Kış günü bacak şov yapanlar

Bak benim ki ugradi. Hem de metro da hemde 45 yaşında teyze tarafından. Cantasinin altından eşimin poposuna dokunmuş inerken. Eve geldi anlattı. Bi totona sahip cikamadin mi dedim. Insan totoyuda kollayamacaksa dimi ama yanii

Yani size soruyorum bir polis esi olarak dusunun esim hem pazarda hemde karakolda calisti ve cok fazla olay oluyor soylediklerimde haksiz miyim ya kotu niyetle soylemiyorum dikkat edin diyorum

Ayy su an sesli mesaj atasim geldi kocam magdur yada zavalli demedim sulaniyor kimsede demedim esimde demediiii diyorki ben bir erkek olarak kendimi cekiyorum ama kadinlar rahat benim kocam tacize ugrasa ne olcak psikolojisi mi bozulacak ama kadinlar boyle degil taciz kolay kolay unutulmaz..iste pazarda bunun olabilecegi bir yer kendilerini sakinmalari gerekiyor diyor âçik yada kapali diye degil kadin oldugu icin tacize ugramamak icin..kimi pazarini yaparken kimide neler icin dolaniyor o pazarlarda esim polis ve karakolda calisiyor ne olaylar oluyor..her pazarın olduğu gun bir kadin panik atak gecire gecire karakola geliyor tacizden iste bu yuzden dikkat edilmesi gerek diyor..bosa konuşmuyorum

Benim eşim de polis o da bazı pazarcilarin kadınları taciz ettiği kanisinda mesela. Hep zihniyeti bozuk erkekler boş boş geziyor pazarda der. Hangisine inanacaaaz

konuyu hiç okumadım, okumaya sondan başlayayım dedim, gözüme çarptı
sanırım bodoslama dalmış oluyorum ama
bu iki mesajdan da çıkan sonuç aynı değil mi yahu? :KK64:bana aynı gibi geldi
neden "hangisine inanıcaz"???

Rahatliktan kastim yani birilerine carpmak bir cok hirsiz ve tacizci carpismayi bilerek yaparki istedigini daha rahat elde etsin..iste bu yuzden pazarda carpismamaya azami gayret gosterilmeli diyor polis bey..

ilk yazdığınız mesaj yalanmıydı?
eşim beni taciz ediyorlar dedi diye yazmışsınız. sonradan çarpışmaya döndü.
hangisi doğru?

Rahatliktan kastim yani birilerine carpmak bir cok hirsiz ve tacizci carpismayi bilerek yaparki istedigini daha rahat elde etsin..iste bu yuzden pazarda carpismamaya azami gayret gosterilmeli diyor polis bey..

Es kazada çarpıyoruz ama..

Beşe kadar saycam...
Bildirim gelmezse gidicem yatıcam diyorum
Bir ki üç döt beş diyorum..
Bildirim geliyo heyecandan gidemiyorum..
Bacılar 1 dk yazmayın yaa....

Yazdım bile sjksjksjksjk :olamaz:

Ay yok teyze de olsa ellemesin beni,ben onu elliyo muyum? Gerci ellesem rahatsiz olmaz o teyzeler :KK70: gitmesinler bosver zaten pazar yeterince kalabalik,bi de bunlarla mi ugrascaz :KK70: kazayla adama çarpsan,kocami elimden aliyyollaaa,yetisin ahaliii diye ahlaksiz kadin ilan ediliriz:110:
Birde bu kadına laf anlat sonra :D birgün bi dükkanda genç cocuk bi teyzeye yakın duruyor diye, kadın bağırıp çağırmaya başladı çığlık atti. Bende kuzenle ordaydim. Teyze iste utanmaz falan filan birseyler diyordu. Çocukta abla birsey bakıyordum cekilmedinki on saat dedi. Bizi gösterip bunlar varken sana niye bakiyim dedi ahahahahaha ama bizdende cok küçüktü düşün kadin ne sandıysa böyle manyak cok

Yani size soruyorum bir polis esi olarak dusunun esim hem pazarda hemde karakolda calisti ve cok fazla olay oluyor soylediklerimde haksiz miyim ya
Kotu niyetle soylemiyorum dikkat edin diyorum

Valla polis esisin diye tarafina geçecek halim yok da. Ayol herkes kendinden sorumlu polis neden var olayları önlemek ve müdahale etmek için. Yaftalamak için değil

konuyu hiç okumadım, okumaya sondan başlayayım dedim, gözüme çarptı
sanırım bodoslama dalmış oluyorum ama
bu iki mesajdan da çıkan sonuç aynı değil mi yahu? :KK64:bana aynı gibi geldi
neden "hangisine inanıcaz"???

Bayanın eşi kadınlar taciz ediyor diyor. Benim ki de kadınlar savunmasiz diyor. Kabaca

Ay yok teyze de olsa ellemesin beni,ben onu elliyo muyum? Gerci ellesem rahatsiz olmaz o teyzeler :KK70: gitmesinler bosver zaten pazar yeterince kalabalik,bi de bunlarla mi ugrascaz :KK70: kazayla adama çarpsan,kocami elimden aliyyollaaa,yetisin ahaliii diye ahlaksiz kadin ilan ediliriz:110:

Aynen kizz. Corap + patikle geziyorum. Corapsiz yatmiyorum.Gecen kocama fantazi amaçlı mini etek giyem dedim,termal icligi sıyırmamla balkanlardan gelen soguk hava dalgasini hissetmem bir oldu. Sonra dedim ne gerek var? Geri giydim :KK70:
Kış günü fantazi mi olur .Üşümeyen hemcinslerimi gördükçe bende diyorum bu adam beni naaapsın .:halay:

Ben hayatımda böyle bir u dönüşü görmedim. Bari dediklerinin arkasında dur

Back
X