- 30 Ağustos 2015
- 857
- 1.627
- 113
Bende hamile kalırsam kk çok işime yarayacak varyaAhahhaha ,oglani ayağımda salliyorum,bi yandan buraya bakiyorum. Yorumu görünce iki elimde agzimi kapadim hemen püskürmemek icin
Yaaa gerçekten miiii,cok sevindim ablam. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı evlat olsun,anneanesine benzesinkac aylik suan? Cinsiyet belli oldu mu?
☺Bende diyorum ki bu herif neden bu kadar ısrar ediyo "her hafta pazara ben gideyim nolurr"diye....
Ahanda yakaladım....
Bende seni kapının önüne koymazsam benim adımda bedevii degil.......
Hic tavsiye etmiyorum. Ben 9 ay buralarda takildim. Cocugum manyak çıktıBende hamile kalırsam kk çok işime yarayacak varyaboş anlarımı burada "degerlendiricem" senin gibi ahahah cocuk uyansında ben size sorarım ahahahahah
Ayy çok yeni daha minicik. Daha simdiden evinize neşe getirmistir. Amin ablam amin. Kız erkek önemli değil de merak iste bizimki. Kızın da bebegi de saglikla kavussunlar birbirlerine inşallah13 hafta filan oldu,inşallah kuzum ya sağlıcakla kucağına alsın yeterki..
Cinsiyet 2 hafta sonra dedi doktoru,bakalım artık sonuca
Ben kk'dan öncede manyaktım zaten yani çocuğun ne olacağı ortadaHic tavsiye etmiyorum. Ben 9 ay buralarda takildim. Cocugum manyak çıktısiyasette takil,bdvde takil olacağı oydu cubukta çift çizgiyi gördüğün gün üyeliğini iptal et
Hic tavsiye etmiyorum. Ben 9 ay buralarda takildim. Cocugum manyak çıktısiyasette takil,bdvde takil olacağı oydu cubukta çift çizgiyi gördüğün gün üyeliğini iptal et
Ayy çok yeni daha minicik. Daha simdiden evinize neşe getirmistir. Amin ablam amin. Kız erkek önemli değil de merak iste bizimki. Kızın da bebegi de saglikla kavussunlar birbirlerine inşallah
Ooooo efsane konular var, en azından 2014 sonrası üye olupta bdv müdavimi olanlar hatırlar o konuları :)))Allah askina sanirim rekora dogru kosuyoruz.
adminlerin adminiMune ablamiz lütfen konuyu kilitlerken bizi aydinlat. Her hangi bi konu bu kadar mesaj almismiydi cok merak ettim.
İnşallah harbicim sağplıklı olsun yeterki bu daha önemli zaten..
Evet ya minnak daha kendisi ultrasonda baktık zıp zıp atıyor kerata kendisini..
Ablaaaa senı sevıyorummmm bılıyonOoooo efsane konular var, en azından 2014 sonrası üye olupta bdv müdavimi olanlar hatırlar o konuları :)))
Toplu katliam yapılan çok topik oldu, bu konu da aday mı derseniz aday olabilir, inceleyip kibleri de değerlendirince göreceğiz :))
Ooooo efsane konular var, en azından 2014 sonrası üye olupta bdv müdavimi olanlar hatırlar o konuları :)))
Toplu katliam yapılan çok topik oldu, bu konu da aday mı derseniz aday olabilir, inceleyip kibleri de değerlendirince göreceğiz :))
Sağlıcakla gelsınİnşallah harbicim sağplıklı olsun yeterki bu daha önemli zaten..
Sağlıcakla gelsınİnşallah harbicim sağplıklı olsun yeterki bu daha önemli zaten..
Ablaaaa senı sevıyorummmm bılıyon
Banlasanda banlamasanda
Nıye yazdı dıye kızma ıcımden geldı be ya
Ablacım hoşgeldiiiiiiin
Haksızlık etme abla ya
Hoşbuldum hoşbuldum ama beni görenler hoş bulacak mı bilmiyorum, yine geldi zebani kılıklı kadın diyenlere selam olsun
E bu konunun kurdelesini keselim artık
vatana millete hayirli ugurlu olsun insallah. :)
Hoşbuldum hoşbuldum ama beni görenler hoş bulacak mı bilmiyorum, yine geldi zebani kılıklı kadın diyenlere selam olsun
E bu konunun kurdelesini keselim artık
Ooooo efsane konular var, en azından 2014 sonrası üye olupta bdv müdavimi olanlar hatırlar o konuları :)))
Öyle tabi ablacim. Ay neler duyuyoruz,ne dertler,ne hastaliklar var. Allahim korusun evlatlarımızı. Doktorum hep "hareketli bebek, sağlıklı bebek" derdi,sizin minnakın maşallahı var demek daha simdiden yerinde duramiyorsa
Sağlıcakla gelsın
Ugur mutluluk ağız tadı getırsın
Canım onu az ve sadece mesela bir öğün yersen zayıflamak icin. Öyle atıştırmak icin yersen sorun olmaz, yarasin sanada bebisinede ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?