .......
sigara içmioruz ama yazın deli gibi nargile içioruz eve aldık bide nargile tütünü kömürü herbişeysini bide sütlü yapıorum ben çok lezzetli oluyo:)))
yani bi gece içmiosak bi gece içioduk öle diyim:)))) ama kış geldi nargilede bitti ama olsa gene içerim hemde her gece :))

sigaraya ben anlam veremiorum çok anlamsız gelio yiycek diil oyuncak diil çekiosun üflüosun bana ççok mantıksız geliyo yani sırf bi duman üflemek için hem o kadar para saç hem sağlığından ol hem zamanına yazık çevrendekilerinde sağlığıyla oyna ne bilim bunlara değermi bi duman üflemek?
belkide bi bağımlılığım olmadığı için böle düşünüorum..... ama anlam veremiorum
lisedeyken içenleri çok cool buldugumu sölemeliyim içmeyide denedim ama tadı iğrenç bişey acı bi kere ve tadı ağızdan hiçbişekilde gitmio ben hatırlıorum tadı ağzımda 2 gün kalmıştı neler yedim geçsin diye geçmemişti..........

amin inşallah
sıkıntıları geçse dersi o kadar takmıcam
aç sefil bi sanatçı olacak orası belli de
hayırlısı olsun diyelim
teşekkür ederim selincim
geçmişler olsun

hadi ordan
sigaraya anlam veremiyormuş
kızım bi kere nargile sigaradan daha daha daha zararlı bişey

seyyah ve papatya minik bebekleriniz Allah gönlünüzdeki gibi evlatlar olmayı nasip etsin

bu akşam kuzey guney izliyeceğiz. dizi artık saçmaladı ama

kestaneleri çizdim. ama canım tatlı istiyor. yapmamak için zor tutuyorum kendimi. oğlanın cicibebe biskivülerine saldırıyorum böyle zamanlarda.

kızlar ben de sizdn dua bekliyorum. gücünüzü birleştirin benim için.
oğlum her gece 1.30 da 2 de uyuyor ve ben bitiyorum. dogdugundan beri böyle hele ilk 1 ay saat 4-5 te yatardım. zaten ameliyatlıyım, emziriyorum ölüyordum. bir ara düzene girdi saat 23 gibi uyuyordu, ben de evin işini yapıp 1 de yatıyordum. iki gecedir tam gece 2.15 te uyuyor. sabah da geç kalkıyor. 10.30- 11 kadar uyuyor. ben de onunla yatıyorum, tüm günüm ölüyor. akşam sürekli ilgilenmekten eşimle yorgun düşüyoruz. artık büyüdü ve oynamak istiyor. gecen gun akşam üzeri 4 te uyandı, o gece bile 2 de uyudu. bir çocuk için hiç normal değil. uyku saatlerini düzene oturtmaya ççalışıyorum mümkün olmuyor. geçende gece 12 de uyudu. ben makineye çamaşır attım. tüy temizliğimi yaptım, evi topladım. gece bana kalmış oldu.
bana dua edin uykusu düzene girsin.

ama ama ama ben nargileyi sütlü içiorum benim nargilemin dumanında kalsiyum var ve ben hep meyveli içiorum aynı zmandada meyve yemiş kadar oluorum taammı:))))
elma yiyorum B1,B2,B5 vitaminini alıorum
kavunlu içiorum a vitamini b vitamini alıorum ohoooooo
karpuzlu içiorum zaten karpuzun %90 ı su , günlük su ihtiyacımı bile kapruzlu nargileden karşılıorum
sigaranın nesi var hıh:))))

dua ne demek canım,senin için voltranı bile oluştururuz.:)
sabah 8 de paşayı uyandır,ağlasa da sızlasa da aldırma,saat 1 de öğle uykusuna yatır,en geç 3 te kaldır.gece 11-12 gibi pili biter.
yatmadan yarım saat önce de birazdan yatıyoruz,şimdi uyku zamanı geldi gibi telkinlerde bulun.çok etkili.
benim ufaklık ta 2.5 yaşını 1 ay geçti,ben böyle yapıyorum.arada şaşıyor,sonra yine düzene giriyor.

:120:

Son düzenleme:

geçmiş olsun yavrularına canım.baştan küçük hastaydı abiye geçirdi galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…