kırtasiyeciden hoşlandım sanırım

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
çıktı almak için gitmiştim biraz muhabbet etme fırsatımız oldu mühendismiş ben de öğretmenim sanırım ondan hoşlandım onu nasıl etkileyebilirim yine çıktı için gitmem gerekecek sonra anca iki hafta sonra gidebilirim başka da pek işim düşmiycek ne yapabilirim ne önerirsiniz ben ona siz diye hitap ediyorum bu arada ve pek yüzüne bakamadım biraz utangacım bu konularda o bi noktadan sonra bana sen diye hitap etmeye başladı çıkarken de bi ihtiyacın olursa ben burdayım her zaman gelebilirsin dedi ama bunlardan umutlananamam tabi tavsiyelerinize ihtiyacım var

Fazla abartmamak kaydıyla kendine kırtasiye işi çıkar. Mesela 1 hafta sonra tekrar git. Gidişata göre bakarsın.

ara ara git kendini göster. hoşlandığını belli et, o adım atsın.

ayrıca mühendis ama ek iş olarak kırtasiyede mi çalışıyor?

Mühendis fetişi mi var?
Önceki konusuna bakın bilmiyorum yani hanım kızımız bence hayal dünyasından bahsediyor ve çok alakasız konuları var allahtan utangaç ilk bir erkek arkadaşı vardı sonrası malum işte karışık kuruşuk işler kafam basmıyor

Siz bu hayat arkadaşınızı bulma meselesine çok takmışsınız, baktım da şimdi nereden bulabilirim diye konunuz bile var.
Bu konuya takıntılıysanız her konuştuğunuza ilgi duymanız çok normal, bence öncelikle bu kafadan çıkın, yoksa ilk olumlu yaklaşanla yanlış evlilik yaparsınız. Yaşınız da daha genç.

Dipsiz uçurumun konusuna benzemesin bu da.Oda ajansta fotomodel mi neydi,soyut sevgililik taraftarıydı.Mühendis kırtasiyede çalışır mı gerçekten,o da çıktı almaya gelmiş olmasın

Tahta kalemi almaya git bir de tüpünü al sonra da tüpünü yerleştirmesi diye git.a4 bitti de.öğretmenin kirtasiyeyle işi biter mi boyacı falan olsa bir defa işin düşer de:))

Ya bi de rüyasında bir erkekle vals yaptığını görmüş çok komik yaa gül gül öldüm erkek Avcısı resmen ya

Dipsiz uçurumun konusuna benzemesin bu da.Oda ajansta fotomodel mi neydi,soyut sevgililik taraftarıydı.Mühendis kırtasiyede çalışır mı gerçekten,o da çıktı almaya gelmiş olmasın
Bizim üniversitedeyken tüm fakültenin gittiği en popüler, fotokopici, endüstri mühendisliğini 4. sınıfta bırakan 2 arkadaşın açtığı kırtasiyeydi. İyi para kırıp, makine üstüne makine alıp bayağı büyütmüşlerdi dükkanı, okuyunca ilk aklıma geldi acaba onlar mı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…