Kirli Çıkılar )))

akıllıbıdıkcım bahsettiğin öğrenciler lise mi üniversite mi??
sanırım açık öğretimler..

canını sıkmaya değmez. hakettikleri notu ver ikinci dönem akılları başlarına gelsin.
90 lılardan sonrasında bi gariplik var ben de anlamıyor:44:

bir gün şehir dışına çıkacaktık, o gun 7,30 uyandırdım, gece 1.30 da yatmıştı. dedim yol boyu uyur artık, araba salladıkça.
yok yolda sadece 20 dak. uyudu. o gece de 1.30 da yattı.

yine aynı saatte yatar diye, sabah bari uykusunu alsın diyorum. 9-10-11 de de uyansa aynı saatte yatıyor, şu an babasının kucagında

son 2 sayfayı okuyamadım, karanfilcenin resmini gördüm sadece

ben de ikizim seyyah gibi balıkları fırında yapıyorum. fırın torbası kullanıyorum genellikle
hamsi, istavrit çok severim onları da tavada yaparım.

ikizim gibi ben de alabalık ve sazan sevmem, göl balıklarını hiç sevmem, kesinlikle çamur kokusu geliyor. belki alabalık güzel bir sos, kaşarlı ve güveçte olursa yerim

gecenin bu saatinde sorum olacaktı, ondan girdim. ben yazın patlıcan kuruttum 1 kg kadar. böyle küp küp dogradım. şimdi onun yemeğini nasıl yapacagım, bildiğimiz patlıcan yemeği gibi mi yapayım, yoksa suda haşlama falan mı yapılması gerekiyor, hiç bilmiyorum açıklayıcı yazar mısınız

Son düzenleme:

ikizin de bilmiyor ne tesadüf değil mi

karanfilce kabağım oldugunda ben de deneyeceğim. paylaşımlar güzel oluyor, eşşeğin aklına karpuz kabugunun düşmesi bakımından.

bir de ilk resimde cam tepsi gibi bişey var. mikrodalgan var mı? onun tepsisi gibi geldi, ona göre tarif vereceğim sana

akıllıbıdık bana zaten sizin bölümün açık öğretimde olması ve buradan çıkanların da öğretmen olarak atanması ve öğretmenlik okuyan ya da fen edebiyat bitirenlerin boşta kalması saçma geliyor.

fikrime gelince sen düşük not da versen, yüksek de versen bu kız bir şekilde gececek ve diplomayı alacak ama sen hakettiğini düşündüğün notu verirsen, vicdanın rahat olur. yapabilenle yapamayan arasında bir fark olur. orta okul da sadece 2 kere zayıf not almıştım. 1. sınıfta müzik ve beden eğitiminden. sonra kurtardım ama öğretmenler o kadar isabetli karar vermişler ki, bu gun bile hayret ediyorum. çünkü çok yeteneksizim ama bu zamanda öğretmenler zayıf vermezler bu derslere. loveli hocam sağa sola dönemezdim, kulakların çınlasın.

benim çalıştıgım kurumlara da stajer gelirdi. psikoloji, çocuk gelişimi, okul öncesi gibi bölümlerden. çocuklarla konuşmuyorlardı, çocuk ona bir şey sordugunda stajer bana bakıyor ve ne demem lazım, nasıl cevap vereyim falan diyordu (özürlülerle ya da yurttaki çocuklarla çalışırken de) evet ilk zamanlar şaşkın oluyorlar biraz. o kızın mizacı sert de olabilir, nasıl davrancagını bilmiyor da olabilir, öğretmenliğe uygun olmayabilir de. güler yüzlü, anaç olmakla iyi öğretmen olmak farklı bence. mizacı sert ise değişmesi mümkün değil. ama dışarıya hoş, çocuklara farklı ve azarlayan bir tavrı varsa mutlaka bu nota yansımalı. aradaki farkı gözlemleyerek koyarsın.
ilk öğrenci zaten anlamıyor anlatılanları, anlayanla arasında fark olmalı.

bunlar senin ilk stajerlerinse doğru bildiğini yap bence. nasıl başlarsan öyle gider. amann geçireyim olsun bitsin dersen tüm iş yaşamında stajerlere karşı öyle olursun. ama bizler okurken ne zorluklardan geçtik, karanfilcenin dediği gibi şimdikiler bir tuhaf, biraz zorlamak lazım. biz çektik onlarda çeksin diyorum gibi oldu, lay lay lom gelip gitmesinler ciddiye alsınlar. nasıl avukatlar 1 yıl stajer oluyorlar, dr.lar da 1 yıl intörnlük yapıp, her şeyi öğreniyolar, bu stajları da önemsetmeliyiz.

ben eski çalıştığım okulda müdürün ısrarıyla yapamayan öğrenciye 100 vermiş biriyim malesef vicdan azabı duydum bu yüzden soruşturma yemeyi göze alarak tüm girdiğim sınıflara 100 verdim o zaman madem torpilli olan 100 alıyor torpiili olmayan da alsın deyim tüm okula 100 verdim
şimdiki okulda da pek farklı değil en düşük not olarak 70 veriyoruz altını verince olmuyor diyor yönetmelik biz de veriyoruz çok şükür burda hakeden alıyor notu
sen kendini nasıl rahat hissedeceksen o notu ver malesef eğitim içler acısı adaletli davranmana izin vermiyor kalma yok disiplin suçu olsa dahi elin kolun yine bağlı sen karar ver canım

hepinize günaydın.
hihoytt akşam yazamamışsınız gecelik destanınızı.
ne kadan üzüldün anlatamam.
her sabah ne öyle ya derse girer gibi,oku oku bitmez.
böyle akıllı uslu olun azcık.aferin.

gunaydın dun akşam sızmış kalmışım ne ara gittim yatağa yattım hatırlamıyorum bile kaba hesapla 9 saat filan uyumuşum
sabah servisten indim ofise öyle zor geldim ki dışarda kar fırtınası var

senfat kurutulmuş patlıcanı nasıl pişirebilirim diye sormuşsun kuru olduğu için onu önce nemlendirmen gerekir yani suda haşlaman annem biberleri taze fasulyeyi patlıcanı kuruttuğunda hep önce haşlar şimdi aklıma geldi suda değil de acaba buharda haşlansa nasıl olur :44:hani bütün vitamininin suya geçmesini önleyebilir miyiz acaba

bıdık yazdıklarını okudum seyyaha katılıyorum açıköğretim okuyarak öğretmenlik nasıl olunur benim de aklım almıyor; kısacası hakettikleri not neyse onu ver geç en azından sen üzerine düşeni yapmış olursun madem biri hiç bir şey anlamıyor diğeri de çok ukala biraz bi düşünsünler neden böyle oldu acabaaa diye

okula getirdim şimdi 2 saatim boş.
arkadaşlarla yedik az önce beğendiler.
ama çok bi kabak gitmiyo işte
şöyle bol bol kabak harcanan bişey olaydı

neyse ben yine fırında tatlısını da yapcam biz öyle de seviyoruz kabağın üstüne şeker epeleyip fırına veriyorum.

yok canım mikrodalgam. o normal bi tabak.

günaydın kızlar bereketli sağlıklı huzurlu mutlu bir gününüz olsun inşallah

bir görevden dolayı 68 lira param gelmişti. üstüne de ben ekledim 1 gram altın aladım az önce...
4-5 aydır cüzdanda, kumbarada biriktirdiğim param vardı azıcık. bir arkadaşımın da 200 tl borcu vardı. hepsini birleştirip bugün kardeşime tam altın alacağım. üste kalanı da dolar almayı planlıyorum. ne kalırsa.
farmasi canım anlayacağın benim hesaplar iyice karıştı. bu durumda nakitim kalmıyor elimde.

benim de dayımın oğlu evlencek yaza bende kenara bi çeyrek atıp koyum bari

multijet, eşim çorbayı pek sevmez ama az bişey yapsam olur aslında ama ömründe ilk defa kabak çorbasını içmişti.
şimdi akşama yapsam balığın yanında gider mi hani süt oluyor ya içinde??

benim de dayımın oğlu evlencek yaza bende kenara bi çeyrek atıp koyum bari
bence de önceden almak gerek. tabi benim kardeşim. bir tam altın bir de şık bir bilezik almayı planlıyorum. doğum mayısta inşallah...
ikisini de o ay alırsam göçeriz parasızlıktan...

geç de olsa günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlar

burada da kar yağmış

iki oğluşumu da evde koydum onlara kar tatili verdim
büyük zaten hastaydı ama ilaçların da etkisiyle iyi
küçük aman Allah'ım okuldan geri kalmak istemiyor benim bu cadıyla çok işim var 10 dk dil döktüm

manyakkkkkkkkkkkkkk bu çocuk ya
[/B]

bence de önceden almak gerek. tabi benim kardeşim. bir tam altın bir de şık bir bilezik almayı planlıyorum. doğum mayısta inşallah...
ikisini de o ay alırsam göçeriz parasızlıktan...

bizim sülalede çeyrek geleneği var.
bana bi tek dayımın biri yarım takmıştı ben de oğlanların sünnetinde 3 çeyrek takmıştım.
hakim olan dayım da 20 gr bilezik.
onun haricinde herkes çeyrek taktı. ben de geneline öyle takarım.aslında iyi bi alışkanlık bütçeleri sarsmıyor.
ama kardeşlerim olursa ne olur bilmem daha biri çok küçük diğeri de atanamadı henüz ve erkek zaten.

bizim de sulu kar yağıyordu ama sadece o kadar şimdi günlük güneşlik.
ve hava çok yumuşaktı

karanfil diyince düğünüm geldi aklıma
kendimce eşimin tarafından gelenleri sağ koluma bizden taraftan gelenleri de sol koluma takarak gruplandırmıştım eve gelince de sağ sol diye yine o şekilde ayrı ayrı çıkarmıştım.
ama bir kaybımız oldu kpederimin hediyesi pırlanta setin bilekliğini düşürmüşüm muhtemelen oynarken oldu
kimseye diyemedik üzülürler diye zaten ben de çok üstünde durmadım
belli bir süre sonra bizimkilere söyleyebildik keşke hemen söyleseydiniz mekanda arama yapılırdı dediler
sonra yolumuzun üstüydü mekana uğrayıp teşekkür ederken laf arası konuyu açtık keşke hemen söyleseydiniz o gece aratırdık ama çıksa çalışanlar getirip verir dediler baktık ordan da ses yok
gittik kuyumcuya birebir aynısını bulamasak da benzerini alıp bir şekilde hallettik o an gülüp geçmiştik ama şimdi olsa ne üzülürüm kirli çıkı olacağım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…