Selam hanimlar;
Kocama sinir oluyorum!! Eminim vidi vidi yaptikca o da bana sinir oluyodur!!
Sorunum şu.. Evliligimizin ilk zamanlarinda "kirmizi gecelik" tarzi seyler giymistim. Insan biraz da utaniyor ama aşilmayacak bisey de degil yani zamanla utangacligi uzerimden atarim diye dusunuyordum ki esimden gelen tepki beni iyice cekingen yapti!!! Ne zaman giyinip ciksam bana guldu puaaahh seklinde:))))) Giyinip cikma dedigim de cogu zaman ya isigi kapattim ya yorganin altina kactim:))) Neyse hanimlar esim gulunce bi daha giymeye cok utandim. Ve bana giymene gerek yok boyle seyleri nasil olsa cikiyor demisti, ben de iyi dedim gardrobun ucra kosesine kaldirdim..
Evlenmemistik henuz o zaman bu "gece isleri" icin jartiyer alicaktim. Sordum beyfendiye hatta foto gonderdim hangisi olsun diye

"Kirmiziii tabiii kiii" demez mii!!! Bu kadar istahla kirmizisini sectigi jartiyer takimimi 1 kere giyebildim

O zaman boyle diyen bi adam evlendikten sonra niye gerek yok der ki boyle seylere anlayamiyorum..
Henuz evli bile degilken beni kiyida kosede sikistiran, anneler kvler varken bile bi bahaneyle beni minciklayan bu adam nasil oldu da boyle okuz bi adam oldu yaaa!!
Neyse asil mesele su..
Bu beyfendi gece islerini kafasina gore haftada 1e dusurdu evlendigimiz ilk zamanlarda. Simdi tek tuk iste pasamizin cani ne zaman isterse.. tabi ben de noluyo yaa diyorum kendisine. Yaa bi de demesin mi sen hic caba gostermiyon gecelik giymiyon vs..!.. Giyincekmisim de onu yatak odasina cagircakmisim!!! Sucu bana atti hemen.. Yav be adam giyinen suslenen kadini utandiran da sen degil miydin!!!
Bi de neymis ertesi gun mesai varsa gece konsantre olamiyomus. Tamam ona da eyvallah dedik. Yaklasmadim hafta ici. Bu sefer de sen yaklasmadin diyo yaaa...
Bahane mi bunlar yaaa??? Adam beni begenmiyo suphesindeyim.. Yardimmm!!