kızlar ben de sizdn dua bekliyorum. gücünüzü birleştirin benim için.
oğlum her gece 1.30 da 2 de uyuyor ve ben bitiyorum. dogdugundan beri böyle hele ilk 1 ay saat 4-5 te yatardım. zaten ameliyatlıyım, emziriyorum ölüyordum. bir ara düzene girdi saat 23 gibi uyuyordu, ben de evin işini yapıp 1 de yatıyordum. iki gecedir tam gece 2.15 te uyuyor. sabah da geç kalkıyor. 10.30- 11 kadar uyuyor. ben de onunla yatıyorum, tüm günüm ölüyor. akşam sürekli ilgilenmekten eşimle yorgun düşüyoruz. artık büyüdü ve oynamak istiyor. gecen gun akşam üzeri 4 te uyandı, o gece bile 2 de uyudu. bir çocuk için hiç normal değil. uyku saatlerini düzene oturtmaya ççalışıyorum mümkün olmuyor. geçende gece 12 de uyudu. ben makineye çamaşır attım. tüy temizliğimi yaptım, evi topladım. gece bana kalmış oldu.
bana dua edin uykusu düzene girsin.
farmasicim iyiki açtın bu topiği iyiki varsınız:))
temmuzdan bu yana biriktirdiğim paralarla bugün gittim istediğim bileziği aldım:)))
çok tatlısınız çok iyisiniz bu topik olmasydı akkılıbıdığın yazın yazdıkları olmasaydı farmsinin önerileri olmasaydı bu kadarı olamazdı belki daha uzun bi zmanda olurdu
teşekkür ederim:))))
lafagelince herkes geçmişi okuyorum diyor ama kimsenin de okuduğu yok
inanırmıısn canım her hafta balık yerız bazen 2 kez ama hep hamsı- cıpura- alabalık- levrek -dişli balık -istavrit yaprım ama ben sazanı yıyemdım cook kılcıklıydı ve göl kokuyordu sankiiigöl kenarındaki balıkçılardan hiç almıyor musunuz canım..
biz geçen sene miydi neydi 3 koca sazana 50 tl gibi bi fiyat vermiştik hem yanında salatası ve her türlü malzemesiyle..
ben bayılıyorum kızarmışına orda çok güzel kızartıyorlar.
dolabtan bi kere içtim hastalandım.
zaten oruçtuk kuzum anca gece içebiliyorduk az bi zaman diliminde onu da zem zem bidonları oda sıcaklığında oluyordu..
odalar serin olduğundan ben odanın içinde tutuyordum suyu.
hiç içmedim seyyyahsen de mi hiç içmedin
inanırmıısn canım her hafta balık yerız bazen 2 kez ama hep hamsı- cıpura- alabalık- levrek -dişli balık -istavrit yaprım ama ben sazanı yıyemdım cook kılcıklıydı ve göl kokuyordu sankiiiyada yapmasını bılemdım ve kötu tecrube oldu bi dah yemeye tesebbus dahi etmedık
hiç içmedim seyyyahama bolca içen bir kocam var balkonda içer hep ama gecen bır kalp durumu yasadı bı baktım tıyakı adam bıraktı kac gun ıcmedı doktor doktor gezdı iyi bır kalp doktoruna gıttı sorun yok dedı kesınlıkle bu mıdedn teshsı koydu ve eşim rahatlayınca tekrar sıgara ıcer hale geldı keşke o doktora hıc yollamasaydım senı dedım ben almıstım randevuyu kalp uzmanıydı :26:
seyyah ve papatya minik bebekleriniz Allah gönlünüzdeki gibi evlatlar olmayı nasip etsin
bu akşam kuzey guney izliyeceğiz. dizi artık saçmaladı ama
kestaneleri çizdim. ama canım tatlı istiyor. yapmamak için zor tutuyorum kendimi. oğlanın cicibebe biskivülerine saldırıyorum böyle zamanlarda.
ama ama ama ben nargileyi sütlü içiorum benim nargilemin dumanında kalsiyum var ve ben hep meyveli içiorum aynı zmandada meyve yemiş kadar oluorum taammı:))))
elma yiyorum B1,B2,B5 vitaminini alıorum
kavunlu içiorum a vitamini b vitamini alıorum ohoooooo
karpuzlu içiorum zaten karpuzun %90 ı su , günlük su ihtiyacımı bile kapruzlu nargileden karşılıorum
sigaranın nesi var hıh:))))
farkında lmadan galiba ben birşeyler yapmışım iyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim ama sizi seviyorum onu çok iyi bliyorum
taaaa kaçıncı sayfadan okumaya başladım kim bilir ne zaman denk geleceğim sizinle aynı sayfada
kpss p4 puanı ne seyyah :44:
eşimde öyle bi puan yok ben kendimde 10 a kadar bişeyler vardı diye hatırlıyorum
inanırmıısn canım her hafta balık yerız bazen 2 kez ama hep hamsı- cıpura- alabalık- levrek -dişli balık -istavrit yaprım ama ben sazanı yıyemdım cook kılcıklıydı ve göl kokuyordu sankiiiyada yapmasını bılemdım ve kötu tecrube oldu bi dah yemeye tesebbus dahi etmedık
hiç içmedim seyyyahama bolca içen bir kocam var balkonda içer hep ama gecen bır kalp durumu yasadı bı baktım tıyakı adam bıraktı kac gun ıcmedı doktor doktor gezdı iyi bır kalp doktoruna gıttı sorun yok dedı kesınlıkle bu mıdedn teshsı koydu ve eşim rahatlayınca tekrar sıgara ıcer hale geldı keşke o doktora hıc yollamasaydım senı dedım ben almıstım randevuyu kalp uzmanıydı :26:
Eki Görüntüle 607328 senfatcım bunlar bal kabaklı kekimden görüntüler..
senin için çektim değişik objektiflerden
Eki Görüntüle 607326 Eki Görüntüle 607328 Eki Görüntüle 607329 Eki Görüntüle 607330 Eki Görüntüle 607328
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?