Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cehenneme gitmiş demekki bırak noptin allah aşkına ya uçkur düşkünü sakalı kokan namussuz iki it hadis diye saçmalamış bunlar da dinini kitabından değil bunlardan öğrenerek gelmiş bize caka satıyorcehennnemin odunu kadınlardan
alah rızası için okuyun, öğrenin.
çocuk yetiştiriyorsunuz birde bu kafayla.
Pardon ama siz neden konuyu başka yerlere çekip duruyorsunuz ben sadece kadinlarin çoğunun yani fuhuş meraklisi insanlardan bahsettim siz kalktiniz konuyu cocuklara hayvanlara getirdiniz farkindaysaniz zaten herkeze soylememisim lafimi yanlis anlamak isteyenler cok çıkmış ben zaten cocuklara hayvanlara tecavüz edenleri allaha havale ediyorum ama inanın ki boşuna cehennemin odunu kadinlardan değil rabbim kötü düşünüp kötü anlayanlari ıslah etsin
Bizde kocani bekliyoduk gelse de ellesek diye zatenTesettur ayeti ilk erkeklere inmistir..onlarin goz kapaklaridir tesetturleri ama kadinlar boyle oldugu surece ne yazikki zor toplumu bozuyorlar..yahu pazarda ve metroda dikkat ediyorum da erkekler daha çok sakınır oldular kendilerini kizlar rahat omu degdi bu yaslandi umru degil..esim pazara gitmiyor cunku kadinlar resmen taciz ediyor diyor bu yuzden manavdan aliyoruz..yani bunlar boyle olduda nasil oldu diyede dusunmek lazimmm!!!
Kocasının collo bollosunu taciz etmişler yazık ıyk midem kalktı herkesin kocası uzaya uçtu millet bunun sümüklü kocasına kaldı tey allamKocası pazara gidemiyormuş bak hele
Bizim pazarı hep kocam yapar ama hiç tacize uğramadı. Çirkin mi acaba benim beyim![]()
Mini etek giyip pazarda adam taciz etmek en sevdiğim şeyBizde kocani bekliyoduk gelse de ellesek diye zaten
ya hahahahMini etek giyip pazarda adam taciz etmek en sevdiğim şey![]()
Sana hoşt köpekhoşt ulan
Tesettur ayeti ilk erkeklere inmistir..onlarin goz kapaklaridir tesetturleri ama kadinlar boyle oldugu surece ne yazikki zor toplumu bozuyorlar..yahu pazarda ve metroda dikkat ediyorum da erkekler daha çok sakınır oldular kendilerini kizlar rahat omu degdi bu yaslandi umru degil..esim pazara gitmiyor cunku kadinlar resmen taciz ediyor diyor bu yuzden manavdan aliyoruz..yani bunlar boyle olduda nasil oldu diyede dusunmek lazimmm!!!
Sana hoşt köpek