• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirmizi Gecelik Sorunsali!

Gecelik, ortam, şu, bu hep bahane. Bu biraz erkeğin yapısına, libidosuna, sağlık durumlarına vs vs bağlantılıdır.

Kadın Afrodit olsun erkekte tık olmayabilir. Ama kadın kıl, bıyık birbirine karışsın erkek tam tersi olabilir.

Bunun altındaki sorunlara bakmak lazım. Mesela en basitinden beslenmesi bozuk kolesterolü yüksek erkelerin cinsel istekleri az olur. Çok basit bir örnek bu. Bence her şeyin başı sağlıklı beslenmekten geçiyor.

hahaha yorumların tümünü okuyamadım ama aynı dertlerden muzdarip olaraktan bir çözüm düşündüm,uygulamaya koydum çooook işe yaradı:KK70:

Selam hanimlar;
Kocama sinir oluyorum!! Eminim vidi vidi yaptikca o da bana sinir oluyodur!!

Sorunum şu.. Evliligimizin ilk zamanlarinda "kirmizi gecelik" tarzi seyler giymistim. Insan biraz da utaniyor ama aşilmayacak bisey de degil yani zamanla utangacligi uzerimden atarim diye dusunuyordum ki esimden gelen tepki beni iyice cekingen yapti!!! Ne zaman giyinip ciksam bana guldu puaaahh seklinde:))))) Giyinip cikma dedigim de cogu zaman ya isigi kapattim ya yorganin altina kactim:))) Neyse hanimlar esim gulunce bi daha giymeye cok utandim. Ve bana giymene gerek yok boyle seyleri nasil olsa cikiyor demisti, ben de iyi dedim gardrobun ucra kosesine kaldirdim..
Evlenmemistik henuz o zaman bu "gece isleri" icin jartiyer alicaktim. Sordum beyfendiye hatta foto gonderdim hangisi olsun diye:KK66: "Kirmiziii tabiii kiii" demez mii!!! Bu kadar istahla kirmizisini sectigi jartiyer takimimi 1 kere giyebildim:KK43: O zaman boyle diyen bi adam evlendikten sonra niye gerek yok der ki boyle seylere anlayamiyorum..

Henuz evli bile degilken beni kiyida kosede sikistiran, anneler kvler varken bile bi bahaneyle beni minciklayan bu adam nasil oldu da boyle okuz bi adam oldu yaaa!!

Neyse asil mesele su..
Bu beyfendi gece islerini kafasina gore haftada 1e dusurdu evlendigimiz ilk zamanlarda. Simdi tek tuk iste pasamizin cani ne zaman isterse.. tabi ben de noluyo yaa diyorum kendisine. Yaa bi de demesin mi sen hic caba gostermiyon gecelik giymiyon vs..!.. Giyincekmisim de onu yatak odasina cagircakmisim!!! Sucu bana atti hemen.. Yav be adam giyinen suslenen kadini utandiran da sen degil miydin!!!

Bi de neymis ertesi gun mesai varsa gece konsantre olamiyomus. Tamam ona da eyvallah dedik. Yaklasmadim hafta ici. Bu sefer de sen yaklasmadin diyo yaaa...

Bahane mi bunlar yaaa??? Adam beni begenmiyo suphesindeyim.. Yardimmm!!

İlk sana güldüğünde, elinden tutup çekip götürseydin, gel gel komik değil bu şeyler güzel şeyler vs diyip sen utandırsaydın onu keşke :KK53:

Gecelik, ortam, şu, bu hep bahane. Bu biraz erkeğin yapısına, libidosuna, sağlık durumlarına vs vs bağlantılıdır.

Kadın Afrodit olsun erkekte tık olmayabilir. Ama kadın kıl, bıyık birbirine karışsın erkek tam tersi olabilir.

Bunun altındaki sorunlara bakmak lazım. Mesela en basitinden beslenmesi bozuk kolesterolü yüksek erkelerin cinsel istekleri az olur. Çok basit bir örnek bu. Bence her şeyin başı sağlıklı beslenmekten geçiyor.

Bu çok doğru işte. Ayrıca erkek seks makinesi olmak zorunda gibi bir algıda var ki bence bu da yanlış. Stres ve o an bulunan sorunlar da erkeği olumsuz etkileyebiliyor. Yani çiftler eski tempoyu kaybettiğinde hemen tehlike çanlarını çalmamak lazım, dönemsel olabilir libido düşüklükleri.

Bu çok doğru işte. Ayrıca erkek seks makinesi olmak zorunda gibi bir algıda var ki bence bu da yanlış. Stres ve o an bulunan sorunlar da erkeği olumsuz etkileyebiliyor. Yani çiftler eski tempoyu kaybettiğinde hemen tehlike çanlarını çalmamak lazım, dönemsel olabilir libido düşüklükleri.
Aslında bu algı eskiden gelme bir şey ve nedense erkekler arasında seksi sevdiği ya yaptığı sürece erkeklik katsayısı artıyor. Kadınlar arasında da kısmen kıstas bu. Sanırım kadın kendini kadın gibi hissetmiyor eşi yanına yaklaşmayınca.
Eskiden hayat standartları farklıymış 1 maaşla çalışmayan kadınla 4-5 çocuk büyütülürmüş. Bir somyada ömür geçermiş. Ama şimdi insanlar stresli ortamlarda çalışıyor bu kadını da erkeği de etkiliyor. Kızlarımız evlenmeden önce hep analarından sadece erkeklerin her gece isteyecek, doymak bilmez bünyeleri gibi bilgileri aldıklarından yeni modelleri de öyle sanıyorlar. Yani bilemiyorum sorunun kaynağına bakmak lazım.

şu geceliklerin tam olarak ne zaman giyildiğini hep merak etmişimdir :KK53: mesela işten gelip pijamalarını giymek yerine gecelik mi giyilecek, yada tam yatmaya gidildiğinde mi giyilecek, ne zaman giyilecek? aynı şey jartiyer içinde geçerli. :oops: ben utanırım sanıyorum :oops: belkide utanmam emin değilim şuanda :KK53::KK53: bu işlerin nasıl olduğunu söylesenizde ileride yaşanacak günlerim için yardımcı olsanız :KK53::KK53::KK53:

şu geceliklerin tam olarak ne zaman giyildiğini hep merak etmişimdir :KK53: mesela işten gelip pijamalarını giymek yerine gecelik mi giyilecek, yada tam yatmaya gidildiğinde mi giyilecek, ne zaman giyilecek? aynı şey jartiyer içinde geçerli. :oops: ben utanırım sanıyorum :oops: belkide utanmam emin değilim şuanda :KK53::KK53: bu işlerin nasıl olduğunu söylesenizde ileride yaşanacak günlerim için yardımcı olsanız :KK53::KK53::KK53:
Eğer yemek yapmamışsan giyebilirsin geceliği işten gelince,o zaman yemeği sorun etmeyebilir:KK53:

hahahah çok hoş...

Yani.Aç ayı oynamaz demişler.:KK53:
yani kendimden yola çıkıyorum. Eve yorgun gidiyorum, aç gidiyorum, kafamda 40 tane şey var. Girer girmez "anneeeeeee" diyen bir çocuk. O an ilk karnımı doyurmak geliyor aklıma. Erkekler de bizimle aynı türden:KK70:İki cinste de 46 kromozom var.
Kadınlar nedense eşlerinin çok istekli olmasını ister ama sonra da yakınır gibi yaparak müthiş bir tezata düşerler.
Aslında bu da analarından gelme bir şey.
Eski Türk kadını istemez ve sevmez görev görevdir gibi yaklaşırlar.

yani kendimden yola çıkıyorum. Eve yorgun gidiyorum, aç gidiyorum, kafamda 40 tane şey var. Girer girmez "anneeeeeee" diyen bir çocuk. O an ilk karnımı doyurmak geliyor aklıma. Erkekler de bizimle aynı türden:KK70:İki cinste de 46 kromozom var.
Kadınlar nedense eşlerinin çok istekli olmasını ister ama sonra da yakınır gibi yaparak müthiş bir tezata düşerler.
Aslında bu da analarından gelme bir şey.
Eski Türk kadını istemez ve sevmez görev görevdir gibi yaklaşırlar.

önceden doğal besinler enerji veriyosa demek :KK8:

Aklıma Çok güzel hareketler bunlardaki skeç geldi.Kız hangi geceliği alayım diyordu.Karşısındaki da ne farkeder al işte birisini ,sonuçta çıkmayacak mı diyordu:KK53:

önceden doğal besinler enerji veriyosa demek :KK8:

Tabi kesinlikle. Yeni nesil şeyler insanın metabolizmasını bozuyor. Analarınız nasıl pıt pıt pıt doğurmuş. Bilmeden kaç kere hamile kalmış.. Hiç doğuramayan kadın duydunuz mu eskilerden? Yıl geçtikçe doğurganlık ve erkekten gelen üründe kalitesizlik artıyor maalesef.:KK70:

Bu hem bilinçli hem de bilinçsiz yapılan bir şey.

O yüzden sadece bu yönden değil güzel yaşamak ve yaşlanmak için iyi beslenmek lazım.

Gecelik giyince benim kocam da gülüyor ama yine de giymemi ister. Ozaman erkeğe daha bi albenili geliyor kadın. Ben de olaylar doğal gelişsin istiyorum ozaman daha çok hoşuma gidiyor. Hatta gecelik arada sırada giyiyorum ama kocama kalsa aldığımızdan beri duruyor hepsi hiçbirini giymiyormuşum öyle diyor. Ayrıca bizde birde şöyle birşey var ben kocamın yanında cıbıl cıbıl bile utanmam normalde ama o geceliği giyince nedense bi utanma geliyor anlamadım gitti.

Ay bende genelde giyerdim gecelik gülemez bayılır başka şey düşünümez valla kapıdan bi giriyo ya çok güzel olmuşsub der yada uff of yapar :KK48: ama bu ara bi türlü giymeye zamanım olmadı yeni yeni ciciler aldıydım duruyo öyle :KK12:

Back
X