• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kış günü bacak şov yapanlar

Pardon ama siz neden konuyu başka yerlere çekip duruyorsunuz ben sadece kadinlarin çoğunun yani fuhuş meraklisi insanlardan bahsettim siz kalktiniz konuyu cocuklara hayvanlara getirdiniz farkindaysaniz zaten herkeze soylememisim lafimi yanlis anlamak isteyenler cok çıkmış ben zaten cocuklara hayvanlara tecavüz edenleri allaha havale ediyorum ama inanın ki boşuna cehennemin odunu kadinlardan değil rabbim kötü düşünüp kötü anlayanlari ıslah etsin

Cehrnnem odunu kadınlardan değildir.
Herkes ateşini kendi götürür.
Bacağınızı kapattınız diye cennete gireceğinizin garantisi yok ama kalbinizi kararttığınızda ne olur benden iyi bilirsiniz.
Siz tecavuzun meşru bir sebebi olabileceğini yazdınız.
Ben de diğer şartlarda nasıl meşrulaştırırsınız diye sordum.
İşin içine çocuk girince mi agrınıza gitti?
Yapmayın allah aşkına.

Pardon ama siz neden konuyu başka yerlere çekip duruyorsunuz ben sadece kadinlarin çoğunun yani fuhuş meraklisi insanlardan bahsettim siz kalktiniz konuyu cocuklara hayvanlara getirdiniz farkindaysaniz zaten herkeze soylememisim lafimi yanlis anlamak isteyenler cok çıkmış ben zaten cocuklara hayvanlara tecavüz edenleri allaha havale ediyorum ama inanın ki boşuna cehennemin odunu kadinlardan değil rabbim kötü düşünüp kötü anlayanlari ıslah etsin
dünyada tüm savaşları çıkaran insanlık suçları işleyen kadınları çocukları hayvanlara tecavüz edip öldürenler genelde erkekler ama cehennem odunu kadınlar
ortada bir cehennem odunu varsa oda sensindir

Cehenneme kaç kez gittin gııı odunları kadın yazmıyor Kuran da kendi dilimden okurum ben yıllardır elin sakallı sapıklarına meyil vermemek için de o bakımdan bildiğimden diyorum sana hele bir söyle bana hangi ayette kadın odun diyor cehennem için dellendirme beni akşam akşam ban yiyecem yine o yazanlar iki üç kadın aşığı kendi nanesinin sebebini bile kadın olarak gören vicdan sapkını yaratıklar ki hadis adı altında kakaladılar ay gittim yine kızma mune abla noolur

Canım maalesef bu işin sırrı çocuk doğup belli yasa gelene kadar annesinden özellikle de annesinden aldığı sevgi ve saygıdan geçiyor. Yani maalesef bu yine bizlerin görevi. Ben şimdiden oğluma kadının ne demek olduğunu saygıyı nasıl vereceğim böyle zihniyetlerin arasında onu düşünmekteyim
Tesettürlüyüm ve bu zihniyet en az açıklar kadar çok karşımızda. Ne giydiğine alakalı değil bu adamın gözünde röntgen cihazı var baştan sona tarıyo ş..z.

Herkes çocuğuna verebildiği kadar edep ahlak Allah korkusu verecek, insanları tanımayı ve bir-iki sevgi sözcüğüne kanmamayı öğretecek.

Başka yapacak birşeyimiz yok ki :(

Şu iğrenç ağzınla daha fazla konuşma bence. Banlanırsam da banlanayım. Terbiyesiz, ahlaksız bir de rabbim ıslah etsin diyor. Köpek. Seni ıslah etsin. Aşağılık insan ya. İstediğim yeri açarım senin kocan bakacak diye niye açmiyim? Bakmayıversin kocan. Ezik seni. Bir de kızın varmış ondan bari utan. Beddua edicem zor tutuyorum ama o yavrunun ne suçu var diyorum. Seni bi 10 paragraf daha aşağılasam hırsımı alamam muhtemelen normal hayatta yüzüne dönüp bakmayacağım bir insansın. Değmezsin yani.

Pis zihniyetli, sen nerden biliyorsun kimin fuhus merakli oldugunu?! Ne kadar igrenc düsüncelere sahibsin sen bee?! Hem sana ne kimin fuhus yaptigindan?!
Cehennemin cogu kadinlardan mis?? Kim demis onu bile bilmiyorsun, dine gidip uyduruk hadisleri sokup bu hale getirdiniz zaten.
Ay delircem simdi

Herkes şimdi tercih şeklinde elit yorum yapıyor pardonda o zaman dışarda o tür tiplere :
Kıza ya bak bu ne ya
Ay çok kötü abartı
Bu da şaşırmış iyice
Bu kız kesin.... .
Vs.
Diye yorum yapan hemcinslerimiz nerde peki ?
Çok samimi bulmuyorum o yüzden .
Başlık sahibin kavga amaclı açtığını da düşünmüyorum millete ezbere boşan yorum yapanlar derneği oldu iyice bdv
Yorumum herkes icin geçerli değil bu arada.

Be uc noktada yasamayi sevmem ama malesef rahatsizlik duydugum konular var cok asiri acik gezilmeside rahatsiz eder kafalarini deve horgucu gibi kapatip palyaco gibi suretini boyayan kapalilarda ama karisirmiyim ilgilenmem benim icin bu ikiside ayni kefede herkesin kendi gorusu der gecerim

Kadınlar olarak ne çektik vallahi. Mini etek giyeriz adımız nelere çıkar ya da bazıları çarşaf, ferace giyer taşlanır neler edilir. Benim okulumda bir kız okula feraceyle geldi diye kızı linç ettiler, kafasına bir ton taş yedi kız. Yobaz diye diye taşladılar. Açık olana da kapalı olana da bu tavrı gösterenler İĞRENÇ!! Tiksiniyorum iki kesimden de. Rahat bırakın artık insanları! Tesettürlüleri de mini etek giyenleri de yargılamak asla ama asla kimsenin haddi değil!!

Arkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
Sizin gibi kanalizasyon beyinlilerin yetiştirdiği erkekler yüzünden bu tecavüzler.
Çocuk ve hayvanlarda bacak gösteriyordu değil mi? Pis zihniyetinizde boğulun tüm mağdurların vebali boynunuza olsun.

Sen o buz gibi zihniyeti taşırken nasıl üşümüyorsan,onlar da üşümüyor işte.....
Kış mevsimi etek giyenleri düşünene kadarrrr,kış günü giyinemeyenleriiiiiii düşünnnnnn,hayvannnnnları düşün,evi olmayanları düşünnnnn,aileni düsünnn siyaset düşün,uzayı düşün meselaaaa
Yok ille deee bunu düşüncemm diyosannn içinden düşünnnnnnnnnnn
:KK9::KK9:

Tesettürlüyüm ve bu zihniyet en az açıklar kadar çok karşımızda. Ne giydiğine alakalı değil bu adamın gözünde röntgen cihazı var baştan sona tarıyo ş..z.

Herkes çocuğuna verebildiği kadar edep ahlak Allah korkusu verecek, insanları tanımayı ve bir-iki sevgi sözcüğüne kanmamayı öğretecek.

Başka yapacak birşeyimiz yok ki :KK43:
ben açık bireyim ama tesettüre karşı değilim
olur olmaz yerde bu sapkın düşüncelerini ortalara attıkları için malesef bütün tesettürlüler bu şekilde düşünüyor olarak biliniyor ve insanları kutuplaştırıyorlar

Yok erkekler açısından demiyorum. Bu namussuzları ezeceğimiz gün gelecek diyorum.
Yoksa bunlar çoğunlukta değiller diye inanıyorum, inanmak istiyorum.
Bunları rezil kepaze edicez toplumdan soyutlıcaz bir gün inşallah.

Tesettur ayeti ilk erkeklere inmistir..onlarin goz kapaklaridir tesetturleri ama kadinlar boyle oldugu surece ne yazikki zor toplumu bozuyorlar..yahu pazarda ve metroda dikkat ediyorum da erkekler daha çok sakınır oldular kendilerini kizlar rahat omu degdi bu yaslandi umru degil..esim pazara gitmiyor cunku kadinlar resmen taciz ediyor diyor bu yuzden manavdan aliyoruz..yani bunlar boyle olduda nasil oldu diyede dusunmek lazimmm!!!

Arkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
Birde anne olacaksın.
Sizin gibilerin zihniyetine tüküreyim.

Back
X