- 11 Şubat 2023
- 11.000
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.697
- 528
- Konu Sahibi Miranda giydi
Evde yapıp dışarda yedirEvi teklif ettim maalesef dışarda dediler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde yapıp dışarda yedirEvi teklif ettim maalesef dışarda dediler
Zaten siz ismarlayacağınız için yeri sizin seçmeniz makul olan. Uygun fiyatlı bir yere götürün.Kızlar akıla ihtiyacım var.Ben emekli oldum ve maaşımı almaya başladım,3 arkadaşım var eski iş yerinden kendilerini severim aramızda iyisidir bir kaç ayda bir buluşuruz, sorum şu olacak emekli olunca birşeyler ısmarlarsın gibi bir konu geçmişti birkaç ay önce.Bende o dönemde olduğumu söyledim ama bayramlar girdi araya görüşemedik uzadı açıkçası o süre, şimdi bugün arkadaşlarım gruptan yazdı haber aldık birbirimizden ve ne zaman yemek ısmarlıyorsun dediler maaşını ıslatmak adına, bende size uyarım farketmez benim için dedim ben çalışmıyorum onlar çalışıyor.Sorum şu ben yemek ısmarlamanın bana çok maliyetli olacağını düşünüyorum ve onlara şaka ile gerçek arasında birşey söylemek istiyorum, yani uygun bir yer yada uygun bir yemek gibi.kalkıpta binlira ve üstünü vermek istemiyorum, nasıl bunu belirteyim bir akıl verin ,hepimiz ev geçindiriyoruz sonuçta şartlarımız belli
Ay yüzsüzlüğe bakın ya. Sinir oldum vallaEvi teklif ettim maalesef dışarda dediler
Eyt evet ama çalışmıyorumKurumda emekli olan kişiye benim bildiğim bir pasta kesilir ufak da olsa bir hediye alınır. Size bunlar yapıldı mı? Emekli olunca maaşınızın düştüğü aşikar ama muhtemelen emekli ikramiyesi nedeniyle öyle diyorlardır.
Ayrıca sanırım eyt den emekli oldunuz ve yeni bir işe başladınız. Diğer konunuzda 16 yıllık iş tecrübem var diye bahsetmişsiniz. Yakın arkadaş iseniz neden olmasın? Kendi bütçenize göre bir yer ayarlayın. Eğer kamudan emekli olup emekli ikramiyesi alıp yeni bir işe de başladıysanız yakın arkadaşınıza durumum uygun değil demeniz bir garip olur.
Ben de böyle düşündüm ama herkes farkli düşününce çekindim açıkçası "ben mi yanlışım" diye düşündüm.Sonuçta birkerelik birşey değilmi? Her ay ısmarlayacak değilsiniz, boğaza nazır bir mekanda balık ısmarlamayacaksınız
Eli yüzü orta hali biryere gidip herkes ne isterse onu söylesin. Evde ağırlamaya kalksanız daha pahalıya patlar yorgunluğuda çabası.
Bir kereliğine olacak birşey sonuçta, eğer maddi durumunuz çok sıkışık değilse ısmarlayın bence. Yani yeni işe baslayan biri ilk maaşıyla eve baklava alır, yeni araba, ev alanlara "eee ne zaman ıslatıyoruz" derler.Kızlar akıla ihtiyacım var.Ben emekli oldum ve maaşımı almaya başladım,3 arkadaşım var eski iş yerinden kendilerini severim aramızda iyisidir bir kaç ayda bir buluşuruz, sorum şu olacak emekli olunca birşeyler ısmarlarsın gibi bir konu geçmişti birkaç ay önce.Bende o dönemde olduğumu söyledim ama bayramlar girdi araya görüşemedik uzadı açıkçası o süre, şimdi bugün arkadaşlarım gruptan yazdı haber aldık birbirimizden ve ne zaman yemek ısmarlıyorsun dediler maaşını ıslatmak adına, bende size uyarım farketmez benim için dedim ben çalışmıyorum onlar çalışıyor.Sorum şu ben yemek ısmarlamanın bana çok maliyetli olacağını düşünüyorum ve onlara şaka ile gerçek arasında birşey söylemek istiyorum, yani uygun bir yer yada uygun bir yemek gibi.kalkıpta binlira ve üstünü vermek istemiyorum, nasıl bunu belirteyim bir akıl verin ,hepimiz ev geçindiriyoruz sonuçta şartlarımız belli
Kızlar akıla ihtiyacım var.Ben emekli oldum ve maaşımı almaya başladım,3 arkadaşım var eski iş yerinden kendilerini severim aramızda iyisidir bir kaç ayda bir buluşuruz, sorum şu olacak emekli olunca birşeyler ısmarlarsın gibi bir konu geçmişti birkaç ay önce.Bende o dönemde olduğumu söyledim ama bayramlar girdi araya görüşemedik uzadı açıkçası o süre, şimdi bugün arkadaşlarım gruptan yazdı haber aldık birbirimizden ve ne zaman yemek ısmarlıyorsun dediler maaşını ıslatmak adına, bende size uyarım farketmez benim için dedim ben çalışmıyorum onlar çalışıyor.Sorum şu ben yemek ısmarlamanın bana çok maliyetli olacağını düşünüyorum ve onlara şaka ile gerçek arasında birşey söylemek istiyorum, yani uygun bir yer yada uygun bir yemek gibi.kalkıpta binlira ve üstünü vermek istemiyorum, nasıl bunu belirteyim bir akıl verin ,hepimiz ev geçindiriyoruz sonuçta şartlarımız belli
Sosyal tesislere götürün bence de.
4 kişi çorbadan tatlıya Max 600 veriyoruz oralarda. Çok makul kalıyor.