valla siz kimse kırılmasın dyorsunuz ama kimse sizin kırılmanızı düşünmüyor. bence ilk gittiğiniz gün kayınvaldenize "çocuğun düzenini bozamayacağınızı" net bir şekilde belirtin. gün boyu zaten kayınvaldeniz torununuzla birlikte olacaktır. gece de sizin yanınızda olsun. valla sorun çıkacaksada şimdiden çıksın. bu şekilde ileride oluşacak daha büyük prblemleri engellemiş olursunuz. ufacık bebek anneden ayrı kalır mı ?
o daha
gitmeden illa bnim dediğim olacak diyor
aslında bnim fikrimi soran bile yok zaten
bakalım kim kimin hakından gelecek
alsın çocuğu gündüz uyutup yanına yatsın.madem yanında yatmak istiyor.
ne zannediyor acaba?sarılıp uyuyabileceğinimi.
bebek sıkılır zaten sarılıp yatamazki.
ilginç bu kaynanalar yaa.
çok seviyor bi saniye ayrı kalmka istemiyor
o 1 hafta sadece onula geçsin istiyor
her anında
eğer kı bunu kötü nıyetlı yaptıgını düşünmuyosan gercekten sevıyosa bırak yatsın ne olcakkı senın içinde ıyı olur bence eşinle vakıt gecırırısın ayrıca ilerleyen zamanda falanda kalamaz bu cocuk hep böyle küçük kalmıycakya illakı buyuycek okuluydu şuyuydu buyuydu abartma bence
kötü niyeti yok biliyorum
ama abartmaya gerek yok
en önemlisi bunu kural gibi uygulamaya
emir vaki yapmaya gerek yok
belki o bana masumca söylese
ne bili bleki kabul edecem
ama o olacak diyor başka bişey demmiyor
Eşiyle nasıl vakit geçirecek. Çocuk uyanırsa kaynana pat diye girecek odaya. Ayyy bu çok ayıp yaaa
evet çook....
bn zaten oğlum onunlayken asla uyuyamam ki
uzmanlar bebeğin anne ile yatmasını tavsiye etmiyor. bence siz de yanınızda yatırmayın çocuğunuzu. dolayısıyla kayınvalidenize de müsade etmeyin derim. ben bu şekilde düzen kurmayı düşünüyorum, teori ve pratik uyumlu olur umarım...
kayınvalideniz gün içinde istediği kadar sevsin, torunuyla ilgilensin ama bebeğiniz uykusunu kendi yatağında, tek başına geçirsin. bu konuda tavrınız net olsun... eşiniz de size destek olmalı...
aslında en güzeli buydu
ama bnim oğlum beşikte inkanı yok yatmadı
ya sabaha kadar sallıyordum yada emerek uyuyordu
beşikte yarım saat yattığını hatırlamıyorum ...
dolayısıyla biraz yanımıza alıştı
beşiğinde hala yatmıyo ama kanepe vede normal yere yatk açsak yatıyor
umarım ne bn ne o kı9rılmadan hallederiz bunu