Kirli Çıkılar )))

Bu çok ciddi yan etkilerin hepsi oldukça seyrek görülür.
Aşağıdakilerden herhangi birini fark ederseniz, hemen doktorunuza bildiriniz
veya size en yakın hastanenin acil bölümüne başvurunuz:
• Görme bozuklukları, göz küresinde renk değişikliği, göz ağrısı, genişlemiş göz
bebeği, yakın görmede bozukluk, ışığa duyarlılık ve gözlerde sulanma
• Göğüs enfeksiyonu, rahatsızlık ya da ağrı, sinüslerde inflamasyon
• Ateş, üşüme hissi, kendini zayıf ya da kötü hissetme, viral enfeksiyon, nefes
darlığı, öksürük, ses kısıklığı, boğaz ağrısı ve irritasyon, sinüslerde tıkanıklık,
burun akıntısı, horlama
• Titreme, koordinasyon güçlüğü, konuşma güçlüğü, dokunma hassasiyetinin
azalması, artmış kas gerginliği, yerinde duramama
• Kalp ritm bozuklukları, kan basıncı ve kalp atım hızında artış
• Kanlı kusma, mide şikayeti ve yanması, karın ağrısı, dışkıda değişiklikler,
dışkıda kırmızı kan, ağızda ülser, dişeti ağrısı, dilde kabalaşma, geğirmek
• Göğüs duvarında ve kaburgalarda ağrı, eklemlerde sertlik, kas spazmları
• İdrarda şeker, idrar miktarının artması, geceleri idrar sıklığında artış
• Menstürasyon fazlalaşması, vajinal akıntı, cinsel istek veya cinsel fonksiyonda
değişiklik
Bunların hepsi ciddi yan etkilerdir. Acil tıbbi müdahale gerekebilir.
Ciddi yan etkiler çok seyrek görülür.

prospektüsünde yazıyordu, çok nadir yan etkiler görülüyormuş. annemi gögüs has. götürdüğümde sadece bir solunum testi yaptı, onu her gelene yapıyor zaten. ama eşin dr.a söylesin ritm bozuklugum var diye. belki ona zyban gibi bişey verir. ama kafada bitirmesi gerekir. yani ben zararlı oldugunu biliyorum, karım da bırak diyor diye değil.

Son düzenleme:

oyy bu çok kötü oldu eşim vazgeçecek kesin hastaneye filan gitmez zybanı okudum canım o bunun kadar etkili değilmiş ya eşimle çok konustum farkında ama bırakamıyorum diyor birazda bağımlılık değilde bende alışkanlık yaptı diyor mesela yemeklerden sonra mutlaka içmeliyim gibi..yani şartlandırmış kendini nasıl bıraktırcam yaa .Bide hangi bölüme gitmesi gerekir.?

günaydın kızlar

akıllı bııdkcımm canını sıkma sen bu dunyada tek sen mı yasıyor sanıyorsun bunları yaa Allh şükür saglıgın yerındee
ben neler yasadım ama tek para yuzunden keriz gıbı verdıgımz paralar yuuznden hıpo troıd oldum ve 4 ay ılac kullandımm scalarım dokuldu Allhım nasıl agladımm . aslında sıkıntı etmıyorum ama içten bır stres le yaşadım

sonra gectı bılıyormuusn halbukı tıorıd hastalıkları kalıcıymıs benımkı gecıcı olmus ve o donem hayat boyu ılac ıcecem ve yan etkılerını hep yaıscam dıye korkmustum.

yemınle söyluyorum bak bızm kaynıma ödedıgımz para 40 mılyardan fazla eşimin tam 24 ay 1700 1800 ne gıttıyse tumm maası kredı borcuna gıttı tam 24 ay şaka gıbı dımı.

ve ben yazın evdeyım kapı caldı temızlık yapıyorum postacı elinde bı kagıt bu ne dedım adam bılmem abla ama icra daıresınden dedı baktım acıp 7 mılyar bı senetı ıcraya vermıs bırılerı eşim kardesı mall alırken ımza atmıs senede aptalllll kardesı hangı borcu odedıyse de bunu odeyecekse

ogun nefesım sıkısmaya basladı evde yalnıızm galıba kalp krısı geceırıyorum dedım doktora gıttım o ara 57 kıloyum ve gunluk yuruyorum . yuurrken sıkısmaya baslıyorum falan. doktor dedıkı hocanımmm anlattıklarıız sonclara göre psikolojık psıkıyatrıya yonlendırecegım senı dedı gıttım panık atak baslangıcı. ve o donem ölücem dıye korkuyorudum evden cıkınca kıızm cama mı cıkar balkonamı cıkar dıye ccoooook endıse yasıyordumm..

sonra ne oldu eşime dedım bılezıklerımı sattım o icrayı odedık kalanla da kalan kerdı borcunu 12 mılyarı kapattık düze cıktık . simdi 24 ayın sonunda rahatladık ve gıden gıtttıııı sdakam olsun dıyorum başkada bısı demıyorumm

sende öle de surda kac ay daha ödeyeceksınz kı azdı sanırım ve mıktar da bıızmkı kadar degıl . bızde öğretmenız yani sız gıbı.

canını sıkma lütfen hastalık sahıbı olursunn

pepeti çok üzüldüm, ne umursamaz insanlar için yıllarımız gidiyor

şehitlerin olmadıgı, hastaların şifa buldugu, borçluların ödeme kolaylığına girdiği, annelerin evlatlarından yana yüzünün güldüğü, bol kazançın ve helal para yemenin nasip olacagı ve şeytana uymayacagımız hayırlı bir cuma olsun inşaallah

gunaydın

günaydın bayanlar

dün elektrik ve doğal gaz faturaları geldi, hemen sizlerle paylaşmak istedim
elektrik 45 apartman geneli 60 70 arası
doğalgaz 101 270 ler 250liler....

su faturasını(55lira) telafi ettiğimizi düşünüyorum

bizim merkezi doğalgaz ve 318 gelmiş

ahh bi ısıyalıtım olaydı.
ısıyalıtımsız 145 m2 daire her yer yanıyor.

sağol canım bir bakayım ben de değişeceğim zaman işler güçler belli olsun ben de kendimi kaybetmek istiyorum kış hazırlığı yaparken

geçmiş olsun seyyah Allah korumuş gerçekten işlerini adam gibi yapmıyorlar bizim de yeni taşındığımız büroda olmuştu mutfaktaki borular değişmiş ama yanlış malzeme kullanılmış bağlantı yerlerinde ve biz mutfaktaki kokunun doğalgaz olduğunu anlamadan bir ay oturduk öyle sonra bayram tatilinde gaz metreküpü azalınca fark etmiştik verilmiş sadakanız/sadakamız varmış

Allah şifa versin umarım atlatır bir an önce

canım benim annem de göğüs kanseri geçirdi o da yüksek tansiyon hastası sadece böbrek problemi yok kemoterapi aldığı yıl hariç hep tıuttu doktor tutma diyor ama ısrarla yok tutuyor aklım gidiyor benim de ama Allah gücünü veriyor herhalde deli sıcaklarda bile tansiyonu normalden düşük oluyor oruç tutarken umarım razı gelir seninki benimki hiç umursamadı valla şimdiye kadar

öyleler onlar benim eşimin ailesi de para kaynaklarını kesen kişi olarak görüyorlar beni üstelik de hiç ama hiç ihtiyaçları yok ama alıştırmış eşim en son eşi aylık 2500 euro ( evet türk lirası olarak 5 bini geçik) maaş alan eşe sahip öğretmen kızının 300 tl kredi borcu için eşimden para istemişti ki, o zaman biz eşimin aldığı ticari krediyi borç alıp kapatabilmiştik ama bize lazım olunca kimse kimseye yardımcı olmak zorunda değil diyip çekildiler kenara biz de çok sorun sıkıntı yaşadık ben de en son hasta oldum ama baktım değmiyor üstelik ben sağlığımı kaybedince onlar umursamayıp eziyetlerine devam ettiler benim annem babam kardeşlerim ve eşim perişan oldu ee başlarım dedim yaklaşık bir buçuk yıldır görüşmüyorum sadece bayram seyran için arıyorum o kadar ama kafam o kadar rahat ki çünkü eşim hep arkamda

sen eşine sarıl canım ve eğer iyi gelecekse eşinle konuş ve ailesiyle görüşme sana laf taşıyanla da görüşme valla biz bir buçuk yıldır eşimle hiç kavga etmedik ki ben uzakta olduğum halde beni onlar sinir edemeyince ben de eşime sarmıyorum yuvamın huzuru onları görmekten daha önemli benim için sen de öyle düşün

bu arada yazmamışım hayırlı cumalar kızlar

hayatımın ilk arbitrajını yaptım sabah tabi sadece 1 gr altınla ama 1 dolardan fazla kar ettim galiba alış fiyatım 53,04 idi satış 54,22 bu durumda makasa falan bakmadan 1,19 dolar karım var diyebiliyor muyum yoksa başka hesaplar da yapmak lazım mı makas falan demişsiniz de çözemedim

bundan sonra hızla biriktirmem lazım ki arbitraj yapınca değsin ama çok mutlu oldum yine de hepinize teşekkür ederim katkılarınızdan dolayı

bizim merkezi doğalgaz ve 318 gelmiş

ahh bi ısıyalıtım olaydı.
ısıyalıtımsız 145 m2 daire her yer yanıyor.
merkezi sistemde 318 nasıl geliyor? siz ek olarak kendiniz fazla mı açıyordunuz?

ısı yalıtımı kesinlikle çok önemli benim bir mutfağım eski ahşap doğramalardan tadilat sırasında nedense orayı atlamışız şimdi hafif bir esinti geliyor aslında esintiden ziyade eski cam olduğu için çok toz geliyor. Niyetim bu nisan ayında filan oraya da pvc yaptırmak

hayırlı cumalar kızlar:)))
bugünü bu hafta iple çektim bu iş yerinden çok sıkıldım inş. hayırlısı olurda
artık kendi işimi yapabilirim 6 aydır evrak işi yapıorum ve ben bu duruma gıcık olmaya başladım((((((((((

rüyamda doğum yapmışım bebeğimi emzirmeyi unutuodum açlıktan nasıl ağlıyo nasıl ağlıo çok üzüldüm ağlayarak kalktım yataktan ben ne kadar sorumsuz bi insanım diye
sonra derin bi nefes aldım rüyaymış işede geç kaldım böle bi rüya görmek kolay diil tabi...
şu gün bitsin lütfen iki gün tatile ihtiyacım var ......

başım kazan gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…