- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
yav he yobaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yav he yobaz.
Pardon ama siz neden konuyu başka yerlere çekip duruyorsunuz ben sadece kadinlarin çoğunun yani fuhuş meraklisi insanlardan bahsettim siz kalktiniz konuyu cocuklara hayvanlara getirdiniz farkindaysaniz zaten herkeze soylememisim lafimi yanlis anlamak isteyenler cok çıkmış ben zaten cocuklara hayvanlara tecavüz edenleri allaha havale ediyorum ama inanın ki boşuna cehennemin odunu kadinlardan değil rabbim kötü düşünüp kötü anlayanlari ıslah etsin
Bende ince çorAp ve mini giyiyorum . Hava gayet iyi![]()
dünyada tüm savaşları çıkaran insanlık suçları işleyen kadınları çocukları hayvanlara tecavüz edip öldürenler genelde erkekler ama cehennem odunu kadınlarPardon ama siz neden konuyu başka yerlere çekip duruyorsunuz ben sadece kadinlarin çoğunun yani fuhuş meraklisi insanlardan bahsettim siz kalktiniz konuyu cocuklara hayvanlara getirdiniz farkindaysaniz zaten herkeze soylememisim lafimi yanlis anlamak isteyenler cok çıkmış ben zaten cocuklara hayvanlara tecavüz edenleri allaha havale ediyorum ama inanın ki boşuna cehennemin odunu kadinlardan değil rabbim kötü düşünüp kötü anlayanlari ıslah etsin
Cehenneme kaç kez gittin gııı odunları kadın yazmıyor Kuran da kendi dilimden okurum ben yıllardır elin sakallı sapıklarına meyil vermemek için de o bakımdan bildiğimden diyorum sana hele bir söyle bana hangi ayette kadın odun diyor cehennem için dellendirme beni akşam akşam ban yiyecem yine o yazanlar iki üç kadın aşığı kendi nanesinin sebebini bile kadın olarak gören vicdan sapkını yaratıklar ki hadis adı altında kakaladılar ay gittim yine kızma mune abla noolurPardon ama siz neden konuyu başka yerlere çekip duruyorsunuz ben sadece kadinlarin çoğunun yani fuhuş meraklisi insanlardan bahsettim siz kalktiniz konuyu cocuklara hayvanlara getirdiniz farkindaysaniz zaten herkeze soylememisim lafimi yanlis anlamak isteyenler cok çıkmış ben zaten cocuklara hayvanlara tecavüz edenleri allaha havale ediyorum ama inanın ki boşuna cehennemin odunu kadinlardan değil rabbim kötü düşünüp kötü anlayanlari ıslah etsin
Tesettürlüyüm ve bu zihniyet en az açıklar kadar çok karşımızda. Ne giydiğine alakalı değil bu adamın gözünde röntgen cihazı var baştan sona tarıyo ş..z.Canım maalesef bu işin sırrı çocuk doğup belli yasa gelene kadar annesinden özellikle de annesinden aldığı sevgi ve saygıdan geçiyor. Yani maalesef bu yine bizlerin görevi. Ben şimdiden oğluma kadının ne demek olduğunu saygıyı nasıl vereceğim böyle zihniyetlerin arasında onu düşünmekteyim
yav he yobaz.
Pardon ama siz neden konuyu başka yerlere çekip duruyorsunuz ben sadece kadinlarin çoğunun yani fuhuş meraklisi insanlardan bahsettim siz kalktiniz konuyu cocuklara hayvanlara getirdiniz farkindaysaniz zaten herkeze soylememisim lafimi yanlis anlamak isteyenler cok çıkmış ben zaten cocuklara hayvanlara tecavüz edenleri allaha havale ediyorum ama inanın ki boşuna cehennemin odunu kadinlardan değil rabbim kötü düşünüp kötü anlayanlari ıslah etsin
Sizin gibi kanalizasyon beyinlilerin yetiştirdiği erkekler yüzünden bu tecavüzler.Arkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
Sen o buz gibi zihniyeti taşırken nasıl üşümüyorsan,onlar da üşümüyor işte.....
Kış mevsimi etek giyenleri düşünene kadarrrr,kış günü giyinemeyenleriiiiiii düşünnnnnn,hayvannnnnları düşün,evi olmayanları düşünnnnn,aileni düsünnn siyaset düşün,uzayı düşün meselaaaa
Yok ille deee bunu düşüncemm diyosannn içinden düşünnnnnnnnnnn
ben açık bireyim ama tesettüre karşı değilimTesettürlüyüm ve bu zihniyet en az açıklar kadar çok karşımızda. Ne giydiğine alakalı değil bu adamın gözünde röntgen cihazı var baştan sona tarıyo ş..z.
Herkes çocuğuna verebildiği kadar edep ahlak Allah korkusu verecek, insanları tanımayı ve bir-iki sevgi sözcüğüne kanmamayı öğretecek.
Başka yapacak birşeyimiz yok ki![]()
Yok erkekler açısından demiyorum. Bu namussuzları ezeceğimiz gün gelecek diyorum.
Yoksa bunlar çoğunlukta değiller diye inanıyorum, inanmak istiyorum.
Bunları rezil kepaze edicez toplumdan soyutlıcaz bir gün inşallah.
Birde anne olacaksın.Arkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten