Kırmadan nasıl halledeceğim, kayınvalidem :(

Kadin kesin problemli hani gitmeden önce kirma falan demistik ya unut gitsin canim ya ne demek emzirmeye calismak,yataktan düsürmek falan...

bundan sonra öyle bi istegi olamaz zaten acillere kadar tasinmissiniz bayram bayram hay Allah..

Olan ogluna olmus yazik kiyamam gecmis olsun canim...

canım alttan alırsanız yarın birgün sizin yanınızda durcam torunu özlüyorum diye tutturmazsa hiç şaşma emzirmeye çalışmış ayy kafayı yemiş bence kusura bakma ama

kızlar hepinize tek tek cvp yazardım ama
nette sorun var
sürekli güncelleme istiyo
yazanlara çok teşekkürederim.
gerçekten şu bir hafta çoook sıkıcı zorlu bi süreçti bnim için
azıcık bi laf söylesek oturup ağlıyo...
dediğiniz gibi pskolejik sorunları olduğu kesin

siz her bayram sorun mu yaşayacaksınız?hiç takmayın kafanıza yaa.eşinizle çocuğunuzla bayramların özel günlerin tadını çıkartın.on gün sıkıntı stres içinde kalmışsınız orDA ama kıymet bilen olmMMŞ.

kesinlikle tıbbi vaka
oğlu görmüyor mu?
hay yarabbim!
Allahım sen saptırma...

nasıl bir zihniyettir bu yahu; kesin tavrınızı koyun bence; sizi yumuşak yüzlü bulmuş; Allah korusun ama öyle birşey yapsa ben lafımı esirgeyemem ehrhalde; eşim benden çok kızar zaten

inanamıyorum.kelimeler kıfayetsiz kaldı resmen bende.bebeğin yataktan düşmesi çok kötü olmuş ama herşey de bi hayır vardır misali ohhh olmuş k.validenize.bi daha isteyemez.(en azından büyüyene kadar :23: ) emzirme kısmına girmicem bile saçlarım sinirden diken diken olmuş durumda.susuyorum sus-tum :37:

Back
X