- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Mühendis niye kırtasiyecilik yapıyor ek iş mi
İş bulamamıştır.
Ya da hobi olarak yapıyordur aşırı zengindir bi isteği arzusu olanlara yardım ediyordur
Değil mi yaniTahta kalemi almaya git bir de tüpünü al sonra da tüpünü yerleştirmesi diye git.a4 bitti de.öğretmenin kirtasiyeyle işi biter mi boyacı falan olsa bir defa işin düşer de:))
Güldürdünüz beni ya, Allah da sizi güldürsün emi.Ya bi de rüyasında bir erkekle vals yaptığını görmüş çok komik yaa gül gül öldüm erkek Avcısı resmen ya
Ayy inşallahGüldürdünüz beni ya, Allah da sizi güldürsün emi.
Ben de şey diye düşündüm mühendislik okuyor da ek iş olarak kırtasiyede çalışıyor. :/Mühendis adam kırtasiyede çalışıyorsa mühendis değildir hanım abla.
Bir virgül , bir nokta ,litfeeeennnçıktı almak için gitmiştim biraz muhabbet etme fırsatımız oldu mühendismiş ben de öğretmenim sanırım ondan hoşlandım onu nasıl etkileyebilirim yine çıktı için gitmem gerekecek sonra anca iki hafta sonra gidebilirim başka da pek işim düşmiycek ne yapabilirim ne önerirsiniz ben ona siz diye hitap ediyorum bu arada ve pek yüzüne bakamadım biraz utangacım bu konularda o bi noktadan sonra bana sen diye hitap etmeye başladı çıkarken de bi ihtiyacın olursa ben burdayım her zaman gelebilirsin dedi ama bunlardan umutlananamam tabi tavsiyelerinize ihtiyacım var
Utangaç mı?Daha başka mühendis vardı hani bir yere gidecektiniz. Çok hızlısın mütemadiyenüzgün bir de utangaç olmasan düşünemiyorum
İyi de kendi utangacım yüzüne bakamadım demiş fark ettiyseniz ben ona şey ettim işte ayUtangaç mı?
Ben de şey diye düşündüm mühendislik okuyor da ek iş olarak kırtasiyede çalışıyor. :/
Ben de onu düşündüm. Mühendis ise nasıl her an orda oluyor, eğer mesleğini yapmıyorsa neden mühendisim diyor , mühendislik öğrencisi olsa bile sürekli orda duramaz. Kafamda deli sorular...Her an buradayım demiş ama. Yani o zaman her an orada olmaması lazım dersi mersi yok mu ksjdj. Bence konu sahibi biraz hayal dünyasında yaşıyor eski konularına da baktım. Mühendis fantezisi var gibi ehehe.
Ben de onu düşündüm. Mühendis ise nasıl her an orda oluyor, eğer mesleğini yapmıyorsa neden mühendisim diyor , mühendislik öğrencisi olsa bile sürekli orda duramaz. Kafamda deli sorular...
Hikayenin gelecek bölümünde bir doktor talip çıkacak bak görürsünüz. Artık vals mi ederler bilinmez ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?