- 9 Mart 2009
- 884
- 5.490
- 138
O hakkaten sıkıntıymış bak şimdi..Kombim bozuk biraz da ondan sıkıntıdayım ev soguk ve kucuk cocuk var
Sagolsun ev sahibi kombiyi yaptirmayip ustumuze yikti kombiyi. Calisiyor fakat pek isitmadigi halde afedersiniz kol gibi fatura geliyor.O hakkaten sıkıntıymış bak şimdi..
Yaptıracak durumunuz yokmu ?
Nasil ısınıyosunuz? ufo filan ?
Bebeğim yok evli değilim.evde yalnızım.tv çekiyor.ben mezarımı kazmaya gidiyorum hayırlı günler
Bebeğim yok evli değilim.evde yalnızım.tv çekiyor.ben mezarımı kazmaya gidiyorum hayırlı günler
Bi depresif dahaİşsizim, yapılması gereken bir sürü ödevim var. Evde durumlar gergin. Kedim hasta. Mezun olduktan sonraki hayata adapte olmaya çalışıyorum. Berbat bir ilçede yaşıyorum. Kimsem yok annem babam dışında. İçim dışım depresyon. Hayatımın neresinden tutsam elimde kalıyor.
Artık yemek yemek bile zevk vermiyor. Her sabah berbat bir mide bulantısıyla uyanıyorumKütüphanemdeki J.Paul Sartre'ın Bulantı kitabı bana göz kırpıyor ama okumamak için direniyorum. Onu da okursam kafama sıkarım artık
Bi depresif daha
Bize bunları yazabilmen bile bi lütuf..
Ne mutlu mezunda olmuşsun..
Ki annen baban'da varmış şükür ??
Benim Babam yok mesela..
Annem ve kardeşlerim benden 3400 kilometre kadar uzakta..
Ama senin kadar mutsuz hissetmiyorum..
Sende hissetme..
Ozaman size başka bi şarkı sözüyle cvp vereyim..evet şükür yanımdalar ama 8 aydır birbirleriyle tek kelime konuşmayıp beni ego savaşlarına koz olarak kullanmaya çalışıyorlar. Böyle bir evde nasıl huzurlu olayım? Sevgi olmayınca her şey siyah beyaz benim için... Mezun oldum iyi güzel kazanayım diye bir yılımı verdiğim hasta olduğum sınavı kazandım ama o da ne mülakat ile puanım düşürüldü atanamadım.
Ben hep bu konuma düşmekten korktum ki maalesef şimdi de aynı o şarkı sözü gibi olmaktan korktuğum yerdeyim...
teşekkür ederim umarım :)Ozaman size başka bi şarkı sözüyle cvp vereyim..
Buda geçer, buda geçer, alışmalısın, dayanmalısın..
Teşekkür ederim.Kızınız kaç yaşında ? oyun hamuru filan ilgisini çekmezmi ? Benimkini onlarla oyalıyorum soğuklarda iyi oluyor.
Bide böyle şekiller, kurabiye setiyle birlikte aldık hamurları, onlarla şekiller pastalar filan yapıyoruz zaman geçiyor.
Gerçi kuruyunca acayip dökülüyor heryere, surekli topla dur..
Bazende hemen un ve suyla kendim hamur yapıp eline veriyorum saatlerce oyalaniyor.
Kış nasıl gececek dediginiz icin fikir vermek istedim :)
Bölümünüz nedir?evet şükür yanımdalar ama 8 aydır birbirleriyle tek kelime konuşmayıp beni ego savaşlarına koz olarak kullanmaya çalışıyorlar. Böyle bir evde nasıl huzurlu olayım? Sevgi olmayınca her şey siyah beyaz benim için... Mezun oldum iyi güzel kazanayım diye bir yılımı verdiğim hasta olduğum sınavı kazandım ama o da ne mülakat ile puanım düşürüldü atanamadım.
Ben hep bu konuma düşmekten korktum ki maalesef şimdi de aynı o şarkı sözü gibi olmaktan korktuğum yerdeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?