Kirli Çıkılar )))

annemi hoş görmediğimden değil kendine zarar veriyor belli saatlerde yuttugu ilaçları var hafif değil ağır ilaçlar saatinde yutmalı ama oruçken hepsinin zamanı değişiyor zaten bünye çok yıprandı bir gögüs yok bir böbrek 7yıl içinde 10 yakın amaliyat oldu kanser tedavisi ne demek ama illa o halsiz takatsiz kalacak onu istiyor geçen acile tansiyondan gittiğimizde bana diyorki bi an o halde kalacam sandım felç oldum sandım diyor
onun her türlü kaprisine razıyım ben ama hastalanırsa ne yaparım :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

canım anneni doktora götürün o kızsın bence sizi dinlemez ama doktor söyleyince dinlerler
ayrıca vücudumuza iyi bakmak da bizim dini görevlerimiz arasında ruhumuzdan olduğu kadar bedenimizden de sorumluyuz
annenize işin bu kısmını da iletin ellerinden öpün benim için de

diğer mevzuya ne denir hiç bilmiyorum ama evlilikte ve hayatta mutluluk kulaklarını tıkamaktan geçiyor
istediklerini söylesinler eşin belli ki umursamıyor onların söylediklerini ve birbirinizi de çok seviyorsunuz
benim de verdiğim borçları ödemeyen insanlar oldu başta çok sinirlendim sonra arayıp başımın gözümün sadakası olsun dedim
ama nişanlım bırakmadı aldı o paraları :) eşinin kardeşi de olsa kimse kimsenin borcunu ödemek zorunda değil yani çok ilginçler cidden
eşin kaynınla konuşmasın bence hatta bu konuda laf eden biri olursa onlarla da görüşmesin yoksa sömürmeye devam ederler
bazı insanlar alışmış affedersiniz parazit gibi başkalarının üstünden yaşamaya

şu mehmet ali birandın bugün ölmesine çok üzüldüm; bugün izlemeyi planladığım diziler vardı, adam öldü diye kanalı kitlediler, cumartesi öleydi iyiydi

şu mehmet ali birandın bugün ölmesine çok üzüldüm; bugün izlemeyi planladığım diziler vardı, adam öldü diye kanalı kitlediler, cumartesi öleydi iyiydi

cıkk cıkk cıkk çok ayıp ben de bekliyordum diziyi ama kesinlikle kendi kanalının onu anması gerekiyordu
fikirlerini severiz sevmeyiz ama çok gazeteci yetiştirdi insanlara ana haber bülteni izleme zevkini getirdi
gaflarıyla çok güldürdü allah rahmet eylesin

aslında oda farkında tutmaması gerektiğinide kabullenemiyor işte
doktoru kızmaz mı ameliyat doktoruna sormuş tutayım mı diye oda kendini öldürmekmi mi istiyorsun madem öyle benim zamanımı alma başka hastamla ilgleniyim sana ayırcağım zamanla demiş
kaybedecek neyim var diye düşünüyor
tuhaf bir mantık ama anladıgım kadarıyla nasıl olsa öleceğim bari oruç tutarım sevap işleyerek öleyim diyor
bende diyorum anne ömür ne kadarsa değişitiremezsin bunu sağlıklı geçirmek varken hasta olup zorluklar yaşamak kendine zarar vermekle sevap kazanamazsın diyorum üstelik dinimiz kolaylık dini herşeye bir çare var diyorumda oda biliyordu yinede gece kalkıp gizlice yemek yiyp oruç tutuyor bugün dedim eğer anne oruç tutarsa zorla su içiririm sana okuldan gelince boş yere aç kalmış olursun dedim bu da bu konudaki son sözüm diyip sustum

eşim çok üzülüyor çok yıpranıyor kendini bana karşı borçlu hissediyor günlerdir baş ağrısı felaket arttı bu boşanma lafını duyduktan sonra bana diyemdiği için de suçlu hissetmiş diyor onlar bunu söylerken sen acaba abine bursada iş bulsak mı yoksa toparlanamayacak diye hala iyiliğini düşünüyorsun bu da zoruma gidiyor hak etmiyorlar senin kalbin çok temiz iyi niyetlisin dyor
tek o değilki babalarıda bu yüzden der sahibi oldu evlerine icra gelmiş gitmiş birşey almamış ama bu durum onu yıktı
şubat tatili geldi adamcağız bana diyemiyorki köye gidelim babam hasta diyemiyor bi tarafım gitmek istiyor bi tarafım gitme diyor diyo
aslında ne kötü bir durum ben gidelim derse gidermiyim bedenim fiziki giderde dönüşümüz nasıl olur bilemiyorum
offf karmakarışık bir durum sürekli benden için eşimi ailesinden soğuttugumu söyüyorlar
normalde olsa o tatilde gidermiş şimdi ben göndermiyormuşum muş muş muş
evleneli 2 yıl oldu aşağı yukarı 3-4 kez gittik toplamda 3ay kadar kaldık
geriye 5 beş çocugu var 4yıldır hiç gelmeyen bir oğlu var 2 yılda bir gelen kızı var bunlar istanbulda yaşayıyor
eşimin tek dediği seni kıskanıyorlar çekmiyorlar bizimkilerde yengemin dolduruşuna geliyor benim için sabret

arayıp bizim sürekli dır dır etmemiz gerekirken ukalalık diz boyu

ALLAH kabul etsin canım .

of yazdım yazdık silindi gıcık oldum....

akıllıbıdıkcım canım benim şu anda yaptıgın canını düşüne düşüne sıkmak.....
öncelikle annen için şunu sölim insnlar yaşlanınca çok garipleşiolar biliomusun inatcı oluolar anlayışsız oluolar(sağlık açıısından) çocuga nasıl defalarca anlatılır anlatcaksın akıllıbıdıkcım annen bu kadar hastalıktan sonra dünyadan borçlu ayrılmak istmeio fakat bu borçları ödemek içinde dayanıklılık gerekiyo... bunu anlatcaksın bıkmadan :)))) kendi açısından oda haklı ama sende haklısın Allah uzun ömür versin anneciğine ayırmasın sizi hiç:))))

diğer eşinin ailesine gelince ... akıllıbıdıkcım Allah aşkına görümcen senin için çokmu önemli bi insan
cevabın ''evetse ''dediklerinin canını acıtması seni kırması normal ama hayırsa niye takıyosun be güzelim konuşmaya kalkılırsa ohooooooooo dünyadaki insan sayısı kadar ağız var ve hepsi konuşuo düşünsene
bende şimdi bi saydırmaya kalksam haklı haksız yere bi ton şey sölerim ''eltin sana bunları anlattıgında dinleme bunları dinelemk dedikodu yapmak istemiorum de'' canını sıkıyosa ama ben ne eltimin ne şunun ne bunun dediğini k.çıma bile takmıorum isterse SELİN PİSMİŞSİN BİTLENMİŞ desinler:))))
senin eşin yanındamı evet arkandamı evet seni savunuyomu evet adamcağız vermiş kardeşine bi borç lanet etmiş zaten e daha ne Allah sağlık versin uzun ömür versin kazanırsınız gene biliorum her ayın 15 i o parayı verirken nasıl koyyo insana ama son borç verilirken ister istekli ister isteksiz sende rıza göstermiştin yanlış hatırlamıosam bi şekilde diğer borçlarını ödemeyen bi adama verilmişti son borçta ama verildi yani bunu hiçbişey değiştiremez öle diilmi?
sonuçta borç sizin adınıza adam borcunu ödemiyo nişanlıysa orda burda geizo telefonunu dahi açmıyo insanı asıl gıcık eden bu
ama bu borç konusunu kendine dahada fazla zorlaştırma şöyle düşün
Allah korusun ya bu para sizden kazada belada hastalıkta çıksaydı? Allah korusun sonuçta çıkıca varmış çıkıyo kendini bu kadar yıpratma o kafa sana ilerde lazım olcak sana
diğer yaşadıklarında çok zor deprem bi insanın başına gelebilcek en zor durumlardan biri inlenemez elimizde olan bişe diil sonuçta ama bak geçti gitti bitti herşey
artık eşin yanında okulun evine yakın yazın bunlarda dertti sana öle düşün neden hep olumsuzlukları düşünüosun? birazda güzel giden şeyleri düşün bence hayat o zman daha anlamlı daha bi çekilesi geliyo....
eğer eşin ailesine karşı senin yanında olmasaydı o zman müdahale edilcek bi olay var ortada derdim ama giden gitmiş eşinde pişman sende pişmansın adamda eğriyi doğruyu görüo daha ne????? bu kadar zorlaştırma kendine hayatı....

canım hafif ateş, kuru kuru öksürük, burun akıntısı ne ararsan var (((
nane-limon, limon -bal takviyesi yapıyorum sürekli.
inş. uzun sürmez kuzumun hastalığı

Aynız bizdeki gibi çağandada aynı şikayetler vardı canım yeni atlatıyoruz bizde çok çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım .Çok üzüldüm Rabbim acil şifalae versin.(amin)

canım bak adamda üzgünmüş onada yazık sanada yazık yahu üzmeyin kendinizi bu kadar
ayrıca desinler akıllıbıdık abimizi bizden çaldı desinler evet de çaldım de niye zorluyosun kendini dert anlatmaya bu kadar sevmiolarsa seni sevmesinler istemiosan gitme kayınpederinin yanına bırak elin gitsin 3 gün kalsın dönsün
insanların her dediğini bu kadar takma ''karşı çıkma sölediklerine ev+et de aranızı ben açtım varmı bi diyceniz kocamın kafasına işledim sizden soğuttum büyüde yaptım beni kızdırayın sizede yaparım de''
takma her denileni ''emin ol o zman kimse seninle uğraşmaz''
hatta sana o kadar iyi davranılrarki sen bile şaşırırsın:)))

geceniz iyi olsun kızlar

büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış ne umursamaz işini savsaklayarak yapan insanlar var; ben sayaçlar değiştiriliyor diyince aklıma babamların yaşadığı olay gibi bir şey yaşadın sandım; burdaki sayaçlar ön ödemeli sayaçlardandır sayaç değişiminden sonra annemlerin tam 275 metreküp gazları uçmuştur babamar itiraz ederler ego da uçurduklarını kabul eder ama hiç bir şekilde iadesi yapılamaz şaka gibi yaaa.Ama sizin yaşadığınız tam trajedi...

selin ben balığı çok yaparım 2.5 yıllık evliyim hiç kızartma yapmadım hep fırında pişirdim hatta poşete koyup yada kağıda sarıp öyle pişiriyorum borcamım bile pislenmiyr

akıllıbıdık annene pes diyorum o kadar rahatsızlıklar atlatmış büyük geçmiş olsun hala oruç derdinde mi? Bence onun uyarıcı doktor ziyareti gelmiş. Şu havaya ödediğniz paraya da içim acıyor. Aslında söylenecekleri kızlar söylemişler. sen yüreği temiz birisisin Allah iyi şeyler düşünüp ruhunu temiz tutan insana hiç ummadığı yerden bir şeyler çıkarıyor iyi işaretler veriyor benim son zamanlarda başıma çok gelmeye başladı.

bi de unutmadan bu akşam spordan sonra tam 400 tane mekik çektik
inandırıcı gelmiyor dimi ama gerçekten 20-20 30-30 alt karın üst karın tam 400 ü buldum bi de l carnitine e başlasam kaç olurdu ki

Şimdi eczaneyi aradım 189 tlymiş fiyatı alıp eşime süpriz yapacaktım artık sorayım al derse alıcam

canım, eczaneler bu ilaçta kredi kartına taksit de yapıyorlar ve pazarlık da yap, o ilacı 150 ye ve taksitle alabilirsin bence. yanlız o gerçekten riskli bir ilaç, eşin muayene olsun, özellikle kalp sorunları olan birinin bu ilacı kullanmaması gerekir.

seyyahalemi; adamlara çok sinir oldum. kimlerin geldiğini öğrenebilirsin bence. ve gerekli yerlere de mail at, halkla ilişkiler departmanlarına falan işte. onlar ilgilenir.

darksea ve derfat çocuklarınız hastaymış, geçmiş olsun kuzulara, aynı dertten hala muzdaribiz biz de.

akıllıbıdık; söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten.

ben her şeyi aklımda tutamıyom ya, unuttuklarım kırılmasınlar lütfen.

bi de unutmadan bu akşam spordan sonra tam 400 tane mekik çektik
inandırıcı gelmiyor dimi ama gerçekten 20-20 30-30 alt karın üst karın tam 400 ü buldum bi de l carnitine e başlasam kaç olurdu ki

400 mekik mi

ben mekik aileti aldım ama kullanmak için az daha zayıflamam gerek :) yok anacım, kaldıramıyom kendimi. acaba yaşlandım ondan mı ki 20 bile olmuyo, tık yok

400 mekik mi

ben mekik aileti aldım ama kullanmak için az daha zayıflamam gerek :) yok anacım, kaldıramıyom kendimi. acaba yaşlandım ondan mı ki 20 bile olmuyo, tık yok

evet kademeli olarak arıtırıyoruz yaza inşallah göbeğim tamamen yok olup
karın kaslarım belli olmaya başlayacak

yaşlandım mı derken yaş kaç?

resmen uyukluyorum

yarın yeni bir projeye başlayacağım onun merakı sardı

sirkeci yatar herkese iyi geceler diler

akıllbıdıkçım selin benim duygularımada tercüman olmuş adeta dahada diyecek başka bişey bulamıyorum birazcık rahat ol ALLAH can sağlığı versin canım bence eşinin senin yanında olması,senin arkadanda olması çok önemli adam zaten yapmış bi hata ve çok mahcup şimdi her ayın 15 i geliyo yine sorun olacak diye geçirmeyin aklınızdan evet çok zor olacak ödemesi ama siz mutluluğunuza bunu gölge gibi düşürmeyin canım.
Annene gelincede bıkmadan anlat canım ikna etmeye çalış her defasında anlat durumu gerçekten yaş ilerledikçe çocuk gibi oluyor insanlar çok çabuk kırılırlar onu kırmadan anlatamaya çalış.

Eşimi ikna ettim 1 haftadır bende bırakmayı düşünüyodum dedi ama şimdi bu yazdığın kafamı karıştırdı eşim zamanında kalple ilgili sıkıntılarından dolayı ritim bozukluğuydu sanırım bi süre hastanede tedavi gördü 10 yıl kadar önceydi ama bidaha hiçbi sorun yaşamadı yarın eczacıylada bi görüşcem.
sağolasın canım çağandanda bana geçti sanırım boğazım ağrıyo,üst damağımda aft oluşmuş sıcak bişey yiyip içemiyorum.sizede geçmiş olsun canım.

uykum kaçtı eşim ilacı alalım deyince heyecan yaptım hayatta en çok istediğim şeylerden birisi eşimin sigarayı bırakması ALLAH ım yardım et lütfenn.Geldim sohbet ederiz diye ama kimsecikler yok heeeyy kızlar hadi ama uyanın gelin gari sizleri bekliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…