- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
ben hata yaptım ailem karşı çıktı dinlemedim onunla Erzurum a gittim ailesi sadece dini nikah yaptırdı benimde gözlerim kor oldu sanki şimdi yaptıklarımn bedelini ödüyorum
Nasıl kabul edebildin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hata yaptım ailem karşı çıktı dinlemedim onunla Erzurum a gittim ailesi sadece dini nikah yaptırdı benimde gözlerim kor oldu sanki şimdi yaptıklarımn bedelini ödüyorum
Resmi nikah yok cocugun kimligi varmi bariben hata yaptım ailem karşı çıktı dinlemedim onunla Erzurum a gittim ailesi sadece dini nikah yaptırdı benimde gözlerim kor oldu sanki şimdi yaptıklarımn bedelini ödüyorum
Çok sinirlendim bak şimdi. Nasıl avukat olmuş hayret. Anneye muhtaç çocuk anneden alınamaz alınamaz. Anne aldatsa dahi alınamaz, ötesi var mi. Ayrıca bakim nafakasi diye birşey de var konu sahibi, yok öyle nikah yoktu sen bak çocuğa durumları. Evlilik içi çocuk hangi haklara sahipse bu çocuk da sahip. Fark yok. Çocuk için bakim nafakasi da al.Komsunuz avukatmiymis , dinleme boylelerini bosver...
Kimse alamaz 4 aylik bebegi senden.
resmi nikah yoksa, ve sonradan çocuğu nüfusuna aldırmadıysa zaten elinizden almak için hiç bir hak iddia edemez.bugün arkadaşımın annesi canımı sıktı ben eşimden ayrıldım oda bana diyor işte gelecek çocuğu elinden alacak falan kızım dört aylık eşimle resmi nikah yok babamın evinde güvendeyim zaten psikolojim bozuk tam moralim bozuldu
Ya ben katilmiyorum arkadaslara. Neden nikahsiz yaptin cocugu falan demisler. Nikah olsa da adam ayni adam ve aynilarini yapacakti. Hatta desteklemiyorum ama senin duruma bakılırsa sansliymissin ki sadece imam nikahi yapmissiniz. Yoksa boşanma sureci uzun surecegi gibi hala o adamdan kurtulmamis olacaktin ve yuzyuze gelmek zorunda kalacaktin.ben hata yaptım ailem karşı çıktı dinlemedim onunla Erzurum a gittim ailesi sadece dini nikah yaptırdı benimde gözlerim kor oldu sanki şimdi yaptıklarımn bedelini ödüyorum