Ayy bu sefer gidiyorum geldigimde de Resitin Anasi kim bulunmus olsun.bana bunlarla gelin
:):))))
Yorumunu okuyunca direkt gözümün önüne şimşek gibi Kerime hanım çarptı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bu sefer gidiyorum geldigimde de Resitin Anasi kim bulunmus olsun.bana bunlarla gelin
Yazık yaaa üzüldüm vallahi siz ağır hastasiniz gerçekten, sizin kocaniz namuslu falan degil,siz cok büyük bir kadın duşmanisiniz o yüzden kocaniz size pür pak geliyo.Evet erkekler o kadar aldatir ve guvensiz oldularki boyle erkekler kalmadi zannediyorsunuz yada beni saf olmakla sucluyorsunuz evet benim esim namuslu bir erkek sizide inandirma cabamda yok
O kimAyy bu sefer gidiyorum geldigimde de Resitin Anasi kim bulunmus olsun.bana bunlarla gelin
Ay kız yerim seni sensin tatlıYa sen nasıl bir tatlissin Allah razı olsun vallahi kuru fasulye islaticaktim konuya daldım unuttum hemen yapicam şimdi sana benden kocaman kocaman![]()
Kuzum moralen çok kötü oldum yaBizim kocişlerede var birşey,denk gelmedi demekki..
Canım seni alintilamicaktim pardon ahaha superuber yakisikli kociskolu, nereye gitse pazar dahil ellenen kocaya sahip olan arkadas içindi ♡ironi yapılmıştı orada askısı:)
Esim memesi yada kıçı carpti diyecek basit bir insan degil bildigin carpisiyolar..bir gun pazardan geldi ve o kadar sinirliki sebebini sordum ya kadin devrecekmis benimkini esim diyorki carptigi kisi kotu niyetle yaklasirsa sonra o üzülecek
Helal olsun ıste hamarat türk kadını o değil de bir püf noktan var mı fasulyeyi yaparken söylesen bana duacin olurumAy kız yerim seni sensin tatlıfasulye ıslamayı unutmaktan çok çektim de gerekmese de her gece bi defa aklıma gelir ıslıcam mı diye
afiyet olsun bebiş
![]()
Kuzum moralen çok kötü oldum ya
Nıye benım herıfı hıc ellwmıyorlar çirkın mı kocam şimdi
Canım onu az ve sadece mesela bir öğün yersen zayıflamak icin. Öyle atıştırmak icin yersen sorun olmaz, yarasin sanada bebisinede ♡Hazır herkes buradayken birsey sorcam ya. Şuan su zayıflamak için olan tahilli gevrek yiyorum sütle. Bu tahilli şey hamilelikte yeniyo dimi ya. Yenmiyo diye okumadım hiçbir yerde ama bi sorayim dedim herkes buradayken![]()
Islatırken suya az karbonat at gazını alırHelal olsun ıste hamarat türk kadını o değil de bir püf noktan var mı fasulyeyi yaparken söylesen bana duacin olurum
Işte olması gereken tek şey bu neden beceremiyoruz bunu anlamıyorum: (Tesettürlüyüm. Kimsenin benim giyimime bir şey demeye hakkı olmadığı gibi, benim de açık giyinene bir şey demeye hakkım yok. Sadece benim değil, sizin ve sizin gibilerin de yok.
Kimse kimsenin giyimini beğenmek zorunda değil. Söylediğiniz ithamlar çok itici. Çok rahatsız oldum.
O umursamaz nıye ellenmedıgınedeŞansına küssün eniştede,herkese varda bana yokmu desin.![]()
Ayyy seviyorum burayı çok teşekkür ederim çok naziksinizIslatırken suya az karbonat at gazını alır
O umursamaz nıye ellenmedıgınede
Ben çok ezıklendım elenmeyen koca sahabı olaraktan
Fasulyeler piserken sertliği gidince çok aşırı yumusamadan altını kapat sonra o sıcak sıcak bekliyor ya zaten yemeğe kadar, çok aşırı yumusayip da parcalanmasin güzel güzel özleşsin (tabi öğle saatlerinde yaparsan)Helal olsun ıste hamarat türk kadını o değil de bir püf noktan var mı fasulyeyi yaparken söylesen bana duacin olurum
CanımmmmmAyyy seviyorum burayı çok teşekkür ederim çok naziksiniz![]()
Çok teşekkür ederim denicem kesinlikle inşallah güzel olur resmini çekicemFasulyeler piserken sertliği gidince çok aşırı yumusamadan altını kapat sonra o sıcak sıcak bekliyor ya zaten yemeğe kadar, çok aşırı yumusayip da parcalanmasin güzel güzel özleşsin (tabi öğle saatlerinde yaparsan)![]()
Şimdi delı planlarım var acaba kocamı semt pazarında nasıl ellettırıp onurumu kurtarırım namınaAynen bende ezik hissettim kendimi..