• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirmizi Gecelik Sorunsali!

canım merhaba konu hakkında derin bilgilerim yok :) kadın doğum yaptıktan sonra erkek biraz anne olarak görüyor eşini bunu biliyorum çevremde yaşayan çok , zamanla eski rutine dönülüyor. kırmızı gecelik siyah gecelik farketmez eğer seviyorsan bunu normalleştir. evde o şekilde dolaş illa sex şart mı görsellikte önemli. mesela benim geceliklerime uygun terliklerim var hani şöyle tüylü taşlı olanlardan haa birde kafa bağladığım fularlar sabahları saç yapamadığımdan. eşim hep der evdeki terlik sesine bayılıyorum diye terliğin zeminde çıkardığı sese göre hangi geceliğimi giydiğimi tahmin etmek eşim için oyun olmuş :) diyeceğim normalleştirirsen sorun olmaz heralde.

Kusura bakmayın yanlış anlaşılmak da istemıyorum fakat bişeyi merak ettim. Haftada 1 kereye düştü noluyo dedim demişşinz ya bu sıkıntı mı yaratıyo sizde. Ben olsam hiç aklıma gelmez gün saymam yani en son ne zamn oldu dıye garıplik bende mı

Kusura bakmayın yanlış anlaşılmak da istemıyorum fakat bişeyi merak ettim. Haftada 1 kereye düştü noluyo dedim demişşinz ya bu sıkıntı mı yaratıyo sizde. Ben olsam hiç aklıma gelmez gün saymam yani en son ne zamn oldu dıye garıplik bende mı

evet. hiç mi istemiyorsunuz mesela? eğer öyle ise normal değil.

CKMyy9UUYAEAbGT.jpg

Arkadaşın kocasida öyle kafam rahat olmadan sevisemem diyormus sadece cumartesileri sevisiyorlar bende her cumartesi çay koy geliyoz diyorum :KK70:

Ay ne adamlar varmış yaaa

Oh iyi ediyorsunuz :KK76::KK76:

Eşim bana Gülse ben iki ay sevişmem onunla ne kadar gurur kırıcı birsey

Ayrıca ben de aksamlari öylesine gecelik giyiyorum oturup öyle tv izliyordum çay içiyorum geziniyorum evde çok hoşuna gidiyor hem ben de kendimi güzel hissediyorum siz de çekinmeyin utanmayın ki o da kendine malzeme aramasın gülmek için önce evde yalnızken giyin kendinizi alıştırın ilk evlendiğimizde ben de giyemezdim kendimi büyük kadın gibi görmek zor gelirdi ama şimdi çok hoşuma gidiyor eşim için değil daha çok kendimi güzel görmek için giyiyorum.

Yok ama illa gülerse kavgayı koparın :KK12::KK12::KK12:

Back
X