Ben tek kötü kelime etmedimKodese gırecek olmakmı
Ben saklambaç oynarken hep sıkışıyorum heyacandan
Gıtmeyım ablaKorkma ürkek ceylanım sen de aktif uyarı puanı yok, gitsen bile çabuk dönersin.
Dream,
ürkütmeyin güvercinlerimi :)))
Ben çok heyecanlandimkuru fasulye hakkındaki püf noktası tavsiyelerim yüzünden mapıslara düşcem, bebe de tekmeledi valla adam akilli ilk defa hissettim heyecandan galiba olsun artık müebbet de olsa gam yemem
Valla hakaret yokBen tek kötü kelime etmedimbu konuda ban kabul etmiyorum beklemiyorumda. Dermiş ve gri olup gidermişim
Ben çok heyecanlandimkuru fasulye hakkındaki püf noktası tavsiyelerim yüzünden mapıslara düşcem, bebe de tekmeledi valla adam akilli ilk defa hissettim heyecandan galiba olsun artık müebbet de olsa gam yemem
Yılbaşına özel af çıkar belki yada açık görüş falan anlaşsak heeeYok kız yılbaşı günü bdv sız olmaz
Maşallah ona annesi
Hoşbuldum hoşbuldum ama beni görenler hoş bulacak mı bilmiyorum, yine geldi zebani kılıklı kadın diyenlere selam olsun
E bu konunun kurdelesini keselim artık
Pazarlıklar başladı
Alakasizliktan dolayı gidiyorum ben hepValla hakaret yok
Saygısızlık yok
Ban da yok dımı
Mune abla çok fena planlar yapıyor bencePazarlıklar başladı
Sen gıdersen ben senın takımı ıdare edıyımAlakasizliktan dolayı gidiyorum ben hepbenimde tombislerim var cuma bende gitmesem iyi olur ama son pişmanlık neye yarar ahahaha
Doğru diyorsun ben yazana kadar bir sürü üye vardı, dedim size değil mi zebani kılıklı kadın deyip kaçtılar bence :)))))Mune abla çok fena planlar yapıyor benceehehhehe bütün millet nerde ya. 1 saat önce herkes burdaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?