- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
Buara benımdeBenim hep niyet bozuk![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buara benımdeBenim hep niyet bozuk![]()
![]()
Açsın da o bi tarafına gülsün..Ben onun için giyecem o bana gülecek..Adam guluyo yaaa:)) Denedim yine guldu:)
Sevişirken çıkıyo demişsin de. Çıkmayanlar da var. Tanga giy jartiyer giy bunları çıkarmana gerek yok ki. Hatta daha seksi oluyo olay.
Bişey sormak istiyorum özelden mesaj atıyorum şimdiJartiyer deneyimlerimin arasında yok onu da mı denesekbizim kocişi de libidoyu kontrol altında tutmak lazım
noluyor bu irkeklere yahu
Bişey sormak istiyorum özelden mesaj atıyorum şimdi
Ama özelden msj atamıyormuşum sanaJartiyer deneyimlerimin arasında yok onu da mı denesekbizim kocişi de libidoyu kontrol altında tutmak lazım
noluyor bu irkeklere yahu
ben attım canım sana özelden canım.Ama özelden msj atamıyormuşum sana![]()
Kusura bakmayın yanlış anlaşılmak da istemıyorum fakat bişeyi merak ettim. Haftada 1 kereye düştü noluyo dedim demişşinz ya bu sıkıntı mı yaratıyo sizde. Ben olsam hiç aklıma gelmez gün saymam yani en son ne zamn oldu dıye garıplik bende mı
ben attım canım sana özelden canım.
Arkadaşın kocasida öyle kafam rahat olmadan sevisemem diyormus sadece cumartesileri sevisiyorlar bende her cumartesi çay koy geliyoz diyorum![]()