Kış günü bacak şov yapanlar

Bu arada bir tanıdık vardı; eşimin üstüne çıkıyorlar pazarda diye yakınırdı sonra kocasının yeğenlerini taciz ettiği çıktı ortaya ama teyzemiz kapı gibi kocasının arkasında durdu.çünkü Saadet’lerini kıskanıyorlar iftira atıyorlardı kocasına!kızı yaşındaki yeğenlerinin gözü vardı kocası yapmazdı ,kadına kadından başka düşman ne hacet?

Ahahhaha ,oglani ayağımda salliyorum,bi yandan buraya bakiyorum. Yorumu görünce iki elimde agzimi kapadim hemen püskürmemek icin
Bende hamile kalırsam kk çok işime yarayacak varya boş anlarımı burada "degerlendiricem" senin gibi ahahah cocuk uyansında ben size sorarım ahahahahah

Yaaa gerçekten miiii,cok sevindim ablam. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı evlat olsun,anneanesine benzesin kac aylik suan? Cinsiyet belli oldu mu?

13 hafta filan oldu,inşallah kuzum ya sağlıcakla kucağına alsın yeterki..
Cinsiyet 2 hafta sonra dedi doktoru,bakalım artık sonuca

Bende hamile kalırsam kk çok işime yarayacak varya boş anlarımı burada "degerlendiricem" senin gibi ahahah cocuk uyansında ben size sorarım ahahahahah
Hic tavsiye etmiyorum. Ben 9 ay buralarda takildim. Cocugum manyak çıktı siyasette takil,bdvde takil olacağı oydu cubukta çift çizgiyi gördüğün gün üyeliğini iptal et
13 hafta filan oldu,inşallah kuzum ya sağlıcakla kucağına alsın yeterki..
Cinsiyet 2 hafta sonra dedi doktoru,bakalım artık sonuca
Ayy çok yeni daha minicik. Daha simdiden evinize neşe getirmistir. Amin ablam amin. Kız erkek önemli değil de merak iste bizimki. Kızın da bebegi de saglikla kavussunlar birbirlerine inşallah

Beni baglamaz kimin ne giydigi isterse ic camasiriyla ciksin ama acik konusmak gerekirse aklimdan ilk gecen nasil donmuyolar demekki kansizis oyuzden cok usuyoruz etek giymedigimiz halde

Hic tavsiye etmiyorum. Ben 9 ay buralarda takildim. Cocugum manyak çıktı siyasette takil,bdvde takil olacağı oydu cubukta çift çizgiyi gördüğün gün üyeliğini iptal et
Ben kk'dan öncede manyaktım zaten yani çocuğun ne olacağı ortada ayy canım çocuğum ahahaha al iste bak ahahaha olmayan çocuğumu seviyorum

İnşallah harbicim sağplıklı olsun yeterki bu daha önemli zaten..
Evet ya minnak daha kendisi ultrasonda baktık zıp zıp atıyor kerata kendisini..

Allah askina sanirim rekora dogru kosuyoruz.

adminlerin admini Mune ablamiz lütfen konuyu kilitlerken bizi aydinlat. Her hangi bi konu bu kadar mesaj almismiydi cok merak ettim.
Ooooo efsane konular var, en azından 2014 sonrası üye olupta bdv müdavimi olanlar hatırlar o konuları :)))

Toplu katliam yapılan çok topik oldu, bu konu da aday mı derseniz aday olabilir, inceleyip kibleri de değerlendirince göreceğiz :))

İnşallah harbicim sağplıklı olsun yeterki bu daha önemli zaten..
Evet ya minnak daha kendisi ultrasonda baktık zıp zıp atıyor kerata kendisini..

Öyle tabi ablacim. Ay neler duyuyoruz,ne dertler,ne hastaliklar var. Allahim korusun evlatlarımızı. Doktorum hep "hareketli bebek, sağlıklı bebek" derdi,sizin minnakın maşallahı var demek daha simdiden yerinde duramiyorsa

Ablaaaa senı sevıyorummmm bılıyon
Banlasanda banlamasanda
Nıye yazdı dıye kızma ıcımden geldı be ya

Ablacım hoşgeldiiiiiiin

Hoşbuldum hoşbuldum ama beni görenler hoş bulacak mı bilmiyorum, yine geldi zebani kılıklı kadın diyenlere selam olsun

E bu konunun kurdelesini keselim artık
Haksızlık etme abla ya
Sen olmasan kodes olmasa cekılırmi kk

Müdürüm saygılar,yaşlı anneanneye indirim uyguluyorsunuz demi:))

Doktorda dedi hareketli diye,eşime de yolladım videosunu fenerli gibi zıplıyor diyor:))
Amin kuzum sağol..

Sağlıcakla gelsın
Ugur mutluluk ağız tadı getırsın

Amin inşallah çok teşekkür ederim sağol:))

Canım onu az ve sadece mesela bir öğün yersen zayıflamak icin. Öyle atıştırmak icin yersen sorun olmaz, yarasin sanada bebisinede ♡

Zayıflamak icin nere ya acıktım ondan yiyorum :) boyuna yer oldum. Göbek önden önden gidiyor artık. Ama evet yarasin melegime. Maşallah yedikce güçleniyor sanki sıpa. Teşekkür ederiz ablasi bu arada 1 dolu kase yedik valla. Iyide geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…