Kış günü bacak şov yapanlar

daha yetisemiyorum cok hizlisiniz. bi sayfa okuyana kadar kac sayfa güncellenmr oluyo.

ula noliiii hepimiz regl mi olcaz ne bu asilil. Allahtan ayni ortamda degiliz millet sac bas bir birine girerdi. sonra eteksiz donsuz evlerimize dagilirdik.

hadi öpüsün koklasin lütfen hepimiz kadiniz hepimiz güclüyüz. hepimiz kardesiz.

Birde dinden bas ederler, bu kadar rahat

Ya gercekten ben böyle zihniyet tasiyan kisilerle kardes olmayi birak, ayni havayi bile icime cekmek istemiyorum yeminle.

Ama bır fark var
Kocası yakışıklı olanlar ve olmayanlar

Şunu da alıntılayayım da millet de bu dönüşe şahit olsun

Ahahhaha ,oglani ayağımda salliyorum,bi yandan buraya bakiyorum. Yorumu görünce iki elimde agzimi kapadim hemen püskürmemek icin

Kış günü fantazi mi olur .Üşümeyen hemcinslerimi gördükçe bende diyorum bu adam beni naaapsın .
Bence de ay ayni seyi bende düşünüyorum. Cok üşüyorum ben yaa

Nerdeyim ben biliyonmu sen yoksun burada gerçi..
Kaçır beni gittiğin yere.

Az kaldı az....

Aaa kızının yaninda misin yoksa? Cok selam söyle. Bir zamanlar ben orayla bura arasi mekik dokuyordum,simdi de siz. Gurbet çok zor yaa

Evet burdayım,cuma günü hep beraberce dönüyoruz yılbaşında bizde olacaklar..
Anneanne oluyorum haberin yoktur senin kuzum..

Sabaha kitlenir buralar dutluk olur .Mune bacı uyansın toz duman ortalık.

Evet burdayım,cuma günü hep beraberce dönüyoruz yılbaşında bizde olacaklar..
Anneanne oluyorum haberin yoktur senin kuzum..
Yaaa gerçekten miiii,cok sevindim ablam. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı evlat olsun,anneanesine benzesin kac aylik suan? Cinsiyet belli oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…