kırmadan nasıl çözebilirim?

Araba evlı olduğu süreçte kadının uzerıne olsaydı Yıne esıt pay edılırdı..

Arkadasın yukarıda soylemıs olduğu seyde haklı..
Evlilik birliği içerisinde alındıysa her halukarda eşit pay edilir ya da araba evlilik öncesi alındığı halde kredisi evliyken ödendiyse, boşanma durumunda ödenen kredi miktarının yarısı eski eşe iade edilir

Yanlış ifade ettim diye yazdım, okursanız... Mal ayrılığı rejimi ile evlenip kendi üstüne alması gerektiğini biliyorum çünkü ben mal ayrılığı rejimi ile evliyim ve benim mallarım bana ait.

ümitli, anladıgım kadarıyla bılezıklerınızı bozdurmayıp fızıkı olarak bankaya yatırıcaksınız altın hesabına.
eger dogru anladıysam bu ıslemın belırlı gunlerı ve belırlı subelerı var, hemen sımdı gıtsenız eger gunu degılse zaten alınmaz.
bu ıslemı yapan bırcok banka ve sube var, hepsinin mantıgı da aynı.
uygun olan randevuyu alıp ve esınız calısıyor sız de tek basınıza gıdıyorsanız zaten sızın adınıza acılır hesap.
diğer alternatıfler ise, altını bozdurup altın fonu yada hesabına yatıracaksınız ya da kasa kıralayacaksınız. bu alternatıf aklınızdaysa da eger mıktar olarak fazlaysa, bozdurmada yasayacagınız ıscılık ve altının suan dusuk olmasında ki yasayacagınız kaybı kasa ucretı ödeyerek bılezıklerınız de bozulmadan kasaya yatırabılırsınız, degerlı gordugunuz ne varsa da kasanıza zaman zaman ugrayıp bırakırsınız. ama adetını bılmıyorum tabı. bozduracaksınız barı yuksek oldugu bır donemde bozdurup yapın ıslemınızı derim.
guven sorununuz nedır bılmıyorum. benım ki çogu kısının yapmayacagı durumda suan da kendım bankacı oldugum halde hala kasa kıralayamadım, eşimin halasının kasasındaydı, evlendıgımden berı de oyle duruyor. dedıgım gıbı tamamen guven meselesi.

O sana niye hesap açsın.Git sana yakın şubeye hesabını aç,yatıracağını yatır.

"Ben bu bankada hesabımın olmasını istiyorum, er ya da geç açılacak hesap zaten; o yüzden daha fazla ertelemek istemiyorum. Bankaya hesap açıp kendi hesabıma yatırmak istiyorum hem açılışı da yapmış olurum." falan deyip kendinize hesap açın bence. İlk hedefiniz o bankada hesap açmak olsun, sonrası sorunsuz hallolur zaten.

canım parasını eşim ödedi arabanın..
yani önceki (bekarken aldığı) arabasını satmıştı..3 aydır yoktu arabamız..
şimdi bunu alınca bana verdi..ben dolmuş kullancam dedi..
Allah öyle birşey yaşatmasın canım nedeyim..
güzel düşüneyim güzel gelsin başıma diyorum..

haklısın tatlım..
dua et bizim için..
teşekkürler, Allah olmayan herkese versin caım...

Araba evlı olduğu süreçte kadının uzerıne olsaydı Yıne esıt pay edılırdı..

Arkadasın yukarıda soylemıs olduğu seyde haklı..

aynı şey bankadaki para için de geçerli mi?
yani benim bankada param olunca eşim de hak sahibi oluyor mu?
bu konu da bi bilginiz var mı?

Ümitlicim konunun kesinlikle araba ile alakası yok, bu arada güle güle kazasız belasız kullan arabanı. Ben bu örneği sadece altınların için vermek istedim ama anlatamadım kendimi çok yorgundum.

Bir evlilikte sen ben mi var demeyin, elbette var. Kaç yıllık evliyim, benim kazancım ayrı eşimin kazancı ayrı çok şükür sıkıntımız yok ikimiz de kendi ailelerimize yardımcı olabiliyoruz. Eşim bana karışamaz şu kadar para mı verdin ailene diyemez, sonucu çok kötü olur. Aynı şekilde ben de ona bunun hesabını soramam. Bunun haricinde ortak harcamalarımız da oluyor. Ama benim banka hesabımda ne kadar para var eşim bilmez, sormaz bile. Altınlar senin altınların mı yoksa ikinizin altınları mı? Burada önemli olan soru bu. Eğer seninse istediğin gibi tasarruf hakkın var bunlar üzerinde.

Yanlış ifade ettim diye yazdım, okursanız... Mal ayrılığı rejimi ile evlenip kendi üstüne alması gerektiğini biliyorum çünkü ben mal ayrılığı rejimi ile evliyim ve benim mallarım bana ait.

mal ayrılığı rejimi nasıl oluyo canım?
yani benim ailemden bana kalan bir miktar gayrimenkul var mesela ve eşim de hak sahibi oluyo sanırım benim malıma..
mal ayrılığı rejiminde bu olmuyo mu?
nasıl oluyo ya da bilgi verebilir misin?

Ben yurtdışında evliyim, burada mal ayrılığı rejimi ile hem evlenmeden önce hem de evlendikten sonra edinilen mallar sadece satın alan kişiye ait, diğer eş bir hak iddia edemez. Sana kalan miras senin, Türkiye'de sanırım evlenmeden önce edinilen mallar sadece mal sahibine ait, eşin bir hakkı olmuyor.

siz ne güzel düzeni kurmuşsunuz canım..
altınlar benim altınlarım..
ben eşimin kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum ama yine de kendi birikimim olsun istiyorum.
kötü niyeti olmadığı halde, illede benim hesabım deyip güvenmediğimi tekrar gösterip,şevkini kırmak istemiyorum..
çünkü 1 yıldır sana güvenmiyorum diye diye çok yüklendim ve artık şans verdiğimi görsün istiyorum..
tabi bu şansı maddi noktada da vermek istemiyorum o da ayrı konu..
arada kaldım kısacası..

anladım canım..
bu arada fotodaki sensen çok tatlısın..demeden edemicem..
pozitif bir elektrik alıyorum senden..

Şöyle yaparsın, bu altınlar kocandan değerli değil ya? Ver onun hesabına gitsin belki evliliğin için böylesi daha hayırlıdır ama sen o altınları artık yok bil. Eğer sonra senin için kullanılırsa ne ala, ama yok kullanılmazsa boş ver giden 3-5 altın bilezik olsun. Böyle düşünürsen, hiçbir şeyi kafaya takmamış olursun. Dene derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…