Kış Depresyonu

Kitap :))

+ Internette cekiyor bende ama mezarimi kazmayi dusunmedim.
Offf en sevmediğim şey espriyi açıklamak zorunda kalmak..
Diyorum ki konu sahibine sen bu halde depresyona giriyorsan ben bu durumda mezarımı kazmaya giderim ...okeeeeey

Kışın doğduğumdan mı bilmiyorum kışı seviyorum:) yaz çok hareketli geçiyor yoruyor beni..(bu da yazı sevmedigimden bahane aslında)

O dertler bende de var neresinden tutsam elimde kalıyor geçiş yapmaya çalışıyorum bir sürü ders sıkıntı ve ilginç bir aşk yaşıyorum, geçiş yapsam ailemin yanına güzel istanbul à  benim ki gelecek kaygısı. aşk desen zaten onunla olmayacak

çağımızın hastalığı depresyon
ne kolay giriliyo anlamıyom ya yada bir benmi girmek istemiyom acaba

Ayni sartlar bendede mevcut. Yalniz kışa bir bahane bulmayin. Yazin daha kotu.gunler uzun,bitmek bilmez. Sen yapayalnizsin gene. Ben evde evlilik prg. Izliyom. Hemen aksam oluyor.

Kışın bende de bu durum oluyor malesef ama buna izin vermeyeceğim hergün spor yapacağım evime kendime bakacağım aktif olacağım kararlar aldım inş.uygulayacağım. İnanışınıza göre ibadetinizi yapın iç huzur çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…