• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kış günü bacak şov yapanlar

Tesettur ayeti ilk erkeklere inmistir..onlarin goz kapaklaridir tesetturleri ama kadinlar boyle oldugu surece ne yazikki zor toplumu bozuyorlar..yahu pazarda ve metroda dikkat ediyorum da erkekler daha çok sakınır oldular kendilerini kizlar rahat omu degdi bu yaslandi umru degil..esim pazara gitmiyor cunku kadinlar resmen taciz ediyor diyor bu yuzden manavdan aliyoruz..yani bunlar boyle olduda nasil oldu diyede dusunmek lazimmm!!!
ay evet kız kocan pazara gelsin de onu taciz edelim diye bekliyordu kadınlar da. :KK9: kendin mi düşündün bunu?

Tesettürlüyüm ve bu zihniyet en az açıklar kadar çok karşımızda. Ne giydiğine alakalı değil bu adamın gözünde röntgen cihazı var baştan sona tarıyo ş..z.

Herkes çocuğuna verebildiği kadar edep ahlak Allah korkusu verecek, insanları tanımayı ve bir-iki sevgi sözcüğüne kanmamayı öğretecek.

Başka yapacak birşeyimiz yok ki :KK43:

Off offff. Benim oğlum umarım benden aldığı terbiyeyle güzel bir hayat kurar kendine. Zira insanların ne düşündüğü ortada. Saygı yok.

Belki konu sahibi düzgün bir üslup la yazmış olsaydı bu kadar tepki almazdi. Ama gördüğüm şu oldu. Tek suç kadında. Erkekler e yazık

Valla benim oğlum eğer bi kadına bakıyor da ya begenmistir yada böyle pis bi zihniyeti vardır.

Umarım kadınlara SEX objesi olarak degilde dünya gözüyle gerçekten beğendiği için bakar.

*misal. Ne güzel bakımlı güzel giyinen bir kadin keşke böyle karım olsa veya keşke bu kızla arkadaşlığım olsa *diye düşünür.

Obur türlü o zihniyeti yok etmek mümkün degil..

Şu iğrenç ağzınla daha fazla konuşma bence. Banlanırsam da banlanayım. Terbiyesiz, ahlaksız bir de rabbim ıslah etsin diyor. Köpek. Seni ıslah etsin. Aşağılık insan ya. İstediğim yeri açarım senin kocan bakacak diye niye açmiyim? Bakmayıversin kocan. Ezik seni. Bir de kızın varmış ondan bari utan. Beddua edicem zor tutuyorum ama o yavrunun ne suçu var diyorum. Seni bi 10 paragraf daha aşağılasam hırsımı alamam muhtemelen normal hayatta yüzüne dönüp bakmayacağım bir insansın. Değmezsin yani.
Senle biz ikimiz kesin sabaha banlıyız bende coştum zira hadi geçmiş olsun :eğlence:

Valla işin asli o kadar da iyi değil ya :) ben evde picama üstüne picama modundayim hala :KK70: burda kar vaaarr soğuk var. Olmasa iyiydi. Sizin ora nere bilmiyom da buraya da azicik güneş gelsin :) donduk dondukk
Karsta da giyiyodum. İsyerine gidene kadar etkiler sonra kapali ortam sicak zaten

Tesettur ayeti ilk erkeklere inmistir..onlarin goz kapaklaridir tesetturleri ama kadinlar boyle oldugu surece ne yazikki zor toplumu bozuyorlar..yahu pazarda ve metroda dikkat ediyorum da erkekler daha çok sakınır oldular kendilerini kizlar rahat omu degdi bu yaslandi umru degil..esim pazara gitmiyor cunku kadinlar resmen taciz ediyor diyor bu yuzden manavdan aliyoruz..yani bunlar boyle olduda nasil oldu diyede dusunmek lazimmm!!!

Millet senin sümüklü kocanı napsın iki şizofren bulmuşsunuz birbirinizi takılın hayal aleminde.

Çok güldüm:KK70:Eşiniz o derece yakışıklı yani..

Kadına kadın bile saygı duymayı beceremiyor gel de erkeğe laf anlat:KK12:
Eşimde bazen kızıyor bu kadar da rahat olunmaz diye sanane diyorum sanane hoşlanmıyorsan kafanı çevir.ne meraklıyız bizim gibi olmayanı yargılamaya.sanki herkesin hesabını biz kesiyoruz

Bir yerde okumuştum" tanrı bile son nefesini vermeden kulunu yargılamazken kullara ne Oluyor "diye gerçekten doğru

senin kocan kendini ne zannediyor?

kocan seni aldatıyor,böyle de kılıf bulmuş. güzel oldu mu bak tanımadığım insana iftira attım ben de senin gibi?

Onların yerine sen mi hasta oluyorsun. Zihniyete gel

Kadınlar olarak ne çektik vallahi. Mini etek giyeriz adımız nelere çıkar ya da bazıları çarşaf, ferace giyer taşlanır neler edilir. Benim okulumda bir kız okula feraceyle geldi diye kızı linç ettiler, kafasına bir ton taş yedi kız. Yobaz diye diye taşladılar. Açık olana da kapalı olana da bu tavrı gösterenler İĞRENÇ!! Tiksiniyorum iki kesimden de. Rahat bırakın artık insanları! Tesettürlüleri de mini etek giyenleri de yargılamak asla ama asla kimsenin haddi değil!!
İşte insanlar birbirine saygı duymayı öğrenmedikçe böyle olaylar tekrar edecektir. Herkesin hayatı kendine kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez.

Herkes şimdi tercih şeklinde elit yorum yapıyor pardonda o zaman dışarda o tür tiplere :
Kıza ya bak bu ne ya
Ay çok kötü abartı
Bu da şaşırmış iyice
Bu kız kesin.... .
Vs.
Diye yorum yapan hemcinslerimiz nerde peki ?
Çok samimi bulmuyorum o yüzden .
Başlık sahibin kavga amaclı açtığını da düşünmüyorum millete ezbere boşan yorum yapanlar derneği oldu iyice bdv
Yorumum herkes icin geçerli değil bu arada.
En fazla nasıl üşümüyor diye düşünürüm.

Kişi kendinden bilir işi :kahve:

Valla bu soğukta çorapsız etek giyenlere helal olsun diyorum çünkü bana kalsa battaniyeden don dikip öyle çıkcam dışarı hava buz:KK53:
*üşümüyor giyiyordur
*öyle hoşuna gidiyordur
*işi gereği öyle giyiniyordur
Bunu dert edip bdvye yazmaya üşenmediniz mi yahu:deli:

Selamlar, burda her zaman erkekler hakkında konuşmayabiliriz sanırım. Benim de kafama takılan kış günü hava çok soğukken altına çorap bile giymeyip mini etekle gezen kadınlar. Daha çok büyükşehirlerde oluyorlar tabiki. Yani bir insan hava sıcaklığına uygun olarak giyinmeli diye düşünüyorum. Soğuk havada bacak şov yapan kadınların milletin dikkatini çok gereksiz bir şekilde çektiğini ve bakmamaya çalışsa bile erkekleri zor durumda bıraktığını gözlemliyorum. Amaçları nedir bu insanların, tabiki tahmin ediyoruz da .Bu konudaki fikirleri merak ettim.

Erkeği zor durumda bırakmak derken??

Ya niye bitmiyosunuz siz niye niye :KK67:

Karsta da giyiyodum. İsyerine gidene kadar etkiler sonra kapali ortam sicak zaten

Orası ayrı. Is ortamı tabi sıcacık olur :) ama valla buralar donuyor. Çok degil ya. Azicik sicak istiyorum . valla Dr yürüyüş yap dedi ama mişlen lastikleri gibi de giyinsem 5 dk sonra heryerim donuyo

Pardon ama siz neden konuyu başka yerlere çekip duruyorsunuz ben sadece kadinlarin çoğunun yani fuhuş meraklisi insanlardan bahsettim siz kalktiniz konuyu cocuklara hayvanlara getirdiniz farkindaysaniz zaten herkeze soylememisim lafimi yanlis anlamak isteyenler cok çıkmış ben zaten cocuklara hayvanlara tecavüz edenleri allaha havale ediyorum ama inanın ki boşuna cehennemin odunu kadinlardan değil rabbim kötü düşünüp kötü anlayanlari ıslah etsin

cehennnemin odunu kadınlardan :KK57:
alah rızası için okuyun, öğrenin.
çocuk yetiştiriyorsunuz birde bu kafayla.

He bak zaten haberler bas bas bağırıyor kadınların erkeklere tecavüzünü uu hem de ne ah fırsatı olsa yada cesareti şunu diyen kocan neler yapacak da napalım senin pis kocanı be kadın sen de bizim kocalara potansiyel tehlikesin o vakit allahım bunların yetiştirdiklerini gelinim yapma nolur

ben açık bireyim ama tesettüre karşı değilim
olur olmaz yerde bu sapkın düşüncelerini ortalara attıkları için malesef bütün tesettürlüler bu şekilde düşünüyor olarak biliniyor ve insanları kutuplaştırıyorlar
Evet o yüzden bizler sizlerden daha çok nefret ediyoruz bu insanlardan.
Tamamen ön yargıyla bakıyorlar ve bu sefer o zihniyette olmadığımızı bilip bilmeden bizim değer yargılarımızı aşağılanıyor.

Bu kadar çok kul hakkıyla kalkıp birde din dersi vermeye çalışıyorlar. Din haklının yanında zalimin karşısında durmaktır. Din herkese hoşgörüyle bakmaktır.
Ağzından salya akan insanları aklamaya çalışanlar insan bile değil ki dini olsun.

Back
X