• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirmizi Gecelik Sorunsali!

Ay bende genelde giyerdim gecelik gülemez bayılır başka şey düşünümez valla kapıdan bi giriyo ya çok güzel olmuşsub der yada uff of yapar :KK48: ama bu ara bi türlü giymeye zamanım olmadı yeni yeni ciciler aldıydım duruyo öyle :KK12:

ne zaman giyiyosunuz mesela :KK8::KK8::KK53::KK53:

Bende boyle cinsleri anlayamiyorum ya tv de orada burada elin kadinlarini kirmizi gecelikle gorse agzi salyalanir karisi giyince tepkiler komedi gibi ama seninde bir varmis bir yokmus misali atlayip yataga saklanmanada gulmus olabilir mi bilemedim azicik isvelen cilvelen sende...
Ayrica şu da varki evliligin ilk 3 ayindaki istegi 3 seneye yayamiyorsun hep ilk gunku tempoda olacak diye beklemek hayalcilik olur. Ondan bekleme sen birseyler yap olayi cazip renkli hale getir belki o tepkileri vermez artik giy ya demesinden de onu anliyorum kolay gelsin sana :KK49:

şu geceliklerin tam olarak ne zaman giyildiğini hep merak etmişimdir :KK53: mesela işten gelip pijamalarını giymek yerine gecelik mi giyilecek, yada tam yatmaya gidildiğinde mi giyilecek, ne zaman giyilecek? aynı şey jartiyer içinde geçerli. :oops: ben utanırım sanıyorum :oops: belkide utanmam emin değilim şuanda :KK53::KK53: bu işlerin nasıl olduğunu söylesenizde ileride yaşanacak günlerim için yardımcı olsanız :KK53::KK53::KK53:
Jartiyer herzaman giyebilirsin canim,altta dursun arada frikik verip gosterirsin daha etkili olur,gecelik aksamdan sonra herzaman giyilebilir alti bos dolu farketmez ama ustune sinmeli emanet gibi durmamali,onlada frikikler havai fisegi atesler zaten.))
mesela ben sabahlari uyandirma stilim vardir hicccc sekmez sonuc skorla biter☺☺

Jartiyer herzaman giyebilirsin canim,altta dursun arada frikik verip gosterirsin daha etkili olur,gecelik aksamdan sonra herzaman giyilebilir alti bos dolu farketmez ama ustune sinmeli emanet gibi durmamali,onlada frikikler havai fisegi atesler zaten.))
mesela ben sabahlari uyandirma stilim vardir hicccc sekmez sonuc skorla biter☺☺

Allahım öğreneceğim çok şey var :KK53::KK53::KK53:

mesela biz aynı yerde çalışıyoruz. o önce beni bırakıyor sonra başka bir arkadası bırakıp yarım saatte geliyor:KK53: demekki ben o sıradaa vuhuuu:KK53:

Allahım öğreneceğim çok şey var :KK53::KK53::KK53:

mesela biz aynı yerde çalışıyoruz. o önce beni bırakıyor sonra başka bir arkadası bırakıp yarım saatte geliyor:KK53: demekki ben o sıradaa vuhuuu:KK53:
aksam telaşesinde degilde 8 9 dan sonra olabilir,sanki olagan durummus gibi..derin dekolteli seyler terlikler sapuduk supuduk gezin.)nasil olsa avlanirsin merak etme
ama erkeklerin maksimum ibre saati sabaha karsidir..birazda olayi kurcalama seklinde suslersen direk gol

aksam telaşesinde degilde 8 9 dan sonra olabilir,sanki olagan durummus gibi..derin dekolteli seyler terlikler sapuduk supuduk gezin.)nasil olsa avlanirsin merak etme
ama erkeklerin maksimum ibre saati sabaha karsidir..birazda olayi kurcalama seklinde suslersen direk gol

:KK53::KK53::KK53::KK8: hepsini not ettim

Anam ne taktikler varmis burdaki hatunlarda bende hic boyle geceliktir seksi seyler filan giymedim hep utandim. Kendimi aynada gordukce kendime guldum. Tam tersi esim hoslanir gulmez ama ben kendime guluyorum ciddi olamiyorum oyle seyler giydigim zaman :) neyse oyle boyle 2.ye hamileyim en iyisi bu saatten sonra degisiklik yapmayim adam pesimden ayrilmaz yoksa ;)

Anam ne taktikler varmis burdaki hatunlarda bende hic boyle geceliktir seksi seyler filan giymedim hep utandim. Kendimi aynada gordukce kendime guldum. Tam tersi esim hoslanir gulmez ama ben kendime guluyorum ciddi olamiyorum oyle seyler giydigim zaman :) neyse oyle boyle 2.ye hamileyim en iyisi bu saatten sonra degisiklik yapmayim adam pesimden ayrilmaz yoksa :KK66:
esasem 2. 3. ccukdan sonra lazim,hepten odunlasiyorlar..
kolay ve en hizli sistem ben boyle cozdum,enazindan haftaligimi aliyorum

Sen şu an anlatırken gözümde bıcırık bir kadın canlanıyo :)) muhtemelen eşinin de öyle, o yüzden komik geliyo, bu algıyı bir kere yıkarsan gerisi gelir, gülüyo mu sana argo bi cevap ver dirty talk dediğimiz türden :KK71:

"Ne gülüyorsun gerizekalı! " gibi :D :D ahahahaha (şaka yapıyorum böyle bir sey degil dirty talk)

Vallahide billahide tallahide bu konuyu ben yazmışım sanki benim adamı anlattın sen şimdi bana ya bu kadar olur :D ben de evlendiğimiz ilk sene sinirden bana kadınlığımı hissetirmiyorsun yeter artık diye geceliğimi paramparça edip fırlatmıştım yüzüne ağlaya ağlaya bi hal olmuştum ay aklıma geldi şimdi :))

Şu ceyizlere konan pierre cardin tipi gecelikse ben de gülerim valla. Hani altına tüylü topuklu terlik giyilen cinsten :)

Ama yok agent provocateur havasindaysa, ona gülen adamin eq sundan şüphe ederim.

Kırmızı en cok konuşulan erkekte en afrodizyak etkili renk olduğu icin kirmizi tabiki de diyor iste. Fazla düşünme üstünde onun hic dusundugunu sanmiyorum yani.

Back
X