Kış Depresyonu

Bol bol temizlik yapıyorum,evim temiz olunca bende mutlu oluyorum.Eşime tatil oluncada birlikde gezip, egleniriz.

SAD var bu aylarda gunes isigi azalinca depresyona girmemek imkansiz gibi bi sey. Herkesi etkilemiyor ama etkilenen buyuk bir kesim var.

Bebeğim yok evli değilim.evde yalnızım.tv çekiyor.ben mezarımı kazmaya gidiyorum hayırlı günler

Havaların kötü olması insanın psikolojisini etkiliyor. Benim de havaların bu durumu depresyona sokuyor. Çocuğunuzla vakit geçirmek size terapi gibi gelecektir bence.

Tv neden çekmiyor? Uydu alın tvyi açın biraz haber izleyin azcık dizilere bakın sonra halinize şükredin.

Kışın en sevdiğim..
Üst tabağına'da özel kokulu yağlar var, tarçınlı, meyveli, çiçek kokulu, her neli istersen..
Oda'yı mis gibi kokutuyor..

Bide çay demle, eline bi kitap al veya sevdiğin bi dizi..
Ne depresyon kalır ne bişi

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-30-18-44-03-1.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 37
Sabahın köründe, o soğuk ve zifiri karanlıkta kalkıp işe gitmekten daha eğlenceli geldi valla bana sizin durumunuz. Internetiniz var. Tv cekmiyorsa netten bir şeyler izleyin. Koyun çayınızı kahvenizi, alın üstünüze battaniyenizi oh mis.

İşsizim, yapılması gereken bir sürü ödevim var. Evde durumlar gergin. Kedim hasta. Mezun olduktan sonraki hayata adapte olmaya çalışıyorum. Berbat bir ilçede yaşıyorum. Kimsem yok annem babam dışında. İçim dışım depresyon. Hayatımın neresinden tutsam elimde kalıyor.
Artık yemek yemek bile zevk vermiyor. Her sabah berbat bir mide bulantısıyla uyanıyorum Kütüphanemdeki J.Paul Sartre'ın Bulantı kitabı bana göz kırpıyor ama okumamak için direniyorum. Onu da okursam kafama sıkarım artık

Bi depresif daha
Bize bunları yazabilmen bile bi lütuf..
Ne mutlu mezunda olmuşsun..
Ki annen baban'da varmış şükür ??
Benim Babam yok mesela..
Annem ve kardeşlerim benden 3400 kilometre kadar uzakta..
Ama senin kadar mutsuz hissetmiyorum..

Sende hissetme..

Depresyona girmek için bahane aramayın. Eviniz,çocuğunuz var şükredin. Soğukta açıkta değilim deyin. Sokakta kalanları,evsizleri düşünün. Tv çekmiyorsa şarkı söyleyin.

evet şükür yanımdalar ama 8 aydır birbirleriyle tek kelime konuşmayıp beni ego savaşlarına koz olarak kullanmaya çalışıyorlar. Böyle bir evde nasıl huzurlu olayım? Sevgi olmayınca her şey siyah beyaz benim için... Mezun oldum iyi güzel kazanayım diye bir yılımı verdiğim hasta olduğum sınavı kazandım ama o da ne mülakat ile puanım düşürüldü atanamadım.
Ben hep bu konuma düşmekten korktum ki maalesef şimdi de aynı o şarkı sözü gibi olmaktan korktuğum yerdeyim...

Ozaman size başka bi şarkı sözüyle cvp vereyim..
Buda geçer, buda geçer, alışmalısın, dayanmalısın..

Teşekkür ederim.
Kızım 3 yaşına girecek. Oyun hamuru , sulu boya , lego vb.. birsürü şeyimiz var ama sürekli yapınca onlardanda sıkılıyor. Annesine çekmiş :) sıkılgan ve asi :)

Bölümünüz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…