- 21 Kasım 2017
- 30.165
- 131.768
- 598
Benim balkonda öyle
Antep’te kutsal pazar ve diğer tüm tatiller aşırı önemli olduğu için anlam veremiyorlardır eşinin çalışmasına. Öyle bir şehir ki dönercide et bitti diye saat 2’de dükkan kapatır, Katmerci Zekeriya katmer sabah daha iyi gider zaten deyip öğle olmadan dükkan kapatır. Butikler asla sabah 9-10 gibi açık olmaz. Bayram günü açık esnaf bulmak çölde vaha bulmak gibi skdkdkdk.bayramlarda beni görüyor herkes ama onu göremiyorlar.
biraz zor bir süreçti.
İşte dediğimde şaşırıyorlardı
Akraba çevresi.
Bazı gerekli işlerimi alışveriş konusunda ilkbahardan beri mağazalara gidip halledemedim hep internete yüklendim mecbur ordan seçtim umuta ne lazım olduysa.
vakti olsa zaten beni kendisi götürür.
Oda bunun farkındaydı hep. İnşallah yeni düzen daha iyi olur.
Doğru evet haklısın kime desem bayram da bile yokmu ?Antep’te kutsal pazar ve diğer tüm tatiller aşırı önemli olduğu için anlam veremiyorlardır eşinin çalışmasına. Öyle bir şehir ki dönercide et bitti diye saat 2’de dükkan kapatır, Katmerci Zekeriya katmer sabah daha iyi gider zaten deyip öğle olmadan dükkan kapatır. Butikler asla sabah 9-10 gibi açık olmaz. Bayram günü açık esnaf bulmak çölde vaha bulmak gibi skdkdkdk.
Tabi kayınvaliden her şey yapıyor sana veriyor.Arkadaşlar kız hazırlığına ben pek başlamadım. Sadece fajita yapacağım diye aldığım California biberlerini doğrayıp buzluğa attım işte. Bir de yaz başında bezelye koymuştum dört poşet. Onları Eylül gelmeden bitirdik zaten. Yaz hazırlığı gibi oldu. Teşekkürler.
Oturduğum semtte bir giyim mağazası vardı. Saat 3 civarı dükkanı açardı. Millet hergün kapıda kuyruk 3-5 saat sürmez her şey biterdi. Ertesi gün yine aynıAntep’te kutsal pazar ve diğer tüm tatiller aşırı önemli olduğu için anlam veremiyorlardır eşinin çalışmasına. Öyle bir şehir ki dönercide et bitti diye saat 2’de dükkan kapatır, Katmerci Zekeriya katmer sabah daha iyi gider zaten deyip öğle olmadan dükkan kapatır. Butikler asla sabah 9-10 gibi açık olmaz. Bayram günü açık esnaf bulmak çölde vaha bulmak gibi skdkdkdk.
AminBen de yazayım
Domates yaptık tabii, turşu kurduk, tarhana yaptık, makarnaya/tavuga atmalık sos yaptık, ben çalıştığım için buzluğa börek poğaça ve tatlı yaptım. Annem biber ve domates kuruttu
Bu kadarına vakit, Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
Bence bozulacak birsey yok Mayıs'ta yeni hamileymiş demek ki temmuzda 3 ay olunca duyurmak istemişlerdir çoğunlukla 3 aylık olunca duyuruyorlar yaUmut sünnet olduğu gün annem bendeydi.
kaynanamda bendeydi.
İşte konu bebek çocuktan açıldı.
işte umut biraz büyüsün
Arkasından bir tane daha olmalıymış.
Bende ben bir süre arayı açıp dinlenmek istiyorum dedim. Annemde işte bakacak hal lazım hem dedi . senin kızda da bi tane daha çocuk dedi sıra onda bence asıl dedi.
kaynanam gülüp doğru olursa yine bakacak yardım edecek benim dedi.
meğer o zamanda zaten hamileymiş ama bana geç duyurdular ..
mayısta belli olmuş .
(Hatta eşimin dayısı vefat etmişti )
(Temmuzda eşimin anneannesi vefat etmişti )
bana bu temmuzun ortasında duyurdular.
Şaşırdım bozuntuya vermedim .
Hayırlı olsun dedim.
evet kalp atışından sonra duyruluyor genelde gerçi.Bence bozulacak birsey yok Mayıs'ta yeni hamileymiş demek ki temmuzda 3 ay olunca duyurmak istemişlerdir çoğunlukla 3 aylık olunca duyuruyorlar ya
inşallah canım Allah kolaylık versinbayramlarda beni görüyor herkes ama onu göremiyorlar.
biraz zor bir süreçti.
İşte dediğimde şaşırıyorlardı
Akraba çevresi.
Bazı gerekli işlerimi alışveriş konusunda ilkbahardan beri mağazalara gidip halledemedim hep internete yüklendim mecbur ordan seçtim umuta ne lazım olduysa.
vakti olsa zaten beni kendisi götürür.
Oda bunun farkındaydı hep. İnşallah yeni düzen daha iyi olur.
Evet amininşallah canım Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?