kırtasiyeciden hoşlandım sanırım

Bir virgül , bir nokta ,litfeeeennn

Mihendizin kirtasiyede işi ne :) yolu düşmüş ,seni görünce fotokopicilige mi başlamış :)

Utanma ,bir kahve içmeyi teklif et ..

Daha başka mühendis vardı hani bir yere gidecektiniz. Çok hızlısın mütemadiyenüzgün bir de utangaç olmasan düşünemiyorum
Utangaç mı?
Bak canım ben bunca yıllık evliyim
Daha kocama 14 Şubat süprizi olarak kendime Jartiyer almadım...
Valla hatunun konularını okuya okuya
Kocama acidim...

Ha 2 sevgilim oldu demiş valla ben en az 6 saydım..

Ne istiyorsan onu yap konu sahibi
Bu güne kadar yazanlara tek kelime geri dönüş yapmamissin
Yine bildiğini okuyacaksin

Ben de şey diye düşündüm mühendislik okuyor da ek iş olarak kırtasiyede çalışıyor. :/

Her an buradayım demiş ama. Yani o zaman her an orada olmaması lazım dersi mersi yok mu ksjdj. Bence konu sahibi biraz hayal dünyasında yaşıyor eski konularına da baktım. Mühendis fantezisi var gibi ehehe.

Her an buradayım demiş ama. Yani o zaman her an orada olmaması lazım dersi mersi yok mu ksjdj. Bence konu sahibi biraz hayal dünyasında yaşıyor eski konularına da baktım. Mühendis fantezisi var gibi ehehe.
Ben de onu düşündüm. Mühendis ise nasıl her an orda oluyor, eğer mesleğini yapmıyorsa neden mühendisim diyor , mühendislik öğrencisi olsa bile sürekli orda duramaz. Kafamda deli sorular...

Ben de onu düşündüm. Mühendis ise nasıl her an orda oluyor, eğer mesleğini yapmıyorsa neden mühendisim diyor , mühendislik öğrencisi olsa bile sürekli orda duramaz. Kafamda deli sorular...

Boşver hayali konularla kafanı yorma. :) Konu sahibinin bunun gibi sürüsüyle açıp kaçtığı konusu var, hayallerde yaşayıp mutlu olangillerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…