- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi fernandohoze
-
Uygun bi dille kendine hesap açıp oraya yatırmak istediğini söyle . daha sonraya bırakma kalır öyle
Ya esin senden habersiz bozdurupda ailesine falan verirse..... o zaman daha kötü olur aranız..
Bence verme ondan habersiz o bankada kendi adına hesap actor. . Sorarsa da hala benim hesapta de..
Sakinnn. O senin mehrin. Sakinn yapma. Kendi hesabina yatir.
Ne senin ne diğerinin istediği olsun , ikiniz birlikte ortak hesap açın hesapta para çekebilme yetkisi ancak ikiniz birlikte olduğunda diye açılış yapın böylelikle hem hesabınızı takip edebilirsiniz, hemde karsinizdakini de kırmamis olursunuz..
benim hesabım da iken çok avantajlı bir yatırım olmuyo..
değeri düşüyo altınımın..
onun bankasının kampanyası var..
"senin iyiliğin için burası olsun"dedi
ona rağmen ben kendi bankama istiyorum dersem çok kırılır..
Adam yakıp geçmiş defalarca seni;sen küçücük birşey de adamı kırmama derdindesin.
Bence bu yuzden ilişkinde üzülen taraf sensin ümitli.
Ayrıca sizden (umarım ki yanılırım) hiç ümitli değilim.O yuzden paranı kendi hesabına yatır.Eşinin hesabına kesinlikle yatırma sakın.
İyi de güven kaybedildi mi zor kazanılan bir şey. Ve siz ona güveninizi kaybetmişsiniz. Ona söylemeniz gereken sadece bu. Sana güvenmiyorum? Size kırılacağına yaptıklarına yansın. O sizi kırarken bu kadar düşünüyor mu acaba.
bilezikleri bozmadan altın hesabına yatırmak istediğinizi söyleyin o sırada bankada zaten sizin adınıza açarlar
altını bozdurunca değeri düşüyor ama altın hesabında altın yükseldikçe getirisi fazla oluyor. normal faiz oranları fazla değil paralar içinevet mantıklı..teşekkürler..
hangi bankadan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama o bankanın 444 lu numaralarını arayıp bilgi alın, hesabın nasıl açıldığını ve müşterek hesap haline nasıl dönüştüğünü.. Bu hesaplar için gerekli şartları konulmamasi halinde diğeri hesaptan para çekebilir. . detaylara dikkat edin..önce bi bankadan teyit alın. .aa bak bunu bilmiyodum..
bunu teklif edebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?