Kirli Çıkılar )))

acemipericim rahatlıkla bekleyebilirsin dolar düşüş trendinde endişe etmene gerek yok :34:
Sevindim buna. Farmasiciğim beni de artık listeye birikim hanesine yazabilirsin. Bebek için biriktirdiklerimi yazacağım buraya. Geçen ay 1300 tl koydum. Toplamda 4000 tl var. Ama bunların 3000'i kredi olarak hazır çekilen para.

Dün anneme olan 2 altını almak istedim ama garantiden havale yapamadım. haliyle kaldı.
bugün 6 tl farkla bi yarım altın satın aldım:31:
ne üzücü dimi..

ama bugün ne öğrendim.
kardeşime altın alıvermiştim kendi hesabımdan bugün hesap açtırmış gönderebilir misin dedi.
gönderdim oldu :))
kuveyt de altın transferi de oluyor hem de beş kuruşsuz:21:
annemin hesabına girip de altın almak zorunda kalmıycam:27:
kendimden alır alır sonra transfer edersim. öyle telefon trafiği olmak zorundaydı.

eva :3:
nerelerdesin uzun zamandır yoktun

birdenbire adımı görünce şok oldum :)

aslında buradayım hergün olmasa da ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı.hep cevap yazmak istiyorum ama fırsat olmuyor bi türlü.bu sıralar gerçekten çok yoğunum.birde ipadden yada telefondan giriyorum nete okumak iyi hoş da yazmayı pek sevmiyorum şu aletlerde.

sen nasılsın karanfilce? en son öğleden önce mesaiyi bitirip evde keyif çattığını duydum :) maşallah Allah ağzının tadını hiç bozmasın. darısı başımıza. gerçi ben hedefime ulaşıp eczanemi açsam bile o kadar rahat olamam ama...

Son düzenleme:
$Fotoğraf0012.webp $Fotoğraf0013.webp $Fotoğraf0014.webp $Fotoğraf0015.webp $Fotoğraf0016.webp

bunlar da benim dün aldıklarım
resimlerini yüklerim demiştim
ilk kez resim yüklüyorum inşallah yapabilmişimdir??

kızlar dün altın almak istiyorum ama beklesem mi acaba demiştim ya, alsaydım keşke:18:
tam altını dün 620 demişti kuyumcu, bugün sordum telefonla 647 dedi:53:
ama kısmetten ötesi yok di mi:9: napalım bekleriz artık biraz daha:34:
tabi yükselmeye devam ederse napcam bilmem:26:

merhaba arkadaşlar...
dün aslında abd seçimlerini obama nın kazanacağı ve bunun da altını kısa süreli de olsa yükselteceği bekleniyordu...
yani çarşambanın gelişi,salı dan belliydi... :))
ben ne yaptım,yükseliş beklediğim için tl. ve dolarla altın aldım,bugün kardayım...
ters köşe olmaya alıştırılmış olmamızdan dolayı,her ihtimali göze alarak,bir miktar da altınla dolar almıştım,bugün zarardayım... :)
neyseki karım zararımdan fazla.... :))

merhaba arkadaşlar...
dün aslında abd seçimlerini obama nın kazanacağı ve bunun da altını kısa süreli de olsa yükselteceği bekleniyordu...
ben ne yaptım,yükseliş beklediğim için tl. ve dolarla altın aldım,bugün kardayım...
ters köşe olmaya alıştırılmış olmamızdan dolayı,her ihtimali göze alarak,bir miktar da altınla dolar almıştım,bugün zarardayım... :)
Ben de hiç işlem yapmadım. Oysa kabak gibi ortadaydı ne olacağı. Doları düşürecekler ben de dolar alacağım. Sonra ons düşecek altına geçeceğim :34:

diş çektirmem diş yaptırmam gerek ve ben dişçiden çok korkuyorum aslında dişçiden değilde verdikleri o kocaman kocaman haplardan çok korkuyorum çünkü hap yutamayıp kusan biriyim

diş çektirmem diş yaptırmam gerek ve ben dişçiden çok korkuyorum aslında dişçiden değilde verdikleri o kocaman kocaman haplardan çok korkuyorum çünkü hap yutamayıp kusan biriyim

geçmiş olsun canım
korkunun ecele faydası yok
hap derken ne hapıymış enfeksiyon mu var
antibiyotik mi başlayacaksın

merhaba arkadaşlar...

merhaba canım bereketli olsun

ben de sabah sabah bizim piyasalar açılınca karı cebe koyayım dedim bir miktar altını sattım :))))

1.775 den dolar aldım derken yine ortaya karışık birşeyler yaptım :)))

farmasi,meyra valla süpersiniz
ben taa 1.81 den aldığım dolarlarımın
ve 99.5 dan aldığım altınlarımın
yükselmelerini bekliyorum
siz ne güzel hemen kar etmişsiniz
ben yüksekten almışım demek kiii:43::43:

farmasi,meyra valla süpersiniz
ben taa 1.81 den aldığım dolarlarımın
ve 99.5 dan aldığım altınlarımın
yükselmelerini bekliyorum
siz ne güzel hemen kar etmişsiniz
ben yüksekten almışım demek kiii:43::43:

yok canım,tl. ile dolar,altın alır,çıkmasını beklersen öyle hemen kar edemezsin...
ben 102 den aldığım altınlarla bile işlem yapıyorum ...
mesela ons çıkınca altından dolara geçiyorum,ons düşünce tekrar altına geçip kar ediyorum...
veya...
ons düşükken dolardan altına geçiyorum,ons yükselince tekrar altından dolara geçip kar ediyorum...
yani arbitraj işlemiyle kar ediyorum...
yoksa 102 den aldığım altının çıkmasını bekleseydim bir yıldır "0" karla bekliyor olurdum...
hatta zararla.... :))

yok canım,tl. ile dolar,altın alır,çıkmasını beklersen öyle hemen kar edemezsin...
mesela ons çıkınca altından dolara geçiyorum,ons düşünce tekrar altına geçip kar ediyorum...
veya...
ons düşükken dolardan altına geçiyorum,ons yükselince tekrar altından dolara geçip kar ediyorum...
yoksa 102 den aldığım altının çıkmasını bekleseydim bir yıldır "0" karla bekliyor olurdum...

bu nasıl oluyor bana da ögretir misin meyra?

yani kar elde etmek icin ons düsünce ne yapacagız ?

cahilligime ver.:31:

veya...

şimdi daha iyi anlıyorummm
o zaman bu aralar altınlarımla dolara mı geçsem acaba
gerçi şuan ikisi de artışta..
ee ben garantiden alım yapmıştım
yine garantiden altın-dolar geçişleri yapabiliyor muyuz?

bu nasıl oluyor bana da ögretir misin meyra?

yani kar elde etmek icin ons düsünce ne yapacagız ?

cahilligime ver.:31:

est. canım da,aynen yukarda anlattığım gibi oluyor....
ama bu arbitraj işi araştırmadan,bilmeden,ufak ufak tecrübe edilmeden, girilebilecek bir iş değil...
kar edeyim derken, çok fena zarar da edilebilir...
ben yaklaşık bir yıldır bu işin içindeyim,yine de işlem yaparken tedirgin oluyorum....
bi de uğraştığın rakamlar büyükse,çok çok daha dikkatli olmak gerek....
bu konuda kimse vebal almak istemez...
para kolay kazanılmıyor...
kazanılan üç beş kuruşun da, yanlış yönlendirmeler sonucu kaybedilmesi sorumluluğunu kimse alamaz,en azından ben almam... :)
ama dediğim gibi, öğrenmenin başı meraktır...
öğrenmeye başladın yani... :)
bir süre takip edersen, alakalı siteleri,zamanla kendini işlem yapıyor bulursun canım...

Back
X