Günaydın hanımlar hayırlı günler,hayırlı cumalar diliyorum.
Biz hastaneden geldik çağan gece rahatsızlandı midem bulanıyo,karnım ağrıyo diye 4 te kalktı ağlama krizine girdi acile götürdük eşimle sabaha kadar acildeydik ciğerlerine bakıldı zatüre başlangıcı çok üzgünüm antibiyotik verdi şimdi uyuyo yavrum.
Bu arada ilacı aldık eşim ilk günü içti bakalım hayırlısı cum gününün yüzü,suyu hürmetine bırakır inş kızlar ne olur dua edin bizim için dr kesinlikle içilmeyecek dedi çocuğun yanında.
canım çok geçmiş olsun Allah şifasını versin kuzunun
eşin de inşallah bırakır sigarayı belki çocuğun yanında içilmesin lafı onu daha çok motive eder
Biz hastaneden geldik çağan gece rahatsızlandı midem bulanıyo,karnım ağrıyo diye 4 te kalktı ağlama krizine girdi acile götürdük eşimle sabaha kadar acildeydik ciğerlerine bakıldı zatüre başlangıcı çok üzgünüm antibiyotik verdi şimdi uyuyo yavrum.
Bu arada ilacı aldık eşim ilk günü içti bakalım hayırlısı cum gününün yüzü,suyu hürmetine bırakır inş kızlar ne olur dua edin bizim için dr kesinlikle içilmeyecek dedi çocuğun yanında.
çok çok geçmiş olsun canım......
bu arada,diğer hasta arkadaşlara,eşlerine ve çocuklarını da çok geçmiş olsun....
çok yoğunum bu aralar,her mesajı göremiyorum,atlanıyor arada... :)
derfat cım çağanın konuşması ne seviyede. malum kasım annelerinde ikimiz de bu dertten muzdariptik.....
çok geçmiş olsun derfat'cım. inşallah iyileşir en kısa sürede. eşin de güzel bir adım atmış. doktorun, çocuğun yanında içmeyin demesi süper olmuş bu aşamada. bu arada
champix mi aldınız yoksa zyban mı canım
derfat çağana a geçmiş olsun zatüre zordur ama ilaçlarını alabilirse bir de sen onu güzel beslersin en kısa zamanda atlatır inşallah
hastalıklar çocuklara hiç yakışmıyor ben çok üzülüyorum
sağolasın ablacım ALLH razı olsun inş iyileşir.Champix aldım ablacım 175 tl verdim eşime dün akşam fiyatını 189 dedim o 89 anlamış o bile çok gelmiş sabahleyin onlar arabadayken ben indim eczaneye aldım ne kadara aldın dedi 175 deyince bi çıldırdı git iade et sen bana 89 demiştin kullanmam ben bunu filan dedi eve gelince siniri azaldı açtı okudu baktı filan kahvaltıdan sonra getirde içeyim deyince bende çok mutlu oldum 14 ncü günü kendine hedef belirlemiş ben çok sinirliydim şimdi dahada sinirli olurum işin zor senin filan dedi tek dedim sen bırakta ben idare ederim seni.Yorumlara baktım gecede zybanı kullananlar çok memnun kalmamışlar
merkezi sistemde 318 nasıl geliyor?siz ek olarak kendiniz fazla mı açıyordunuz?
ısı yalıtımı kesinlikle çok önemli benim bir mutfağım eski ahşap doğramalardan tadilat sırasında nedense orayı atlamışız şimdi hafif bir esinti geliyor aslında esintiden ziyade eski cam olduğu için çok toz geliyor. Niyetim bu nisan ayında filan oraya da pvc yaptırmak
inşallah işe yarar derfat'cım. zaten bırakırsa o verdiğin para gözüne 1 lira gibi bile gelmeyecek inan. ama en önemlisi kararlılık. bırakıcam diye kesin karar vermedikten sonra kaç kutu içerse içsin işe yaramaz. sen bu arada çok üstüne gitme. sinirli olacak, huysuz olacak, anlayış göster, güleryüzlü olmaya çalış. motive et, bolca gaz ver yani. ona olduğu kadar sana da iş düşüyor.
eczacı sana söylemiştir zaten, ilaç ilk zamanlar biraz daha fazla sigara içirtir. ama zaten çocuğun yanında içemeyeceği için çok artmaz bu süreçte. allah kolaylık versin canım. hepimiz dua edelim de başarılı olsun, bıraksın inşallah.
canım sabah arabada okudum yazdıklarını. ancak fırsat bulabiliyorum iki satır yazmaya...
eşine ne kadar kızgın olduğunu, hatta kırgın olduğunu biliyorum...
ay içinde bu üzüntün, kırgınlığın külleniyor ama her ayın onbeşinde depreşiyor ve sen her ay aynı duyguları yaşıyorsun...
eşine karşı tarifi bile olmayan negatif duygular besliyorsun...
eeee bir de söylenenler cabası....
yada aslında ben hep böyle hissettim...boşuna havaya milyarlar ödemiş bir insan olarak bazen onu öldürmek istedim, bana bunu nasıl yaptı diye sorguladım...bu olayların üzerinden 5 yıl geçti....bende bıraktığı şeyler eşime para konusunda duyduğum güvensizlik, ve ailesiyle olan negatif ilişkim...
bunun dışında hiçbirşey kalmadı inan. hepsi geçti gitti..... eşimi hala çok seviyorum, onunla mutluyum...
eşime duyduğum güvensizliğin bir çözümü yok. ona tekrar güvenemem eeee ben ne yaptım. elinden herşeyi alıp evin maliye bakanı oldum...
çocuk gibi benden harçlık alır ve buna itiraz etmez...çünkü hakettiğini bilir...
ailesiyle de pek görüşmem. görüşünce de gerektiği kadar konuşurum....
şimdi sen neyapacaksın...
eşini seviyor musun...evet...ondan ayrılmak istiyor musun hayır...
o zaman bütün ipleri eline alacaksın...
gitmek istiyor musun köye...istemiyorsan gitme....sana kimse birşey diyemez....
arkandan söylenenlere hiçççç kulak asma....
unutma en büyük ceza umursamamaktır....
ve eşine acıma....bırak yaptığı hatanın cezasını ödesin...
hem senin onun arkanda olduğunu bilsin hem de ya giderse düşüncesiyle yaşasın....
bu olayda sadece kendini düşünürsen kazanırsın...ama başkalarını da düşünerek taviz verirsen hep veren olursun onların gözünde...
ve bununla sınırlı kalmaz hep isterler...
daha önce yazmıştım eşimin babası ve annesinin bizim düğünümüz için eşimin dedesinin verdiği parayı nasıl vicdansızca yediklerini. bize 5 kuruş koklatmadıklarını...
eeee ne oldu...
çok şükür evim var arabam var...hepsi geçti gitti de onlar sadece dışarıdan bakıyorlar bize....
Abla ne gibi tavsiyerin var başka sen tecrübelisin bu konuda.Ciddimi ilk zamanlar fazlamı içirtir?off abla gözüm korkmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?