Kış günü bacak şov yapanlar

Mat ince çorap o 10 numara, yok gibi görünüyor. Başlığı açan arkadaş muhtemelen erkek olduğundan ayırt edememiştir. :halay:

Fazla kilom var mini etek hiç yakışmıyor ama sırf inadımdan şu kara kışta minileri çekip pazara gidip odun alasım geldi.
Herkes kafasına göre takılmış :D
Bende çorap önerisi alayım,satıcılara mat ten çorap diyorum her defasında evde parlak çorapla karşılaşıyorum :D

Pazara yıllar önce gittim onda da Telefonumu caldirdim. Dibime kadar girmiş adam görmedim.

Ben ilk açıldığında şöyle bir baktım birşeyler yazayım diye amaan fake olduğu 100 mt den belli ben cevap yazana kadar kapanıverir şimdi diye düşündüm.

Ciddi ciddi yazılanlara inanıp üstüne hak verip polemik çıkartarak konunun 60 sf uzamasına sebep olan üyeler olmuş yuh diyorum.

Güvendıgın daglara kar yağar bacım aman dıkkat
Konu çok uzadı ve sen anlamıyorsun ama yine de cevap yazayım son kez. Algılayamadığın nokta pazarda kimsenin senin kocişi taciz etmek gibi bir amacı yok. Bunu o beynin neden algılayamıyor? Kadınlar pazara alışveriş yapmaya gidiyor. Buraya gelip kocamı taciz ediyorlar, kocam çok namuslu, kocam mağdur, biz hariç herkes ahlaksız dersen kusura bakma da böyle cevaplar alırsın. Sen ve senin gibileri iyi bilirim. İçiniz iğrenç sapıklıklarla dolu ve bunu bastırmaya çalışıyorsunuz. Yav kadın size ne gençliğin halinden, size ne millet ne giymiş napmış? Zararsınız ya valla zarar. Bak mesaja ne kadar kibar başlamıştım yine delirdim. Kıskanmayın artık şu insanları. İstedğiniz hayatı onların yaşaması onların suçu değil. "Küçük, şizofrenik ve cık cık allah hidayet versin"li dünyanızda mutluluklar. Umarım kocanla hadsiz hadsiz millete hidayet dileyip gençliğin haline kafa yormak yerine, şöyle bi boy aynasından bakarsın kendine.

Ayy su an sesli mesaj atasim geldi kocam magdur yada zavalli demedim sulaniyor kimsede demedim esimde demediiii diyorki ben bir erkek olarak kendimi cekiyorum ama kadinlar rahat benim kocam tacize ugrasa ne olcak psikolojisi mi bozulacak ama kadinlar boyle degil taciz kolay kolay unutulmaz..iste pazarda bunun olabilecegi bir yer kendilerini sakinmalari gerekiyor diyor âçik yada kapali diye degil kadin oldugu icin tacize ugramamak icin..kimi pazarini yaparken kimide neler icin dolaniyor o pazarlarda esim polis ve karakolda calisiyor ne olaylar oluyor..her pazarın olduğu gun bir kadin panik atak gecire gecire karakola geliyor tacizden iste bu yuzden dikkat edilmesi gerek diyor..bosa konuşmuyorum

Esim memesi yada kıçı carpti diyecek basit bir insan degil bildigin carpisiyolar..bir gun pazardan geldi ve o kadar sinirliki sebebini sordum ya kadin devrecekmis benimkini esim diyorki carptigi kisi kotu niyetle yaklasirsa sonra o üzülecek

Allahhhh Allahhhhh
Arkadaş...Pazarlar bir sürü insanın ihtiyaclarını karşılamak niyetiyle alışveris yapmak icin gittigi yerlerdir....
Bak simdii dikkat ettin mi bilmiyorummm
Bir sürü insan dedim !
Ihtiyac icin dedim ! (Cinsel ihtiyac degil haa sakın oraya gitmesin aklin !!!!!)
Haliyle bir sürü insan bir araya gelince tatlıda bir telaş olunca carpışmak normal degil mi sence...
Allah icin hadi bi söyle...
Benim anlamadıgım senin kocan niye sana böyle seyler anlatıyo
Yok taciz ediyolar,yok çarpıyolar....
Insan pazarda bana kadın carptı der mi ya....
Domates almış başını gidiyo desin
Patatese el degmiyo uçmuş fiyatlar desin...
Ne bileyim işte....
Pazar muhabbeti yanii
Ok ?

Ondan rahatsiz oluyo tabi,sexy bi hatun degse niye rahatsiz olsun? O koca memeli teyzelerden bende cok muzdaribim. Hep memikleriyle itekliyolar. ellerini kollarını sallayarak geziyolar.totoma bi el geliyo"sapik vaarr" diye bagircam,bi dönüyorm pambik şekeri gibi bi teyze :KK70:
Ben pazara gidince biri dokunsa hic yanlış anlamam. Kim olacak yani pazar yeri normal degilmi kalabalık oluyor. Yok bikini ile sahile gidemiyorum, insanlar bakıyor rahatsiz oluyorum demesini yine birazda olsa anlarım, ama pazara bile gidemiyorlar düşünsene :D gulsemmi aglasammi. Ben severim dokunan şişko teyzeleri ♡ pazar yeri bana cok samimi geliyor. Cok severim pazar yerlerini. Canim pazarim ahahha
Ama bu kafadaki insanlar evlerinden çıkmasınlar zaten

Bende çok merak ediyorum o hatulari. Cift kat içlik giyip,ennn kalın kaşe mont üzerine şal ile gezerken önümden afeti devran geciyor,gozlerim takılıyor bacaklara. İyice inceliyorum tüylerde urperme de mi yok diye :KK70: daha bi üşüme geliyo valla icim titriyo. İnceden kıskanmıyo da degilim. Ben babanne gibi gezerken onlar nasıl durabiliyo? İsin sırrı nedir,aydinlatin beni :KK53:
Evde belim açılsa sistit oluyorum .Onlar niye üşümüyo yaaaaaa .

Yalnız güveçte yapacaksan bıraz daha erken kapat cünkü tencereye göre daha gec soğur güveç
Güvecim yok malesef mecbur duduklude yapicam ama ahh güvecin tadı da başka oluyor iyi oldu dediğin en kısa sürede alicam ya konu kuru fasulyeye döndü sonumuz iyi değil hissediyorum:KK48:

Haydaaa kadınlar tacize uğrayınca açık giyindi, kuyruk salladi oluyor. Pazara giden erkek tacize uğrayınca "kadınlar çok rahat eşimi taciz ediyorlar". Eşiniz resmen kaşınmış, bir sürü kadının olduğu pazara gitmek resmen gel beni şeyap demektir.

Sabahtan beri okuyorum sırf bu yorum için giriş yaptım. Ağzınıza sağlık. Helal olsun

Ayy su an sesli mesaj atasim geldi kocam magdur yada zavalli demedim sulaniyor kimsede demedim esimde demediiii diyorki ben bir erkek olarak kendimi cekiyorum ama kadinlar rahat benim kocam tacize ugrasa ne olcak psikolojisi mi bozulacak ama kadinlar boyle degil taciz kolay kolay unutulmaz..iste pazarda bunun olabilecegi bir yer kendilerini sakinmalari gerekiyor diyor âçik yada kapali diye degil kadin oldugu icin tacize ugramamak icin..kimi pazarini yaparken kimide neler icin dolaniyor o pazarlarda esim polis ve karakolda calisiyor ne olaylar oluyor..her pazarın olduğu gun bir kadin panik atak gecire gecire karakola geliyor tacizden iste bu yuzden dikkat edilmesi gerek diyor..bosa konuşmuyorum
Eşin polis ve tacıze ugruyor pazarda oylemi
Kuzum sen ne dıyon ya

esimin soylemek istedigi ne kadar pazar yeri ve kalabalik olsa bile herkes iyi niyetli degil kimisi sirf bu yuzden geliyor o yuzden sinirleniyor yani bunlarin oldugunu bildikleri halde niye bu kadar rahatlar ..[/QUOTE] bu cumleden sonra esini sorgulamaya baslayabiirsin... niye bu kadar rahat kadinlar diye sinirlenen kocama sanane o kadinlardan diye sorarim.. seni ilgilendiren birsey yok derim... sen sadece kendinden sorumlusun digerleri seni ilgilendirmez... o cumleden benim anladigim su olur kedi uzanamadigi cigere mundar dermis... bunu dusun gercekten lutfen gozunle gormemissin ya tam tersi olmus ve esin karsilik goremediginden sinirlenip gelip sana bunlari anlatiyorsa... pazar dedigin kalabalik olur benim esim de gitmez ama sevmedigi icin pazar kadin isidir der evdeki yiyecek ihtiyacini kadin daha iyi bilip takip ettigi icin kadinin gitmesi daha dogrudur der erkeklerin ne isi var pazar da..
Iste o kotu niyetliler hep erkek oluyo ve zarar gorenler de kadinlar...

Rahat derken insanların namusuna dil uzattığınızın farkında mısınız?

Benim eşim de polis o da bazı pazarcilarin kadınları taciz ettiği kanisinda mesela. Hep zihniyeti bozuk erkekler boş boş geziyor pazarda der. Hangisine inanacaaaz

Back
X