Kış günü bacak şov yapanlar

Azalarak değil hemen bitin!!
Neden tatlim ? Ben fikrimi soylemedim . Konu sahibine de haklisinda demedim. Ayrica en son yazdigimda gayet guzel bir hadisi serifti. He okumadiysan tekrar yazayim canim benim.

KINAMAYINIZ,KINANDIGINIZ SEY BASINIZA GELMEDIKCE OLMEZSINIZ ..
( Hadisi Serif) .. iyi geceler dilerim tatlimm.

Bayanlar size inanamıyorum. Neden herkez uzerine alındı onuda anlamıs diilim. Kadın genellememi yaptı? Yada bam telinize mi bastı. Kapalısı acıgı burda kimsenin kimseye ne ustunlugu vardır nede hakaret etme hakkı. Kendinize gelin bence !!

valla aynen benim bam telime bastı. kendini bilmezin birisi cümle arasında kadınların çoğunun fuhuşa meraklı olduğunu söylüyorsa ben onu burda itin g.tüne sokarım. hakaret ederim banımı da yerim ama o kendini bilmezi de huzursuz ederim. eyyorlamam bu kadar

Arkadaşlar pardon ama zaten kadınlar yüzünden her türlü şey çıkıyor ortaya açıyorlar her taraflarını tecavüze tacize uğrayınca da hakli oluyorlar kudurtuyorsunuz erkekleri adamlar da saldırır tabii ki siz önce edepli giyinmeyi öğrenin tabii her zihniyet de ayni değil lafım herkeze değil ama yarasi olanlar çıkar ortaya zaten
Dilimin ucuna beddua geldi bak yazmıyorum.. içimden çok sağlam geçti ama.. tutar inşallah ;)

hahahah :KK70: :KK70: geberiyorum şu yoruma gelen cevaplara:KK70:
Hayır gıcık oldum ya adamı rahat birakmiyormus kadınlar hemi de pazarda Allah aşkına pazarda millet gidiyor ıspanak pırasa elma alıp koşarak eve dönüyor kim napsın senin kocanı heralde kocisini çok yakışıklı buluyor ki pazarda dahi elma armut gibi kapışılıyor sandı :deli:

Sen o buz gibi zihniyeti taşırken nasıl üşümüyorsan,onlar da üşümüyor işte.....
Kış mevsimi etek giyenleri düşünene kadarrrr,kış günü giyinemeyenleriiiiiii düşünnnnnn,hayvannnnnları düşün,evi olmayanları düşünnnnn,aileni düsünnn siyaset düşün,uzayı düşün meselaaaa
Yok ille deee bunu düşüncemm diyosannn içinden düşünnnnnnnnnnn
Cok tatlisiniz.ne gùzel anlatmissiniz.

Dediğiniz gibi olay burada şıklık yada hoş olup olmaması değil olay burada kadının mazeme gibi gösterilmesi erkeğin bu konuda aciz gibi lanse edilmesi kadını giydiğiyle yargılama bayağılaştırma çabası bu onur sahibi kimsenin kabul edebileceği birşey değil

konus bacim :KK59:
Millet gece gece kafayi kirmis hee:KK53:

valla aynen benim bam telime bastı. kendini bilmezin birisi cümle arasında kadınların çoğunun fuhuşa meraklı olduğunu söylüyorsa ben onu burda itin g.tüne sokarım. hakaret ederim banımı da yerim ama o kendini bilmezi de huzursuz ederim. eyyorlamam bu kadar

O yorum nerde k ? Ben kacirmisim. Nasıl fuhuş falan. Rica etsem bi gösterir mısın o yorumu

Sizce huzursuz olacak mı ? Daha çok siz huzursuz oluyorsunuz. Lütfen sakinleşmeye çalışın biraz.

Tesettur ayeti ilk erkeklere inmistir..onlarin goz kapaklaridir tesetturleri ama kadinlar boyle oldugu surece ne yazikki zor toplumu bozuyorlar..yahu pazarda ve metroda dikkat ediyorum da erkekler daha çok sakınır oldular kendilerini kizlar rahat omu degdi bu yaslandi umru degil..esim pazara gitmiyor cunku kadinlar resmen taciz ediyor diyor bu yuzden manavdan aliyoruz..yani bunlar boyle olduda nasil oldu diyede dusunmek lazimmm!!!
Ya çok haklısın.. biz bu yüzdene eşimle ülkeyi terk etmeyi bile düşünüyoruz artık. Arabistana falan gitmeyi düşünüyoruz. Daha rahat oluruz. Siz de ne bileyim işte YALLAH ARABİSTANA

Millet senin sümüklü kocanı napsın iki şizofren bulmuşsunuz birbirinizi takılın hayal aleminde.

Hakaret etme hakkini kim veriyor sana bayan cok banliii!!!herkesin bir fikri var saygi duymayi bileceksin bilmiyorsanda konuya yorum yapmayacaksin arkadas burasi duello alani degil o zaman yorum yapma gec biraz saygi ya

Back
X