Uyyhh içimi daralttınHanimlar malum kasim ayindayiz kasvetli bir kis gunu..
Bir yere gidemiyorsunuz kucukbir cocugunuz var ve aksam eve gec gelen kocanizdan baska butun gun kimseyi gormuyorsunuz..
Caniniz hicbirsey yapmak istemiyor. Tvnizde çekmiyor. Bir yandan soguk bir yandan gecim derdi. Simdi soruyorum size depresyondasiniz napardiniz?
++++1Depresyon bana en mantiksiz gelen şey. Insanoglu depresyona girmek icin bahane arar oldu. Hayatimda o kadar büyük seyler yasadim ama bir gune bir gun depresyona girmedim cunku buyuk acilar yasayinca daha buyugunden korkup sukrediyorsunuz ve depresyona girmeyi su kisacik dunyada cok gereksiz goruyorsunuz. Geri kalan omrumu bir de depresyon denen sacma seye girerek geciremem ki.
Hele bir de bebeginiz var. Onunla oynayin bir seyler ogretin cok verimli zamanlar gecirebilirsiniz.
Kısmen aynı durumdayız. Site çok büyük ve kimseyi tanımıyorum. Apartman görevlisi kapıyı çalmazsa çoğu zaman eşim ve kızım dışında kimseyi görmüyorum. Yazın durum farklıydı tabi. Tv öğlen 2 saat açık sadece. Kızım izlemesin diye. Çocuğu oyalamaya çalışmak ayrı bir dert zaten. Kış nasıl geçecek bilmiyorum... konuyu takipteyimHanimlar malum kasim ayindayiz kasvetli bir kis gunu..
Bir yere gidemiyorsunuz kucukbir cocugunuz var ve aksam eve gec gelen kocanizdan baska butun gun kimseyi gormuyorsunuz..
Caniniz hicbirsey yapmak istemiyor. Tvnizde çekmiyor. Bir yandan soguk bir yandan gecim derdi. Simdi soruyorum size depresyondasiniz napardiniz?
sıcak bir çay eski bir dost ve son sıcaklıkta kalorifer ve bir adet manzaralı eğer mümkünse pencereHanimlar malum kasim ayindayiz kasvetli bir kis gunu..
Kombim bozuk biraz da ondan sıkıntıdayım ev soguk ve kucuk cocuk varsıcak bir çay eski bir dost ve son sıcaklıkta kalorifer ve bir adet manzaralı eğer mümkünse pencere
Kızınız kaç yaşında ? oyun hamuru filan ilgisini çekmezmi ? Benimkini onlarla oyalıyorum soğuklarda iyi oluyor.Kısmen aynı durumdayız. Site çok büyük ve kimseyi tanımıyorum. Apartman görevlisi kapıyı çalmazsa çoğu zaman eşim ve kızım dışında kimseyi görmüyorum. Yazın durum farklıydı tabi. Tv öğlen 2 saat açık sadece. Kızım izlemesin diye. Çocuğu oyalamaya çalışmak ayrı bir dert zaten. Kış nasıl geçecek bilmiyorum... konuyu takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?