- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Mühendis fetişi mi var?Daha başka mühendis vardı hani bir yere gidecektiniz. Çok hızlısın mütemadiyenüzgün bir de utangaç olmasan düşünemiyorum
Önceki konusuna bakın bilmiyorum yani hanım kızımız bence hayal dünyasından bahsediyor ve çok alakasız konuları var allahtan utangaç ilk bir erkek arkadaşı vardı sonrası malum işte karışık kuruşuk işler kafam basmıyorMühendis fetişi mi var?
Ee beni ne mühendisler ne doktorlar istedi sözünden yola çıkıyor hanım kızımız. İlk mühendisler sonra sıra doktorlara gelecek...Ne kadar mühendis-sever bir hanımsınız.
Tahta kalemi almaya git bir de tüpünü al sonra da tüpünü yerleştirmesi diye git.a4 bitti de.öğretmenin kirtasiyeyle işi biter mi boyacı falan olsa bir defa işin düşer de:))çıktı almak için gitmiştim biraz muhabbet etme fırsatımız oldu mühendismiş ben de öğretmenim sanırım ondan hoşlandım onu nasıl etkileyebilirim yine çıktı için gitmem gerekecek sonra anca iki hafta sonra gidebilirim başka da pek işim düşmiycek ne yapabilirim ne önerirsiniz ben ona siz diye hitap ediyorum bu arada ve pek yüzüne bakamadım biraz utangacım bu konularda o bi noktadan sonra bana sen diye hitap etmeye başladı çıkarken de bi ihtiyacın olursa ben burdayım her zaman gelebilirsin dedi ama bunlardan umutlananamam tabi tavsiyelerinize ihtiyacım var
Ya bi de rüyasında bir erkekle vals yaptığını görmüş çok komik yaa gül gül öldüm erkek Avcısı resmen yaÖnceki konusuna bakın bilmiyorum yani hanım kızımız bence hayal dünyasından bahsediyor ve çok alakasız konuları var allahtan utangaç ilk bir erkek arkadaşı vardı sonrası malum işte karışık kuruşuk işler kafam basmıyor
Bizim üniversitedeyken tüm fakültenin gittiği en popüler, fotokopici, endüstri mühendisliğini 4. sınıfta bırakan 2 arkadaşın açtığı kırtasiyeydi. İyi para kırıp, makine üstüne makine alıp bayağı büyütmüşlerdi dükkanı, okuyunca ilk aklıma geldi acaba onlar mı diye.Dipsiz uçurumun konusuna benzemesin bu da.Oda ajansta fotomodel mi neydi,soyut sevgililik taraftarıydı.Mühendis kırtasiyede çalışır mı gerçekten,o da çıktı almaya gelmiş olmasın
Mühendisle buluşma işi askıya alındı herhalde :))Daha başka mühendis vardı hani bir yere gidecektiniz. Çok hızlısın mütemadiyenüzgün bir de utangaç olmasan düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?