- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
senfatcım size akıl vermek bize düşmez ama
yeğenim doktora götürdüler bir yaşında çocuğun oyuncağı olmuşsunuz demişti
bırakın 9da yatağına 3 gün ağlar sonunda susar dedi
erken kaldırıp iyice yorsan bir gün yeter
sana da zor gelir tüm gün misafirliğe git ordan avmye git oyun parklarına falan götür yorulsun iyice
son 2 sayfayı okuyamadım, karanfilcenin resmini gördüm sadece
ben de ikizim seyyah gibi balıkları fırında yapıyorum. fırın torbası kullanıyorum genellikle
hamsi, istavrit çok severim onları da tavada yaparım.
ikizim gibi ben de alabalık ve sazan sevmem, göl balıklarını hiç sevmem, kesinlikle çamur kokusu geliyor. belki alabalık güzel bir sos, kaşarlı ve güveçte olursa yerim
gecenin bu saatinde sorum olacaktı, ondan girdim. ben yazın patlıcan kuruttum 1 kg kadar. böyle küp küp dogradım. şimdi onun yemeğini nasıl yapacagım, bildiğimiz patlıcan yemeği gibi mi yapayım, yoksa suda haşlama falan mı yapılması gerekiyor, hiç bilmiyorum açıklayıcı yazar mısınız
karanfilce kabağım oldugunda ben de deneyeceğim. paylaşımlar güzel oluyor, eşşeğin aklına karpuz kabugunun düşmesi bakımından.
bir de ilk resimde cam tepsi gibi bişey var. mikrodalgan var mı? onun tepsisi gibi geldi, ona göre tarif vereceğim sana
okula getirdim şimdi 2 saatim boş.
arkadaşlarla yedik az önce beğendiler.
ama çok bi kabak gitmiyo işte
şöyle bol bol kabak harcanan bişey olaydı
neyse ben yine fırında tatlısını da yapcam biz öyle de seviyoruz kabağın üstüne şeker epeleyip fırına veriyorum.
yok canım mikrodalgam. o normal bi tabak.[/QUOT
karanfilce ben balkabağının çorbasını yapıyorum pek güzel oluyor 500 gr falan gidiyor balkabağı gerçi fazla değil ama belki o yolla da harcayabilirsin
bence de önceden almak gerek. tabi benim kardeşim. bir tam altın bir de şık bir bilezik almayı planlıyorum. doğum mayısta inşallah...benim de dayımın oğlu evlencek yaza bende kenara bi çeyrek atıp koyum bari
bence de önceden almak gerek. tabi benim kardeşim. bir tam altın bir de şık bir bilezik almayı planlıyorum. doğum mayısta inşallah...
ikisini de o ay alırsam göçeriz parasızlıktan...
geç de olsa günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlar
burada da kar yağmış
iki oğluşumu da evde koydum onlara kar tatili verdim
büyük zaten hastaydı ama ilaçların da etkisiyle iyi
küçük aman Allah'ım okuldan geri kalmak istemiyor benim bu cadıyla çok işim var 10 dk dil döktüm
manyakkkkkkkkkkkkkk bu çocuk ya [/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?