uykum kaçtı eşim ilacı alalım deyince heyecan yaptım hayatta en çok istediğim şeylerden birisi eşimin sigarayı bırakması ALLAH ım yardım et lütfenn.Geldim sohbet ederiz diye ama kimsecikler yok heeeyy kızlar hadi ama uyanın gelin gari sizleri bekliyorum
Bu çok ciddi yan etkilerin hepsi oldukça seyrek görülür.
Aşağıdakilerden herhangi birini fark ederseniz, hemen doktorunuza bildiriniz
veya size en yakın hastanenin acil bölümüne başvurunuz:
• Görme bozuklukları, göz küresinde renk değişikliği, göz ağrısı, genişlemiş göz
bebeği, yakın görmede bozukluk, ışığa duyarlılık ve gözlerde sulanma
• Göğüs enfeksiyonu, rahatsızlık ya da ağrı, sinüslerde inflamasyon
• Ateş, üşüme hissi, kendini zayıf ya da kötü hissetme, viral enfeksiyon, nefes
darlığı, öksürük, ses kısıklığı, boğaz ağrısı ve irritasyon, sinüslerde tıkanıklık,
burun akıntısı, horlama
• Titreme, koordinasyon güçlüğü, konuşma güçlüğü, dokunma hassasiyetinin
azalması, artmış kas gerginliği, yerinde duramama
• Kalp ritm bozuklukları, kan basıncı ve kalp atım hızında artış
• Kanlı kusma, mide şikayeti ve yanması, karın ağrısı, dışkıda değişiklikler,
dışkıda kırmızı kan, ağızda ülser, dişeti ağrısı, dilde kabalaşma, geğirmek
• Göğüs duvarında ve kaburgalarda ağrı, eklemlerde sertlik, kas spazmları
• İdrarda şeker, idrar miktarının artması, geceleri idrar sıklığında artış
• Menstürasyon fazlalaşması, vajinal akıntı, cinsel istek veya cinsel fonksiyonda
değişiklik
Bunların hepsi ciddi yan etkilerdir. Acil tıbbi müdahale gerekebilir.
Ciddi yan etkiler çok seyrek görülür.
prospektüsünde yazıyordu, çok nadir yan etkiler görülüyormuş. annemi gögüs has. götürdüğümde sadece bir solunum testi yaptı, onu her gelene yapıyor zaten. ama eşin dr.a söylesin ritm bozuklugum var diye. belki ona zyban gibi bişey verir. ama kafada bitirmesi gerekir. yani ben zararlı oldugunu biliyorum, karım da bırak diyor diye değil.
Geçere bende çiğneteyim. Çok kötüyümorda bişey yapamazsın da akşam eşin bi çiğnesin seni
yok yok tehlikeli masaj yapsın rahatlatıcı bi yağla
bi de unutmadan bu akşam spordan sonra tam 400 tane mekik çektik
inandırıcı gelmiyor dimi ama gerçekten 20-20 30-30 alt karın üst karın tam 400 ü buldum bi de l carnitine e başlasam kaç olurdu ki
bunları aldı bideeee kurbanda en az 15-20 kilo et aldı :)) keiklerim sığmadı ama((
markası vestel ve en büyük boyu jumbo diye geçiyo sanırım
Beyaz Eşya | Soğutucular | No-Frost Buzdolapları - www.vestel.com
işini düzgün yapmayan insanlardan nefret ediyorum nefret ediyorum
bugün doğalgaz sayaçlarını değiştirmeye geldi afedersiniz 2 tane mal
4 daireyiz ikisini değiştirdiler ikisini değiştirmediler
ve ben dedim ki onlara üstüne basa basa
GEÇEN SENE DE DEĞİŞTİRDİLER SAYAÇLARI KAÇAK OLDU,LÜTFEN DİKKAT EDİN
tamam abla tamam abla bişey olmaz dediler
defolup gittiler
apartman içinde bir koku bir koku
sayaçlar değişirken çıkan koku geçer diye bekliyorum
uyudum bi ara komşu yoktu evde gelmiş çaldı kapıyı noldu dedi anlattım
koku hala geçmemiş
aradık 187yi
malların değiştirdiği iki sayaçtada kaçak var
ve de adam ölçüm yaptı patlama sınırında kaçak tespit etti
Allah bildiği gibi yapsın o beceriksizleri
çok mu zor acaba işini yapmak çok mu zor
ve bu yüzden ölen oldu burda kaç kere
kızlar okulda çok sevdiğim bi hocam vardı kızı kanser hastası çıkmış lenf kanseri nasıl üzüldüm anlatamam daha bu yıl kazanmıştı tıp fakültesini..
İnşallah genç olduğundan atlatır.
hayat öyle boş ki..
annemi hoş görmediğimden değil kendine zarar veriyor belli saatlerde yuttugu ilaçları var hafif değil ağır ilaçlar saatinde yutmalı ama oruçken hepsinin zamanı değişiyor zaten bünye çok yıprandı bir gögüs yok bir böbrek 7yıl içinde 10 yakın amaliyat oldu kanser tedavisi ne demek ama illa o halsiz takatsiz kalacak onu istiyor geçen acile tansiyondan gittiğimizde bana diyorki bi an o halde kalacam sandım felç oldum sandım diyor
onun her türlü kaprisine razıyım ben ama hastalanırsa ne yaparım :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
aslında oda farkında tutmaması gerektiğinide kabullenemiyor işte
doktoru kızmaz mı ameliyat doktoruna sormuş tutayım mı diye oda kendini öldürmekmi mi istiyorsun madem öyle benim zamanımı alma başka hastamla ilgleniyim sana ayırcağım zamanla demiş
kaybedecek neyim var diye düşünüyor
tuhaf bir mantık ama anladıgım kadarıyla nasıl olsa öleceğim bari oruç tutarım sevap işleyerek öleyim diyor
bende diyorum anne ömür ne kadarsa değişitiremezsin bunu sağlıklı geçirmek varken hasta olup zorluklar yaşamak kendine zarar vermekle sevap kazanamazsın diyorum üstelik dinimiz kolaylık dini herşeye bir çare var diyorumda oda biliyordu yinede gece kalkıp gizlice yemek yiyp oruç tutuyor bugün dedim eğer anne oruç tutarsa zorla su içiririm sana okuldan gelince boş yere aç kalmış olursun dedim bu da bu konudaki son sözüm diyip sustum
eşim çok üzülüyor çok yıpranıyor kendini bana karşı borçlu hissediyor günlerdir baş ağrısı felaket arttı bu boşanma lafını duyduktan sonra bana diyemdiği için de suçlu hissetmiş diyor onlar bunu söylerken sen acaba abine bursada iş bulsak mı yoksa toparlanamayacak diye hala iyiliğini düşünüyorsun bu da zoruma gidiyor hak etmiyorlar senin kalbin çok temiz iyi niyetlisin dyor
tek o değilki babalarıda bu yüzden der sahibi oldu evlerine icra gelmiş gitmiş birşey almamış ama bu durum onu yıktı
şubat tatili geldi adamcağız bana diyemiyorki köye gidelim babam hasta diyemiyor bi tarafım gitmek istiyor bi tarafım gitme diyor diyo
aslında ne kötü bir durum ben gidelim derse gidermiyim bedenim fiziki giderde dönüşümüz nasıl olur bilemiyorum
offf karmakarışık bir durum sürekli benden için eşimi ailesinden soğuttugumu söyüyorlar
normalde olsa o tatilde gidermiş şimdi ben göndermiyormuşum muş muş muş
evleneli 2 yıl oldu aşağı yukarı 3-4 kez gittik toplamda 3ay kadar kaldık
geriye 5 beş çocugu var 4yıldır hiç gelmeyen bir oğlu var 2 yılda bir gelen kızı var bunlar istanbulda yaşayıyor
eşimin tek dediği seni kıskanıyorlar çekmiyorlar bizimkilerde yengemin dolduruşuna geliyor benim için sabret
arayıp bizim sürekli dır dır etmemiz gerekirken ukalalık diz boyu
selamünaleyküm hayırlı cumalar canlar
merkezi sistemde 318 nasıl geliyor?bizim merkezi doğalgaz ve 318 gelmiş
ahh bi ısıyalıtım olaydı.
ısıyalıtımsız 145 m2 daire her yer yanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?